Субота, 27.04.2024, 13:40

 

Форма входу

Календар новин
«  Червень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Червень » 3 » Футбол.Чемпіонат Києво-святошинського району з футболу.
Футбол.Чемпіонат Києво-святошинського району з футболу.
10:49
Як вже відомо,були зіграні матчі 7-ого туру першості Києво-святошинського району з футболу. Коротко про деякі матчі, які спостерігав "в живу" нижче...
ФК «Чабани» - ФК «Буча-03» 2-0
Голи: Броварський-2
Склад ФК «Буча-03» : Одіноков - Мартиненко, Шпакович (к.), Мальчевський, Макаренко В. - Кравчук Д., Стахов (Форостовець, 65), Кравчук М., Мухін - Скроб (Макаренко О., 75), Ткаченко

Дубль Дмитра Броварського приніс перемогу своїй команді. Спочатку він скористався помилкою захисників, вийшов сам на сам з голкіпером і влучно пробив по воротам. Другий гол йому організували партнери по команді та арбітр. У Максима Кравчука, з явним порушенням правил, забрали м
яч у центрі полі, пішла обрізка у бучанців та контратака у господарів – Броварського кинули у прорив, він втік від захисника і записав на свій рахунок дубль.
ФК «Гостомель» - ФК «Чайка» 3-1

Впевнена, закономірна перемога гостомельської команди. Господарі з самого початку матчу почали «штурмувати» ворота «Чайки» . Перед тим, як відкрити рахунок «Гостомель» змарнував декілька чудових нагод. На перерву команди пішли за рахунку 1-0.

У середині другого тайму «Гостомель» протягом 5 хвилин двічі забиває гол у ворота «Чайки» . Гості, тим часом, свої моменти змарнували, адже не влучали у ворота просто з убивчих «позицій». Але, все ж таки, гол престижу «Чайка» забила.

Також матч запамятався вилученням трьох гравців – двох у «Чайки» і одного у «Гостомеля»
Дуже сподобалась у Гостомелі афішка матчу "Факела"...Нічого цікавого не помічаєте?

ФК «Міраж» - ІФК «Промінь» 1-3
Ірпінська команда, завдяки голу Нарожного і дублю Коновалова, легко здолала свого суперника і зберегла за собою другу сходинку у третій лізі в групі «Б».
ФК «Буча» - СК «Ворзель» 1-1

«Класіко» Києво-святошинського району! Матчі між цими двома командами завжди проходять у безкомпромісній боротьбі, не зважаючи на те, де знаходяться команди у турнірній таблиці. «Буча» відкрила рахунок у середині першого тайму. У «Ворзеля» чудових моментів для взяття воріт я не пригадую. А от у «Бучі», ще за рахунку 0-0, чудовий момент змарнував форвард, який вийшов віч-на-віч з голкіпером «Ворзеля» - Ящуком, обіграв того, але не влучив у порожні ворота.

У другому таймі «Буча» грала на контратаках, а «Ворзель» намагався переломити хід поєдинку. Нажаль, або на щастя, дивлячись хто за кого вболівав, у гостей нічого не виходило в атаці.

На 91-ій хвилині був назначений сумнівний пенальті у ворота «Бучі», за гру рукою бутанського захісника. Цей епізод нагадав 2000 рік, коли у півфіналі ЧЄ-2000 у матчі Франція-Португалія, в досить схожій ситуації, був назначений пенальті у ворота португальців у додатковий час, реалізований Зіданом….

«Ворзель» пенальті реалізував…Майже одразу пролунав фінальний свисток арбітра…Якщо дивитися обєктивно, то цілком закономірний результат.

Переглядів: 686 | Додав: irpinfc
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024