П'ятниця, 26.04.2024, 18:18

 

Форма входу

Календар новин
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Липень » 20 » ФУТБОЛ. Першість Києво-святошинського району. Друга ліга
ФУТБОЛ. Першість Києво-святошинського району. Друга ліга
17:32
Що було у  і що нас чекає ...
 

1.ФК «Чабани».

13 матчів,11 перемог,2 поразки,різниця мячів= 44-9

«Чабани» після завершення першої частини чемпіонату очолюють турнірну таблицю.І це є цілком закономірно.Невдало дебютувавши у другій лізі(домашня поразка динамівцям 1:2),команда,у наступних матчах,  демонструвала дуже непогано гру і вигравала матч за матчем і лише у дербі поступилася найпринциповішому супернику -  ФК «Колос» з рахунком  1:3.

«Чабани» мають потужний склад. В атаці грають швидкісний Дмитро Броварський та технічний Максим Алексюк, в півзахисті гру команди ведуть Киричок Серій та Амелін Олександр,  захист «цементує» Андрій Мельний. Як наслідок – команда більше всіх забила і  менше всіх пропустила.

Кращий гравець першої частини чемпіонату :  Алексюк Максим

Прогноз від  «irpinfc.at.ua» : 1 місце

2. СК «Шпитьки».

12 матчів,10 перемог, 1 нічия, 1 поразка,різниця мячів= 32-16

«Шпитьки» - симпатична мені команда. От уже вкотре,ця команда бореться за потрапляння у першу лігу. Як буде цього сезону? Поки що, команда на другій сходинці(а за втраченими очками-лідер першості). Але друге коло може багато чого змінити. Команду чекає підсилення – закінчується дискваліфікація у основного півзахисника «Шпитьок» Семікіна Андрія. В атаці вся гра ведеться через  кремезного та швидкісного форварда Черновола Віталія.  Отак, зусиллями Віталія та завдяки самовідданій грі інших гравців команди, «Шпитьки» перемагали . Провалилася команда лише раз – домашній розгром від ФК «Чабани» 0:5.

Кращий гравець першої частини чемпіонату :  Черновол Віталій

Прогноз від  «irpinfc.at.ua» : боротьба за 2-3 місце

3. ФК «Колос».

13 матчів,9 перемог, 1 нічия, 3 поразки,різниця мячів= 36-18

У складі «Колоса», переважно, грають молоді гравці (із «ДЮСШ-15» ) розбавлені деякими «ветеранами», такими як Анатолій Сіденко, якого вже добре знають у районі. Якраз,завдяки зусиллям Анатолія, команда перебуває на третьому місці, а сам Сіденко очолює список кращих бомбардирів першості. На друге коло, як я думаю, команда підсилиться і легко нікому не  буде,а  Анатолій ще не раз засмутить голкіперів суперників своєї команди.

Кращий гравець першої частини чемпіонату :  Сіденко Анатолій

Прогноз від  «irpinfc.at.ua» : боротьба за 2-3 місце

4. ФК «Буча-03».

13 матчів, 8 перемог,  5 поразок,різниця мячів= 28-18

«Буча-03»  безкомпромісна команда. ЇЇ девізом стало гасло : «Все або нічого»! Не вистачало команді  фортуни. Погана реалізація своїх гольових моментів не дозволила команді взяти очки  з лідерами.  Чотири поразки своїм конкурентам за місце в трійці-забагато. На другу частину чемпіонату у команді великі сподівання. Прийшли нові гравці, які, як мінімум, гру команди не послаблять.

Кращий гравець першої частини чемпіонату :  Косенко Руслан

Прогноз від  «irpinfc.at.ua» : боротьба за 3 місце

5. ФК «Факел».

13 матчів, 6 перемог,  5 нічиї, 2 поразки,різниця мячів= 28-13

«Факел»  у першій частині чемпіонату постав командою, яка не вміє грати на «горбатих» полях. Гостомельцям потрібне чудове поле, аби продемонструвати те,що команда вміє. А команда вміє багато чого. Із девяти матчів, які ще доведеться зіграти «Факелу», шість команда проведе у себе вдома на новозбудованому стадіоні. Там зазнати поразки можуть і ФК «Чабани», і ФК «Колос», і СК «Шпитьки»…А як воно там буде -  час покаже

Кращий гравець першої частини чемпіонату :  Смолій Максим

Прогноз від  «irpinfc.at.ua» : боротьба за 3 місце

6. ФК «Фріззант».

