Вівторок, 16.04.2024, 15:38

 

Форма входу

Календар новин
«  Червень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Червень » 22 » ФУТБОЛ.Чемпіонат Києво-святошинського району.
ФУТБОЛ.Чемпіонат Києво-святошинського району.
09:52
Бучанська воля до перемоги...

ФК "Буча" - ФК "Гатне" 3-1



на фото герої матчу - Вадим Пастух та Валентин Бишовець

Голи у складі ФК "Буча" забивали : Пастух, Мар'євич, Пастух


Ще до матчу мене переповнював оптимізм щодо перемоги ФК "Буча". Здивувала мене і змусила повірити в Бучу кубкова, вольова перемога бучанців над "Зенітом"...

Перші хвилини чергового матчу чемпіонату проходили в посередньому темпі. За стартові 15 хвилин команди "виконували розвідку" - "нащупували" слабкі місця суперника. Запам'ятався лише один момент - атака господарів завершується прострілом з флангу та ударом в поперечину Сергія Юхимчука.
"Спокій" на футбольному полі потривожив нелогічний гол, який забили гості - подача зі штрафного, форвард фк "Гатне" грає на випередження і забиває гол...
Після голу, здалося, що гравці фк "Буча" розгубилися і запанікували - занадто багато помилок, неточних передач у простих ситуаціях виконували господарі.
Ця розгубленність могла зіграти злий жарт з бучанцями, якби не впевнені дії у воротах  "Мусі".
Саме він, своїм шикарним сейвов, після удару головю форварда з Гатного, змусив своїх одноклубників повірити у власні сили...
Під кінець тайму Валентин Бишовець увірвався до штрафного майданчика гостей, вже обіграв захисника, але...впав. Мені, як і арбітру, здалося, що падав він з власної ініціативи, пенальті не було.


Другий тайм став бенефісом все того ж Бишовця та, вийшовшого на заміну, Вадима Пастуха. Спочатку Валентин розібрався на правому фланзі атаки з захісником, виконав передачу у штрафний майданчик гостей, звідки Вадим наніс влучного удару по воротам, тим самим, зрівняв рахунок!

Проходять лічені хвилини, і знову Бишовець обігрує захісника, виходить сам на сам з голкіпером, обігрує його, але бити не став, бо кут дуже гострий був, а натомість віддає передачу в центр воротарського майданчика, де Андрію Мар'євичу залишалося лише підставити ногу і влучити у ворота, що він і зробив! 2-1!

А вже на 93-ій хвилині Бишовець (ну просто "кросавчег") змусив сфолити на собі захісника, а Вадим Пастух, зі штрафного, лівою відправив м'яч у дев'ятку воріт гостей, 3-1! БРАВО!

Буча довела, що їх зарано "хоронити"... Попереду ще друге коло, де все можна буде виправити та зберегти прописку у першій лізі Києво-святошинського району!

Матеріал:                                                      Роман Мальчевський
Переглядів: 1021 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024