П'ятниця, 29.03.2024, 18:01

 

Форма входу

Календар новин
«  Травень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Травень » 2 » Футбол.Чемпіонат Києво-святошинського району.Друга ліга.
Футбол.Чемпіонат Києво-святошинського району.Друга ліга.
11:13

Вишневе.Стадіон. 50 глядачів
ФК "
Вишня"- ФК "Буча03" 0-3

Голи: Косенко-3

Попередження: Стахов, Мартиненко

Склад ФК «Буча03»: Одіноков – Мартиненко (Літкевич, 85), Вірченко (к), Негода , Юхимчук - Кравчук Д., Кравчук М., Стахов, Мухін (Скроб,65) - Косенко, Мальчевський (Вітюк,73)

Вперше перед матчем у бучанців виникла проблема з транспортом, але, завдяки оперативним діям капітана команди – Олександра Вірченка, був швидко найнятий автобус і команда вчасно прибула на матч.

Поєдинок розпочався з атак господарів, але вже на 4-ій хвилині рахунок відкрили гості! Стахов виконав передачу у штрафний майданчик «Вишні» Мухін поборовся на «другому поверсі», голкіпер помилився – і Руслан Косенко головою відправив мяч у сітку.

«Вишня» кинулась відігруватися, але нічого крім банальних навісів у штрафний майданчик зробити не могла. Хоча стоп, все-таки зробили – ледь не травмували бучанського голкіпера – Одінокова, добре що все обійшлось і Віталій продовжив гру.

Мали чудові моменти збільшити свою перевагу бучанці – Кравчук Дмитро та Мартиненко Ігор непогано пробивали штрафні, але обом зовсім трішечки не вистачило, аби поцілити у ворота. Чудова розіграна трьоходівка Мальчевський-Кравчук(Дмитро)-Косенко завершилася виходом Руслана сам на сам з голкіпером, але нормального удару завдати форварду завадила лужа. Слід відзначити незадовільний стан поля у Вишневому – на полі було багато луж, а у штрафних майданчиках взагалі було багно.

Мав свій момент і Мальчевський, якого чудовим пасом віч-на-віч з голкіпером виводив Максим Кравчук...Роман, по правому флангу, втік від захисника, вийшов на ударну позицію і пробив у дальній кут, але м‘яч лише «облизав» штангу і пролетів повз ворота.

Другий тайм став «зірковим часом» для Косенка Руслана...Скроб вводить мяч в поле з аута на Стахова, Євген робить передачу у штрафний майданчик господарів, а Руслан у карколовному стрибку пробиває у дальній кут...ГОООООООООЛ!

Хет-трик Косенко оформив за декілька хвилин до закінчення матчу – вийшов сам на сам з голкіпером, перекинув того і вже з лінії воріт увігнав мяч у сітку...

Два виїздних матча – дві перемоги – 8-0 різниця мячів, непоганий початок, треба так і продовжувати. У наступному турі бучанців чекає важкий матч з ФК «Фрізант»(Музичі)

Результати інших матчів 2-ого туру

ФК "Колос"(Чабани) - ФК "Фрізант"(Музичі) 2-5
ФК "Мислін"(Рубежівка) - ФК "Динамо"(Крюківщина) 1-2
ФК "Шпитьки" - ФК "Фанат"(Боярка) 5-0
ФК "Чабани" - ФК "Еліта" 3-1
ФК "Факел"(Гостомель) - ФК "Спортклас"(Вишневе) 5-1

Переглядів: 759 | Додав: irpinfc
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024