13 матчів, 6 перемог,  1 нічия, 6 поразок,різниця мячів= 26-20

Впевнено розпочавши чемпіонат, команда закріпилась на першому місці, але потім на «Фріззант» чекала смуга невдач. Почалося все з поразки «Фанату», потім у команди відібрали перемогу на «Колосом» через  те, що в тому матчі зіграв дискваліфікований гравець.За цим пішли поразки аутсайдерам, і, як наслідок –команда перебувала на відстані двох очок від зони виліту.  «Фріззант» перестали вважати конкурентом за вихід у першу лігу.

Музичанська команда,своїми останніми двома матчами довела, що рано її відкидати з претендентів на «підвищення у классі», довела, що «Фріззант» - це сила! Були розгромлені «Факел» та «Колос» 3:0  та 5:2 відповідно.

Якщо «Фріззант» буде збиратися у повному боєвому складі на гру – той відрив, що зараз відділяє команду від третього місця буде ліквідовано дуже швидко.

Кращий гравець першої частини чемпіонату :  Павлюченко Олександр

Прогноз від  «irpinfc.at.ua» : боротьба за 3 місце

7. ФК «Фанат».

12 матчів, 5 перемог,  2 нічиї, 5 поразок,різниця мячів= 23-27

«Фанат» - це команда, яка, поки що, не змогла продемонструвати свого істинного потенціалу. Хоча команда перебуває аж на сьомому місці, «Фанат» - один з найсильніших колективів другої ліги. Чудовий шанс продемонструвати свою силу «Фанат» може вже одразу після перерви – спочатку зіграють зі «Шпитьками» , а потім, в Гостомелі, зіграють з «Факелом»

Кращий гравець першої частини чемпіонату :  Малеванчук Олексій

Прогноз від  «irpinfc.at.ua» : 6 місце

8. ФК «Динамо».

13 матчів, 4 перемоги,  1 нічия, 8 поразок,різниця мячів= 18-23

«Динамо» - борець за виживання. Команда добре почала чемпіонат, але не витримала заданого темпу і опустилася у нижню половину турнірної  таблиці. На мою думку, ця команда «збереже прописку у другій лізі»

Кращий гравець першої частини чемпіонату :  Number 15

Прогноз від  «irpinfc.at.ua» : 9 місце

9. ФК «Вишня»

13 матчів, 3 перемоги,  2 нічиї, 8 поразок,різниця мячів= 17-30

«Вишня» із минулорічного міцного середняка другої ліги перетворилася у одного із аутсайдерів. Кращі гравці покидають команду – перебираються у «Спортклас» та «Павер». Команда валиться у «прірву» - третю лігу. Якщо під час перерви «Вишня» не підсилиться – її чекає сумна доля.

Кращий гравець першої частини чемпіонату :  Number  11

Прогноз від  «irpinfc.at.ua» :  10-11 місце

10. ФК «Мислін»

13 матчів, 2 перемоги,  5 нічиї, 6 поразок,різниця м’ячів= 15-22

«Мислін»- ще одна команда, яка з «середняка» перетворилася у борця за виживання. Після першого кола команду залишив Сапоговський Борис,  забивший половину голів команди у першому колі. Підсилення ж ніякого не спостерігалось і якщо його не буде – «Мислін» ,нажаль, вилетить у третю лігу.

Кращий гравець першої частини чемпіонату :  Сапоговський Борис

Прогноз від  «irpinfc.at.ua» :  10-11 місце

11. ФК «Спортклас»

13 матчів, 3 перемоги,  2 нічиї, 8 поразок,різниця м’ячів= 20-33

«Спорткласу» пророкую підйом у турнірній таблиці. Команда буде боротися за виживання, і завдяки підсиленню, думаю залишиться у другій лізі.

Кращий гравець першої частини чемпіонату :  капітан команди

Прогноз від  «irpinfc.at.ua» :  8 місце

12. ФК «Еліта»

13 матчів, 13 поразок,різниця м’ячів= 6-64

«Еліта» - розчарування нинішнього сезону. І писати тут нічого…

Кращий гравець першої частини чемпіонату :  ----------------

Прогноз від  «irpinfc.at.ua» :  12 місце

Переглядів: 2063 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024