П'ятниця, 26.04.2024, 01:43

 

Форма входу

Календар новин
«  Червень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Червень » 30 » ФУТБОЛ. Першість Києво-святошинського району
ФУТБОЛ. Першість Києво-святошинського району
11:10
Немішаєвська битва

ФК "Буча-03" - ФК "Колос"(Чабани) 3:2 (0:1)

смт.Немішаєво, стадіон "Технікум", 50 глядачів



Склад ФК "Буча-03" :
Одіноков (Скроб,46) - Юхимчук (Літкевич,90), Шпакович, Вірченко(к), Негода (Мартиненко,65) - Мухін (Макаренко,70), Стахов, Мальчевський (Форостовець, 86), Кравчук Д. (Пінішкевич,87) - Косенко, Ткаченко (Кравчук М.,60)

Голи: Ткаченко(50), Косенко(80), Мальчевський(84) - number 19(9, 70 пен)

Оцінки арбітрам матчу
Арбітр в полі:
Бірюк - (4-)
Пенальті вигадав, також треба було назначати пенальті у першому таймі у ворота "Колоса" , коли збивали Стахова
Бокові арбітри:
Овдієнко - (5)
ніяких претензій
Другий арбітр - (4)
Помилився один раз, але грубо...форвард "Колоса" виходив сам на сам з голкіпером, офсайду не було, але арбітр підняв прапорець

Герой матча:  ФК "Буча-03"
Антігерой матча:  Бірюк
Подія матча: перший гол Мальчевського у складі ФК "Буча-03"
Фішка матча:
бучанські фанати, які весь матч не замовкали і підтримували  свою команду

Ух і матч видали команди!!!
В дебюті матчу "Колос" швиденько відкрили рахунок. Форварда гостей залишили одного в центрі штрафного майданчика чим він і скористався, влучно пробивши у правий від голкіпера кут...
У голові промайнула думка  - "невже буде повторення матчу з "Факелом"? НІ!
Бучанці швидко прийшли до тями і почали штурм воріт "Колоса"...Чудово грав голкіпер гостей...Не раз він виручив свою команду після ударів Кравчука, Мальчевського, Косенко...
В середині тайму стався дуже прикрий для бучанців епізод - зазнав травми основний голкіпер команди - Одіноков, а на заміні, як на зло, не було жодного з запасних голкіперів. Віталій,
на морально-вольових якостях, перший тайм дограв до кінця.
На 35-ій хвилині против Стахова , нагло, порушили правила у штрафному майданчику "Колоса"...Свисток арбітра мовчить...
На другий тайм у "Бучі-03" у ворота став польовий гравець - Дмитро Скроб.
Вже на 50-ій хвилині Ткаченко, скористався помилкою голкіпера "Колоса",і відправив м'яч у порожні ворота. 1-1! Буча "полетіла вперед", але отримала у відповідь "лівий" пенальті у свої ворота. Його чітко реалізував 19-й номер "Колоса". Проходить декілька хвилин і боковий арбітр фіксує положення поза грою у форварда "Колоса", який виходив віч на віч з голкіпером і міг би "похоронити" "Бучу-03". Але, напевно, десь зверху, є справедливість і тому цей офсайд мав місце бути.
80-а хвилина, атака бучанців, на підступах к штрафному майданчику господарі комбінують, виконали близько 20 передач, а останньою вивели Косенко Руслана на зустріч з голкіпером, 2-2!
85-а хвилина, контратака бучанців, Косенко віддає на ліво на Кравчука Максима, той виконує простріл вздовж воріт, Кравчук Дмитро по м'ячу чи то не влучає, чи просто не дотягується, м'яч летить на дальню штангу де з 8-ми метрів Мальчевський з ходу наносить удар...і...що це....невже він забив..так!, гооооооолллллЛ! 3-2!!!! "Куча-мала" виникла біля воріт "Колоса", всі прибігли привітати Романа з дебютним голом у складі ФК "Буча-03"...правда після голу Роман так і не підвівся на ноги, судома звела його ногу і не відпускала, він змушений був залишити поле...Бучанці втримали переможний результат, більше того, вони були ближчими аби забити 4-й гол, ніж "Колос", щоб зрівняти рахунок...Було додано 4 хвилини, але команди зіграли майже 8, ніщо не допомогло "Колосу"....Звучить фінальний свисток, перемога!!!
Вольова перемога над сильним суперником!!!
Всім гравцям "Бучі-03" можна було поставити по 10 балів з 10 за таку гру, за волю до перемоги, за характер, за те, що після поразки від "Факела" зуміли прийти до тями, за те, що, незважаючи на усілякі рішення арбітра, перемогли!
Весь матч "Бучу-03" підтримували група фанатів, які добирались в Немішаєво на маршрутках, аби підтримати команду, браво фанати!


Переглядів: 722 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024