П'ятниця, 26.04.2024, 18:50

 

Форма входу

Календар новин
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Липень » 13 » ФУТБОЛ. Першість Києво-святошинського району
ФУТБОЛ. Першість Києво-святошинського району
09:17

ФК "Буча-03" - ФК "Вишня"(Вишневе) 4:0 (2:0)

смт.Немішаєво, стадіон "Технікум", 30 глядачів


на фото новачки ФК "Буча-03" (зліва на право):
Жупіков Володимир, Совенко Артем, Юхимчук Сергій, Созанський Сергій


Склад ФК "Буча-03" :
Скроб - Макаренко В.(Юхимчук С., 46), Шпакович, Вірченко(к) (Кравчук М., 46), Мартиненко (Жупіков,30)  - Юхимчук Д.(Мухін, 63), Совенко (Стахов, 70), Мальчевський(Форостовець, 86), Кравчук Д. (Літкевич,75) - Косенко, Ткаченко

Голи: Ткаченко Олег(20,57), Юхимчук Дмитро(29), Косенко Руслан(52)

Оцінки арбітрам матчу
Арбітр в полі:
Мельниченко - (5)
No comments
Бокові арбітри:
Овдієнко - (5)
Сіренко - (5)
No comments

Герой матча: 
Ткаченко Олег(у складі ФК "Буча-03") і, хотілось би відмітити, у складі ФК "Вишня" їх голкіпера, який своїми зусиллями не допустив ще більшого розгрому
Антігерой матча:  ФК "Вишня"
Подія матча: 10-й гол у чемпіонаті в активі у Косенко Руслана

Фішка матча:
дебют у складі ФК "Буча-03" Совенко Артема, Юхимчука Сергія та Жупікова Володимира

ФК "Вишня"...ех, це вже не та команда, з якою ми грали у минулому році і в першому колі цього чемпіонату. Гравці тікають з "тонучого корабля" хто-куди, хто в "Спортклас", хто в "Павер"...
Гості прибулм на матч маючи у своєму складі 12 чоловік, бучанці ж мали у своєму розпорядженні 20!
У стартовому складі ФК "Буча-03" вийшов лише один новачок - Совенко Артем, і, в стартові хвилини, він міг відкрити рахунок-м'яч після його удару влучив у стійку воріт.
Свій момент змарнував і Косенко - дуель голкіперу "Вишні" він програв. Але через деякий час реабілітувався - видав класний пас на Ткаченко Олега, який залишився сам на сам з голкіпером, спокійно його обіграв і забив гол!
Проходять лічені хвилини і Косенко знову виходить сам на сам з "кіпером" "Вишні", і знову ця дуель закінчуеться на користь останнього.
На 29-ій хвилині провал у гостей на лівому фланзі оборони, Косенко вривається в штрафний майданчик, пробиває - голкіпер відбиває , але прямо на набігаючого Дмитра Юхимчука, який відправляє м'яч у порожні ворота, 2-0!
Одразу після другого голу змушений був залишити поле Мартиненко Ігор, замість якого вийшов ще один "новачок" - Жупіков Володимир...і як увійшов!!!-виконав рейд, пробігши пів-поля з м'ячем, увірвався у штрафний майданчик гостей, але там його удар заблокували.
До кінця тайма ще 2 вихода сам на сам з голкіпером "Вишні" не реалізував Косенко Руслан, в одному з них-виручив свою команду "кіпер", у другому - Руслан перед ударом оступився, і голкіпер накрив м'яч у нього в ногах...
"Вишня" у першому таймі мала два момента...Ще за рахунку 0-0, зі штрафного, непогано пробивав гравець гостей...А в середині тайму виникла "пожежа" у штрафному майданчику "Бучі-03", якою міг скористатися форвард "Вишні", але.....в обох епізодах виручив свою команду Дмитро Скроб!!!
У перерві, ФК "Буча-03" виконала ще дві заміни - з'явилися на полі Кравчук Максим та Юхимчук Сергій. Таким чином, права бровка бучанців отримала назву "Юхимчук")))
Перші 5 хвилин другого тайму "Буча-03" відпочивала, певно перерви було  замало, а от потім понеслась...
Багатоходівка господарів, Юхимчук Сергій пробиває..вище воріт...Ткаченко з тим же Юхимчуком на правому фланзі просто розірвали оборону "Вишні", вже в завершаючій стадії атаки Олег віддав передачу на Косенко, який перебував сам на дальній штанзі, перший удар Руслана голкіпер "потягнув", а от другий вже не зміг, 3-0, Руслан забиває свій 10-й гол у чемпіонаті(11-й у сезоні)!!!
Проходять лічені хвилини, Жупіков вкидає м'яч з аута, Косенко головою скидує на Дмитра Кравчука, той по лівому флангу проривається в штрафний майданчик, виконує простріл, який, "гарматним" ударом, завершує Ткаченко Олег, 4-0!
Вже в наступній атаці могло бути і 5-0, але потужний удар Юхимчука Сергія пройшов в лічених сантиметрах над поперечиною.
Згодом, у "Вишні" в середині тайму вилучили гравця(за мати), а потім поле покинув ще один гравець цієї команди(по власній ініціативі).
"Буча-03" вирішила вже не добивати суперника, керівництво команди, в останні хвилин з 15, дало пограти всім, хто був у заявці...Тож рахунок так і залишився 4-0!
Переглядів: 740 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024