П'ятниця, 26.04.2024, 13:40

 

Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Квітень » 14 » Футбол. Товариські зустрічі.
Футбол. Товариські зустрічі.
13:51
Немішаєво. Стадіон НАК НАУ. 20 глядачів
ФК "Склозавод"-ФК "Буча03" 1-1
Голи :Мухін(0-1), Негеля(1-1)

Склад «Бучі-03» : Скроб – Негода-старший, Мацик, Курило, Макаренко В., - Мухін, Шпакович М., Кравчук М., Стахов, - Мальчевський, Ткаченко.

На заміну виходили також Пінішкевич та Літкевич.

ФК «Буча-03» провів свій останній товариський поєдинок перед стартом чемпіонату. На цей раз суперником нашої команди була новостворена команда, яка буде виступати у третій лізі – ФК «Склозавод».


Грали ми в Немішаево, де, потрібно відзначити, була досить пристойна поляна, повністю зелена, за винятком пісочниць у штрафних майданчиках. На такому полі було приємно потримати м’яч, пограти в пас.

Поєдинок вийшов надто неоднозначним. Ми  поїхали на матч в надто ослабленому складі  - не було, на хвилинку, основного голкіпера, майже всієї оборони, трьох основних півзахисників та одного з пожежників в атаці. Як результат – оборона в нас була зовсім експериментальна, в півзахисті змушений був грати Шпакович Максим, а на лівий фланг півзахисту вперше в основному складі вийшов Мухін Юрій. І, незважаючи на напів резервний склад, ми повинні були перемагати з величезним рахунком. Вже на другій хвилині матчу Стахов подав кутовий і краще за всіх зорієнтувався у цій ситуації Мухін, який і відправив м’ячя в сітку воріт «Склозаводу».


Після цього бучанці мали ще безліч моментів для того, щоб вже в першому таймі довести рахунок до розгромного, але в цей день фортуна була явно не на їхньому боці. Наприклад, один Мальчевський міг забивати раз 5, але м’яч летів куди завгодно, але не в ворота. «Пожежник» Ткаченко немовби втратив свій бомбардирський хист у це міжсезоння, оскільки і він, маючи безліч моментів, не зміг реалізувати жодного. Окрім них забивати могли Стахов, Шпакович, тей же Мухін, Негдна… та майже всі польові гравці, але…  Але сталося так, що чи не єдиний раз за гру «Склозавод» перейшов на нашу половину поля і ця їхня «вилазка» завершилася влучним ударом форварда господарів. Як не намагалися бучанці вирвати перемогу – нічого не вийшло. Як результат – нічия 1:1 с представником третьої ліги. Є привід задуматися.

Наступний поєдинок ФК «Буча-03» проведе 19 квітня на виїзді проти одного із претендентів на вихід у першу лігу – команди «Колос» (Чабани). Поєдинок обіцяє бути дуже напруженим, але здаватися на милість суперників ми не збираємося.





Переглядів: 933 | Додав: Mad_Max
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024