Вівторок, 19.03.2024, 11:14

 

Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Квітень » 18 » Футбол.Чемпіонат Києво-святошинського району.Анонс туру.
Футбол.Чемпіонат Києво-святошинського району.Анонс туру.
09:02
На цих вихідних стартує чемпіонат Києво-святошинського району по футболу у першій, другій та третій лігах.
Нам відомо всі пари 1-ого туру лише у другій лізі.

Субота, 19 квітня:
ФК "Еліта"(Соф.Борщагівка) - ФК "Буча03"
"Еліта", по результатам минулорічної першості, вилетіла із другої ліги, але оскільки "Чайка"(П-П.Борщагівка) знялася із змагань, то її місце заняла команда із Софієвської Борщагівки. У сезоні-2007, "Буча03" вдома здолала борщагівців з рахунком 2-0, а от на виїзді - програла 2-4. Як воно буде цього разу - дізнаємося у суботу.
"Спортклас"(Вишневе) - СК "Шпитьки"
Команда з Вишневого - дебютант другої ліги. У минулому році вона посіла 2-ге місце у третій лізі і здобула путівку у другу лігу. СК "Шпитьки" - один з фаворитів другої ліги, і, на мій погляд, у першому турі вони спокійно візьмуть свої 3 очки. Також зазначу, що в минулому році ці команди пересікалися у кубку району і тоді "Шпитьки" на виїзді перемогли з рахунком 2-0.
ФК "Чабани" - "Динамо"(Крюківщина)
Команда з Чабанів - ще один дебютант другої ліги. Команда з амбіціями, добрим фінансуванням і непоганим складом.
"Динамо" - вічний борець за виживання у другій лізі. У цій парі ставлю на "Чабани" )))

Неділя, 20 квітня:
ФК "Колос"(Чабани) - ФК "Вишня"(Вишневе)
Дуже важко щось сказати по цій парі. "Колос" опустився в другу лігу з першої. Ходили чутки, що гравці команди розбіглися по іншим командам. Якщо це правда, тоді їм важкувато буде боротися у другій лізі, якщо неправда - тоді "Колос" стає одним із фаворитів другої ліги і повинен не мати проблем з "Вишнею", яка є стабільним середняком другої ліги.
ФК "Фрізант"(Музичі) - ФК "Факел"(Гостомель)
"Факел" ще один дебютант другої ліги, команда дуже легко і впевнено виграла у минулому році третю лігу. Задача у команди на сезон - потрапити до вісімки кращих і їм це до снаги.
"Фрізант" довго не могли вирішити питання з фінансуванням, і тому було невідомо чи буде грати команда у другій лізі чи ні. Як бачимо - команда заявилася, і тому можна зробити висновок - з фінансуванням все добре, а це означає, що "Фрізант" буде боротися за повернення у першу лігу, звідки вони вилетіли.

ФК "Фанат"(Боярка) - ФК "Мислін"(Рубежівка)
В цій парі я не сумніваюсь у перемозі "Фаната". Чому? Тому, що "Мислін" завжди важко входить у сезон, і у стартових турах програє. Та і в минулому році боярчани двічі обіграли рубежівців(на виїзді 4-2, а вдома - 3-1)



Переглядів: 828 | Додав: irpinfc
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024