Середа, 24.04.2024, 17:05

 

Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Квітень » 21 » Футбол.Чемпіонат Києво-святошинського району.Друга ліга.
Футбол.Чемпіонат Києво-святошинського району.Друга ліга.
10:03

Софіївська Борщагівка. Стадіон «Колос». 60 глядачів
ФК "
Еліта"- ФК "Буча03" 0-5

Голи: Кравчук Д., Косенко, Кравчук М., Кравчук Д., Косенко

Склад ФК «Буча03»: Одіноков - Мартиненко, Вірченко (к), Шпакович, Макаренко О. (Макаренко В., 46) - Кравчук Д. (Мухін, 60), Товстенко, Кравчук М., Стахов (Юхимчук, 46) - Косенко (Літкевич, 78), Ткаченко (Мальчевський, 46)

Нарешті сталося те, що так давно усі чекали(ні, не перемогу ФК «Буча03», а старту сезону)!І який же вдалий старт виявився – вперше у своїй історії, бучанці розпочали чемпіонат з перемоги!
«Еліта», по результатам минулорічної першості, вилетіла у третю лігу, але оскільки ФК «Чайка»(П-П.Борщагівка) не забажали брати участь у першості району, то саме їх місце зайняла команда із Софіївської Борщагівки.
Як тільки бучанська делегація прибула на місце матчу, то їм одразу кинулось у очі те, що склад «Еліти» на 90% відрізнявся від минулорічного, що дуже насторожувало. А перед самим поєдинком з
ясувалось, що всі гравці «Еліти» не мають жодних документів. У цьому випадку бучанці вимагали, щоб документи були привезені, але з боку господарів чинився дивний опір, нехотіли вони їхати за ними, а коли їх змусили таки привести картки гравців, то зясувалось, що по-перше, половина гравців – «підставних»,і, по-друге, половина - «легіонери».Згідно регламенту, на полі у другій лізі допускається 7 легіонерів.
Тож «Еліта» виходила на поле маючи у своєму складі 8 гравців. За такої ситуації одразу стало ясно, що буде розгром...
Перші ж активні дії бучанців в атаці завершилися голом – ударом зі штрафного відкрив рахунок Кравчук Дмитро.
Незважаючи на те, що «Еліта» грала у меншості, вони іноді дуже непогано контратакували і їіхні швидкі форварди раз за разом загострювали ситуацію біля воріт бучанців і одного разу, після подачі зі штрафного, рахунок міг зрівнятися, але...не судьба.


Другий гол у матчі – заслуга Стахова та Косенко. Євген, чудовою передачею, вивів Руслана віч-на-віч з голкіпером і той влучно пробив.
Мали моменти аби збільшити рахунок Ткаченко(головою з 4-х метрів пробив повз ворота), Стахов, Кравчук Дмитро, все той же Косенко, але забив Кравчук Максим. А відбулось це так – Шпакович виконував удар від воріт, м’яч перелетів через усіх гравців і Максим втік на «романтичне» побачення з голкіпером, обіграв його і забив третій гол у матчі.


Під кінець тайму Кравчук Дмитро, після пасу Стахова, реалізував вихід сам на сам з голкіпером.
Після перерви «Буча03» провела заміни
– на поле вийшли Юхимчук, Мальчевський та Макаренко В’ячеслав, які зайняли місця Стахова, Ткаченка та Макаренка Олега. А у «Еліти» відбулося поповнення на полі – приїхав їх основний голкіпер і став девятим гравцем на полі у складі господарів.
Другий тайм розпочинався у спокійному руслі, аж поки Мальчевський не втік від захисників. До штрафного майданчика Роман не добіг 10-15 сантиметрів, бо був збитий гравцем «Еліти». Червона картка мала бути, але арбітр, зважаючи на те, що господарі і так весь матч у меншості грають, вирішив не наказувати так строго захисника. Косенко пробив штрафний, але прямо у руки голкіпера. Пройшов деякий час, як Мальчевський знову втікає від захисників на зустріч з голкіпером і на цей раз його збивають, проте Роман залишається на ногах і пробиває – м’яч влітає у ворота, але арбітр його не зараховує бо вже свиснув про порушення правил і також не став вилучати захисника «Еліти» по все тій же причині(не зарахований гол дуже обурив форварда ФК «Буча03» і виникла невеличка потасовочка, яка одразу була «задушена»),
В середині тайму чудовий момент був у Косенко, але він з трьох метрів пробив вище воріт. Свій дубль Руслан оформив за 12 хвилин до кінця матчу - помилився голкіпер господарів, який вибивав м’яч і влучив у 12-го номера ФК «Буча03», після чого вже влетів у ворота.


За останні 10 хвилин бучанці могли забити ще 3-4 рази...Спочатку Мальчевский, обігравши захисника, виходив віч-на-віч з голкіпером, але відпустив далеко від себе м’яч...Згодом Юхимчук, після скидки головою Романа, також втікав на побачення з голкіпером...Дмитро також в останній момент відпустив далеко від себя мяч і голкіпер зміг вибити його подалі. Ще по моменту втратили Літкевич, Мухін та Мальчевський.

Весь матч на лавці запасних гарячо підтримував свою команду Вітюк Дмитро, який, нажаль, не зміг прийняти участь у матчі, через... «травму», а на трибунах ,тим часом, «зажигав» «місцевий Парамон», який заказував могили для арбітрів та співав надихаючих пісень)))


Інші результати другої ліги:
ФК "Колос(Чабани) – ФК "Вишня"(Вишневе) 2-1
ФК "Фріззант"(Музичі) – ФК "Факел"(Гостомель) 0-0
ФК "Спортклас"(Вишневе) – СК "Шпитьки" 0-2
ФК "Фанат"(Боярка) – ФК "Мислін"(Рубежівка) 1-1
ФК "Чабани" – ФК Динамо(Крюківщина) 1-2

Переглядів: 1003 | Додав: irpinfc
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024