Четвер, 25.04.2024, 02:40

 

Форма входу

Календар новин
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Вересень » 1 » "Я ж напився, як свиня!"
"Я ж напився, як свиня!"
16:03

Чемпіонат Києво-святошинського району. Друга ліга.
 
ФК «Спортклас» - ФК «Буча-03» 0:1 (0:0)

м.Вишневе, «Stadio de Pustyr», 50 глядачів

 
 
Гол: Косенко(0:1)
 
 
 

Склад ФК «Буча-03»: Одіноков Віталій – Макаренко В'ячеслав (Юхимчук Дмитро, 50) Вірченко Олександр(к), Созанський Сергій, Мартиненко Ігор (Макаренко Олег, 75) – Мальчевський Роман (Стахов Євген, 70), Юхимчук Сергій, Совенко Артем (Товстенко Валентин, 82), Кравчук Дмитро (Жупіков Володимир, 46) – Косенко Руслан (Мухін Юрій, 80), Ткаченко Олег.

 
Оцінки арбітрам матчу
Арбітр в полі: Руслан (вибачайте,прізвища не знаю) - (5)
До теми арбітражу матчу ми ще повернимося…
Бокові арбітри: (5)
Герой матча:
 
Когось одного виділити неможливо. На це звання заслуговують і голкіпер «Спорткласа», і Косенко Руслан, забивший єдиний гол у цьому матчі, і гравці оборони «Бучі-03»…
Антігерой матча:
  №13  «Спорткласа»…
Подія матча: Косенко Руслан, по забитим голам, наздогнав Анатолія Сіденко
Фішка матча: «Буча-03» взяла реванш

 

Вдруге, мені довелось зіграти із «Спорткласом» у Вишневому. Після першого вояжу минулого року, в мене склалося дуже погане враження про вболівальників цієї команди та деяких гравців. І ось, після другого вояжу, це враження не змінилося. Почувши, що викрикують фанати «Спорткласа» з трибун, здалося, що вони зовсім не розуміються на футболі. Ці вигуки викликали іронічну посмішку і веселили…

На матчі були помічені відомі особистості нашего «футбольного району» - Олексюк Василь Павлович (президент ФК «Буча») та Чалий Валерій Іванович, який, до того ж, був і боковим арбітром матчу. Забігаючи вперед, зазначу, що присутність на трибунах президента ФК «Буча», виявляється,  є добрим  знаком для «Бучі-03», адже при ньому вони виграли у «Колоса», а тепер здолали «Спортклас». Василь Павлович, почастіше відвідуйте матчі ФК «Буча-03»!

 

Щодо безпосердньо гри…Нажаль, жителі Бучі не змогли подивитися гру у прямій трансляції, матч транслювався лише у м.Вишневе.

Вже після перших 15-ти хвилин матчу стало ясно, хто у цьому матчі переможе. «Буча-03» багато атакувала, тоді як господарі намагались стрімко контратакувати, що їм деколи вдавалося робити…ітак цілий тайм…

Незважаючи на повну перевагу бучанців, ворота «Спорткласа» залишалися «сухими». Відмінну гру видав голкіпер «Спорткласа», який тільки у першому таймі потягнув «мертвий» удар у «девятку» від Совенко Артема, удари Косенко Руслана, Ткаченко Олега…

В середині тайму ворота господарів були «розпаковані» Олегом Ткаченко, який головою завдав влучного удару, але цей гол був відмінений – боковий арбітр «засвітив» прапорець.

Чи був там офсайд? Скоріш за все був і арбітр виявися правий, хоча повтори чіткої відповіді не дали, якість трансляції була на низькому рівні.

Єдиною небезпекою від «Спорткласа» були дальні удари у виконанні їх гравців, проте всі вони були або «у молоко», або їх з легкістю забирав Одіноков. До речі, Віталію на передодні матчу, виповнилося 25 років, з чи його і вітаєм!!!

Перший тайм  завершився з рахунком 0:0. А другий розпочався з чергового голу-красеня Косенко Руслана. Жупіков, який зявився на полі після перерви,замінивши Кравчука Дмитра, вкинув мяч з аута у штрафний майданчик «Спорткласа», боротьбу на «другому поверсі» виграли господарі і вибили мяч подалі, проте Мартиненко був першим на підборі і завдав удару по воротам. М’яч зрикошетив від гравця «Спорткласу» і дістався Руслану, який завдав відмінного удару по воротам. Дещо схожий гол Косенко забив «Факелу».

Фундамент для здобуття трьох очок був закладений. Знову, як і у першому таймі, неодноразово рятував свою команду голкіпер «Спорткласа». Господарі ж, «завдяки» Одінокову та надійній грі гравців оборони «Бучі-03» , нічого небезпечного створити не змогли.

А тепер про «курьоз» матчу. У складі «Спорткласа», у другому таймі, на місце лівого захисника вийшов номер 13! Напевно, це був тактичний хід господарів, «секретна» зброя. Чому? Тому що до цього гравця підійти близько неможливо було. Від нього несло таким «перегаром», що просто нема слів. Звернувшись до арбітру матчу з питанням: «Чи можуть гравці виходити на поле у нетверезому стані?», була дана відповідь «А хто визначає, чи тверезий гравець чи ні, я визначити не можу». Дивна відповідь, чи не так?
 «Спортклас», певно, вирішив затравити «Бучу-03» …Одного подиху цього гравця вистачило б, аби затравити 100 мишей…Хотілось би, аби представники федерації пояснили цю ситуацію…

Повертаємося до подій матчу…ФК «Буча-03» провели ряд замін, аби втримати потрібний рахунок. Це їм з успіхом вдалося, як би там не намагався «Спортклас» відігратися.

Перемога, не надто впевнена, проте ПЕРЕМОГА і три очки до активу ФК «Буча-03».
 
Категорія: Києво-святошинський район | Переглядів: 967 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024