П'ятниця, 19.04.2024, 07:56

 

Форма входу

Календар новин
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Вересень » 4 » Сталь гартувалася у Фастові...
Сталь гартувалася у Фастові...
21:04
Чемпіонат Київської області з футболу. Вища ліга. 20-й тур

«БелСталь» (м. Біла Церква) – ФК «Баришівка» (Баришівка) – 3:0 (1:0)
Фастів. «Машинобудівник». 200 гл.
Арбітр – Михайлюк (Фастів)

«БелСталь» (стартовий склад): Семенюк, Сизончик, П.Іванов, Гуніков, Чорногрицький, Лесь, Кулик, Миколайчук – К, Коваль, Ординський, Корохов.

ФК «Баришівка»
(стартовий склад): Бесп’ятчук , Нестеренко, Тітов, Давиденко, Нікітін, Громей, Базік, Гопкало, Кондратенко, Мельник, Руденко.

Голи: Ординський (29 – пен., 52), Кулик (62)

Попередження: Миколайчук (60) – Гопкало (21), Іваха (60)

Гру 20-го туру обласної першості білоцерківці проводили у Фастові на стадіоні «Машинобудівник». Відразу зазначу, що його газон зараз знаходиться в не дуже доброму стані, я б навіть сказав, в поганому стані, що звичайно не робить слави техперсоналу «Машинобудівника». Арбітр зустрічі оцінив готовність поля до матчу на трійочку. А от сам матч, заслуговує на більшу оцінку.
Номінальні господарі поля білоцерківці, відразу прижали баришівців до воріт, провели декілька небезпечних атак, жодній із яких не судилося стати результативною. Згодом, буквально на декілька хвилин ініціативу підхватили гості, які провели небезпечний удар, якого із 25-ти метрів завдав Юрій Кондратенко. На цьому весь їхній атакувальний потенціал було вичерпано. На полі грала одна команда «БелСталь». Яка в середині першої половини гри зусиллями Володимира Ординського (він реалізував пенальті) вийшла уперед. Під завісу тайму чудову нагоду відзначитись мав Денис Корохов, але він не зумів скористатись вигідною позицію і пробив вище воріт.
В дебюті другого тайму футболісти «БелСталі» повинні були йти у відрив, але надійно в цьому випадку зіграв Скибенко, який по перерві замінив Бесп’ятчука. Та в наступному епізоді Василь був безнадійним. Володимир Ординський дальнім ударом зняв павутину із дальної дев’ятки воріт «Баришівки». Підопічні Віталія Кожури пішли у відрив, а баришівці лише побажали білоцерківцям приємної дороги. Адже в ці хвилини вони грали просто безнадійно, вони не створили у воріт Семенюка жодного небезпечного момента. Натомість футболісти «БелСталі» продовжували користуватися беззубою грою суперника в захисті. Але найбільшої користі з цього вижав Олег Кулик, який виждав потрібного моменту і дочекався поки засне захисник, та завдав точного удару в ближній кут, удар був наскільки сильним, що м’яч прорвав сітку воріт і вилетів на бігову доріжку. Останній шанс, аби добити суперника під кінець дуелі мав Ярослав Римарчук, та на його удар головою зреагував Скибенко. На цьому гра завершилася. Підбиваючи підсумки, зауважу, що білоцерківці в цілому провели досить показовий матч, незважаючи на відсутність домашнього поля, вони продовжують підносити честь Білої Церкви в обласній першості з футболу.

Категорія: Першість Київської області | Переглядів: 663 | Додав: vrff
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024