П'ятниця, 26.04.2024, 17:10

 

Форма входу

Календар новин
«  Травень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Травень » 19 » Футбол.Чемпіонат Києво-святошинського району з футболу. Друга ліга.
Футбол.Чемпіонат Києво-святошинського району з футболу. Друга ліга.
22:12
Забір'я. Стадіон «Факел». 30 глядачів
ФК "Фанат"(Боярка) - ФК "Буча-03" 1-3

Голи: Демідов(1-2) - Юхимчук(0-1), Макаренко В.(0-2), Ткаченко(1-3)
Попередження: Моліна - Кравчук М.,Одіноков, Негода
Вилучення: Юхимчук (35)

Склад ФК «Буча-03»: Одіноков – Мартиненко (Мацик, 80), Вірченко (к), Шпакович, Макаренко В.(Мухін, 60) - Кравчук Д., Стахов (Скроб, 77) , Кравчук М. (Негода, 55), Юхимчук - Мальчевський(Макаренко О., 85), Ткаченко (Вітюк,90)

Матч команд, які являються друзями за футбольним полем, але не на ньому. Ще до матчу було зрозуміло - буде бій!
Початок був за гостями. На восьмій хвилині матчу Мартиненко вкинув м'яч з аута, у повітрі багато гравців повели боротьбу за нього, але жоден того не дістав, а от на дальній штанзі сумував Юхимчук Дмитро, якому і дістався м'яч, котрий
правий хавбек і вколотив у сітку воріт "Фаната"...
Проходить декілька хвилин і Ткаченко виходить на забивну позицію...удар...голкіпер відбиває, але прямо на ногу Мальчевському, який з метра не влучає у порожні ворота...
"Фанат" пробує зрівняти раху
нок, але нічого небезпечного для Одінокова , створити не може.
Тим часом починає "куражить" арбітр...Спочатку жовту картку за розмови отримує Кравчук Максим. Згодом в центрі поля двічі грубо збивають Мартиненка...попередження немає...Дістається і Шпаковичу, арбітр знову тримає свої картки у себе...
І ось тут, несподівано - БАХ, і "Буча-03" забиває другий гол...Мартиненко в центрі поля віддав м'яч на Шпаковича, який зафігачив круглого у штрафний майданчик "Фаната"...Там у повітрі в боротьбі з голкіпером поборовся Ткаченко, після чого м'яч відскочив до Макаренка В'ячеслава, який поміж ніг захиснику відправив того у ворота..0-2!!!Йшла лише 20-а хвилина матчу....
Під занавіс першого тайму нагадав про себе арбітр матчу, який на рівному місці вилучив Юхимчука...Причина - "нецензурна лайка". За розмови отримав попередження і Одіноков. Таким чином у "Фаната" з'явився шанс і останні 10-ть хвилин першого тайму господарі провесіли на воротах "Бучі-03" і, навіть, в кінці могли забити гол(врятувала гостей поперечина).
Другий тайм почався для "Бучі-03" жахливо. Вже на 2-й хвилині капітан "Фаната" -Демідов, відквитав 1 м'яч, і здавалось, гості "попливуть". Цей жах для бучанців тривав близько 15 хвилин..Стрімкі атаки "Фаната", навіси у штрафний майданчик, удари..але, на щастя для гостей, ніякого результату господарям це не принесло.
А от "Буча-03" в середині тайму вирівняла гру і почала створювати небезпечні моменти біля воріт "Фаната"...Спочатку відмінний удар Мальчевського метрів з 30-ти витянув голкіпер "Фаната", згодом він же парирував "мертвий" удар головою у виконанні Ткаченка..."Фанат" відповів двома стрімкими контр-атаками, але впевнено на лінії воріт гостей діяв Одіноков, який не дав забити господарям.У команд пішли заміни...У "Бучі-03" на полі з'явилися Негода, Мухін та Скроб, які повинні були укріпити гру в обороні, і вони це зробили!
І ось відбулося те, що так чекали бучанці....Подача з кутового у виконанні Кравчука Дмитра, м'яч потрапляє до Олега Ткаченка і той забиває третій гол своєї команди у цьому матчі!
"Фанат" пішов у вабанк, і мав нагоди аби забити хоча б раз, але удари були або не точними, або рятував "Бучу-03" їх голкіпер Одіноков...У гостей в кінці тайму на полі з'явилися Юрій Мацик, Макаренко Олег та Вітюк Дмитро. У "Фаната" слід відзначити гру їх лідерів - Моліни та Демідова, які чудово грали, але яких не підтримали партнери по команді.
Важка, заслужена, нервова перемога ФК "Буча-03"!!!!!!!!!




Переглядів: 693 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024