Субота, 20.04.2024, 05:40

 

Форма входу

Календар новин
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Липень » 3 » ФУТБОЛ. Кубок Київської області.
ФУТБОЛ. Кубок Київської області.
16:26
"Глева-2000" припиняє боротьбу за кубок області
 
Слідом за "Аяком", боротьбу за кубок області припинив ще один представник Васильківщини - "Глева-2000". На стадії 1/16 фіналу всі надії і сподівання глевахівців, перекреслила команда вищої ліги чемпіонату області - "Максима" м. Українка.

Розбивши, на першій стадії, "Міжгір'я" з рахунком 5:0, глевахівці , з гарним настроєм чекали до себе в гості наступного суперника, команду Вищої ліги обласної першості - "Максиму" (Українка). 
Але, не такою була як її очікування. Вже на 15-й хвилині зустрічі, темношкірий захисник глевахівців - Маудако Ібіке Градсон, не відпорним ударом відправив м'яч у верхній кут власних воріт. Але, в наступній п'ятихвилинці, завдяки удару Євсеєва - глевахівці, таки рахунок зрівняли. Цей гол, неабияк завів команду: вона забігала та заграла так, як від неї навіть ніхто цього не чекав. Не очікували такої недбалої та зухвалої гри в обороні від Ібіке Градсона, який не лише сам розписався у власних воротах, а й сфоливши у власному штрафному майданчику - подарував чудову нагоду суперникам. Пенальті. До м'яча підійшов нападаючий "Максими" і розвів воротаря і м'яч по кутах. До перерви залишалося п'ять хвилин, як господарі поля знову зрівнялися в рахунку. Дубль оформив - Євгеній Євсеєв. Дебют другої половини зустрічі, дав можливість пересвідчитись в тому, що глевахівцям ще неабияк бракує досвіду гри в змаганнях такого рівня. У сітці воріт "Глеви-2000" за десять хвилин гри, побувало ще два м'ячі. Все ж, як гравці так і вболівальники не занепали духом: перші - всіляко намагалися переважити шальки терезів на свою користь, інші - дуже палко підтримували своїх улюбленців скандувавши: "Глева!, Глева!", закликали до перемоги. Згодом арбітр зустрічі - Денисюк, виявив порушення правил при боротьбі у штрафній площадці українців, збоку захисника "Максими" і показав на 11-ть метрів. Здавалося б, такий шанс скоротити відставання... Наносити удар "з точки" взявся автор дублю в цьому матчі - Євгеній Євсеєв. Та півзахисник "Глеви" не зумів переграти воротаря, пробивши точнісінько туди, де цього чекав воротар. Тепер вже мало б спрацювати правило: не забиваєш ти - заб'ють тобі. На втілення у реалість цього всім відомого вислову,довелося чекати хвилин 10. Поки глевахівці не записали собі в пасив п'ятий м'яч в поєдинку. Глевахівці добре розуміли - втрачати нічого і повністю перебазувались зі своєї на половину поля суперника. Атаки на вражий мур оборони, нападаючими "Глеви" не вщухали ні на мить. Згодом, оборонний механізм "Максими" не витримав такий небачений тиск глевахівців і дай збій. Демков і Ко. розіграли чудову комбінацію результативною прикрасою якої став, чудо-гол всюдисущого Євса (так називають Євсеєва у команді - прим.авт), який обіграв захисника і потужним ударом відправив м'яч "шестірку" брами українців. Цей гол,Євсєева став не лише останнім у матчі, а й останнім для "Глеви-2000" в цьогорічному розіграшу обласного кубку. 
"Глева-2000" цей матч програла цілком закономірно, адже рівень гравців суперника значно вище від рівня глевахівців. Проте, гра - яку показали глевахівці з "Максимою", заслуговує лише на кращі слова: захоплення та шанування, адже дати такий  потужній бій тяжкому супернику - не легко. Маю сподівання і надію, що в наступному році глевахівці, ще себе покажуть на обласному рівні. Бо, ФК "Путрівка" також в першому для себе розіграшу обласного кубку 2003 року, пройшла лише один етап, а вже наступного - 2004 року, команда с. Путрівки дійшла до фіналу цього турніру, поступившись у вирішальній зустрічі команді з Бузової - "Грань" з рахунком 0:4. 
Матеріал:                                                                                                    Павло Добрянський
Переглядів: 728 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024