П'ятниця, 19.04.2024, 23:39

 

Форма входу

Календар новин
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Вересень » 1 » Кульгаюча доля...
Кульгаюча доля...
14:17

Чемпіонат Київської області з футболу. Друге коло.


«Нива» (Бузова) – ФК «Путрівка» – 2:1 (0:0)

м. Боярка. «Зеніт». 50 чоловік

Арбітр – О.Литяк (Макарів)

 

«Нива»: 12. Довжанський Костянтин, 19. Деркач Андрій (4. Самченко Олег, 71), 17. Гітун Євгеній, 23. Гагуха Ілля, 14. Ємельянов Віталій, 10. Пілявський Андрій, 5. Волинець Олександр, 13. Бундук Микола (7.Червонюк Артем, 90), 20. Сухомлін Юрій – К, 18. Попадюха Денис (9. Барабаш Олексій, 61), 11. Кравчук Артем (16. Шорніков Микита, 48).

Тренер – О.В. Самченко

 

ФК «Путрівка»: 1. Яковчук Юрій, 13. Єрохін Сергій, 14. Білоцерківець Андрій, 8. Пекній Олександр, 4. Рачковський Юрій, 3. Бишовець Станіслав, 15. Мельник Сергій, 11. Дмитренко Петро (10. Киричок Сергій, 56), 2. Турчин Юрій – К (9.Зуєвич Олександр,60), 19. Фролов Олександр (16. Панфілов Сергій, 40), 6. Бенедичук Андрій.

Начальник команди – Л.В. Матушевич

 

Голи: Сухомлін (83), Барабаш (89) – Киричок (73).

 

Попередження: Волинець, Деркач, Гітун – Дмитренко, Мельник, Пекній, Зуєвич.

 

Герой матчу – Барабаш Олексій («Нива»)

Антигерой матчу – Турчин Юрій (ФК «Путрівка»)

 

В суботу ФК «Путрівка» провела свій черговий  матч другого кола  обласної першості. За іменами команд-опонентів він був безперечно центральним, що показала сама гра.

 

Початок якої, не можна віднести в актив до жодної із команд, адже перший удар в площину воріт прийшовся, аж на двадцятій хвилині матчу. До цього, суперники просто катали м’яч в центральній лінії поля, демонструючи глядачам навики володіння м’ячем. А далі, команди по-тихеньку включили швидкості і на полі розпочалася справжня боротьба. В результаті якої, бузовчани отримали право на небезпечний штрафний. До воріт було чимало, але незважаючи на відстань Віталій Ємельянов таки наважився на удар, якби не миттєва реакція Юрія Яковчука, то м’яч би залетів у ворота, а так – він опинився у руках путрівського воротаря. В середині першої половини гри, бузовчани змарнували, ще один, здавалося, гольовий момент. Денис Попадюха, від кутового прапорця спрамував м’яч в штрафний майданчик путрівців, Яковчук його не впіймав, «шкіряного» підхопив Кравчук і головою послав його у сторону воріт, де за путрівців зіграла поперечина, а згодом Сергій Єрохін, який вибив м’яч із лінії воріт. Витримавши тиск суперника, путрівці взялися відповідати йому тим самим. Юрій Турчин виборов м’яч біля штрафної суперника, а потім замість того, щоб нанести прямого удару по воротах, просто покотив м’яч вперед на Бенедичука. Звичайно на адресата пас не пройшов, адже Бенедичук знаходився під щільною опікою суперника. Таким чином, нагоду, аби відкрити рахунок, путрівці «зусиллями» Турчина втратили… Не забивши жодного м’яча, команди пішли на перерву. Після якої, активніше заграли путрівці. Результатом такої гри, став чудовий контрвипад, який створили Сергій Панфілов і Андрій Бенедичук. Перший – відпасував, а другий – з убивчої позиції послав м’яч набагато вище володінь Довжанського. Туди ж, полетів м’яч після удару Олександра Пекного. Нейшов м’яч у ворота, як не крути… Не могли путрівці влучити в рамку, а от в ногу суперника влучали на раз. За що, частенько піддавалися вогню після штрафних ударів бузовчан. Хвала Юрію Яковчуку, за те, що він був завжди на поготові. Впевненість воротаря «Путрівки», передалася його партнерам по команді, які незважаючи на рясний дощ, продовжували наступати на ворота «Ниви». Один з таких наступів мав дійти до логічного завершення, але отримавши передачу від Зуєвича, Сергій Панфілов не зумів упоратися з власними нервами і спрямував м’яч прямо у воротаря. Через дві хвилини, гості таки відкрили рахунок, це – майстерним ударом зі штрафного зробив Сергій Киричок. Втримати потрібний, а головне переможний рахунок путрівцям невдалося. Спочатку у воротах Яковчука розписався Сухомлін, а згодом своє слово сказав Барабаш, який приніс перемогу бузовчанам.

           

Є у братів Стругацьких книга під назвою «Кульгаюча доля» – так ось, якщо абстрагуватися від самого змісту цієї книги, то її назва повністю підходить для ФК «Путрівка» в звітному поєдинку…
Автор                                                                    Павло Добрянський
Категорія: Першість Київської області | Переглядів: 756 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024