П'ятниця, 26.04.2024, 15:40

 

Форма входу

Календар новин
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Вересень » 7 » Футбол по-дорослому !
Футбол по-дорослому !
02:18
Першість Київської області з футболу. Вища ліга. 21-й тур.

ФК «Зеніт» (Боярка) – ФК «Путрівка» (Путрівка) – 1:2 (0:1)

Боярка. «Зеніт», 50 гл.
Арбітр – Штика (Біла Церква)

ФК «Зеніт»:
Новіков, Заєць Бусенко, Угринчук, Домащук, Рябченко (Куба,85), Полусмак, Кривенко (Підгірський, 61; Скороход,84), Гаврилюк, Песков, Лазурець.
Головний тренер – В.М.Наумчук.

ФК «Путрівка»: Куций, Нестерець (Єрохін,70), Білоцерківець, Пекній, Рачковський, Бишовець, Турчин (Киричок,46; Бартош,64), Дмитренко, Бенедичук (Демков,67), Дорофеєв (Зуєвич,67), Панфілов.
Начальник команди – Л.В. Матушевич.

Голи: Білоцерківець (23), Дмитренко (46), Лазурець (72).

Попередження: Гаврилюк , Новіков , Підгірський – Бенедичук , Бартош , Єрохін.

Гравець матчу – Юрій Рачковський (ФК «Путрівка»).
Антигерой матчу – Сергій Киричок (ФК «Путрівка»).

Як не працювали боярці на червоні картки, та арбітр всіляко ігнорував їхні старання. Мені відразу пригадалася ситуація із фільму «Королева бензоколонки», коли головна героїня відомої всім нам комедії прагнула до того, щоб її звільнили з роботи. Вона і хамила і грубила, але посаду не залишила. За таким сценарієм проходив матч 20-го туру обласної першості, в якому боярський «Зеніт» приймав «Путрівку»: юні боярці і хамили і грубили своєму супернику, та жоден із них вилучення не отримав. Хоча, деякі моменти, відверто тягнули на червону картку.
До цього матчу, лідер обласної першості ФК «Путрівка» підійшов із досить вагомими кадровими втратами: основний воротар команди Юрій Яковчук поїхав на відпочинок до моря, нападаючий Олександр Фролов відбував дискваліфікацію.Місце першого номера команди було відведено дублеру Яковчука Максиму Куцого, а в нападі зіграв Сергій Панфілов.
Перевіряти готовність Куцого до гри, юні господарі поля взялися вже з перших хвилин дуелі. Перевірку, Максим пройшов майже на половину. Боярці розіграли кутовий, після якого м’яч навісом було послано в штрафний майданчик, де здалося, що воротар на подачу зреагував, а вийшло зовсім інакше – Куций запізнився із виходом, а підхопившому шкіряного Дмитру Лазурцю у самий відповідальний момент забракло рішучості. Таким чином, перша атака господарів поля закінчилася нічим. Аналогічного завершення набула дебютна атака путрівців. Які створили метушню в районі одиндцятиметрової площаді воріт «Зеніту», м’яч дістався Панфілову. Нападаючий «Путрівки» футбольний снаряд приборкати належним чином не зумів і пробив вище воріт. Почувши запах крові гості надалі продовжували пресувати захисників «Зеніту». Дуже скоро такий пресинг, приніс свої плоди. Андрій Бенедичук обіграв захисника, але на вході до штрафнї площаді його «упіймав» воротар «Зеніту» Денис Новіков і поклав на газон, в результаті чого Бенедичук отримав лише незначне пошкодження, а Новіков – попередження ! Хоча, як мені здалося, цей епізод сміливо тягне на вилучення. Адже, перед воротами Бенедичук був фактично один, Андрію залишалося переграти воротаря і відкрити лік забитим у матчі м’ячам. У правилах футболу, це порушення трактується, як – фол останньої надії і за нього вилучають з поля ! Та протилежної думки був арбітр зустрічі, який покарав воротаря «гірчичником» і призначив штрафний. Після цього стандарту, путрівці повели в рахунку. Знаний майстер дальніх ударів Андрій Білоцерківець невідпорним, обвідним ударом відправив м’яч повз стінку в дальній кут боярських воріт. 0:1 !!!!! В черговий раз – правда взяла гору над кривдою ! В очікуванні перерви, та втомившись під палким сонцем, футболісти обох команд трішки скинули оберти. Та, в обороні не відсижувались ! Зокрема це стосується Андрія Бенедичука, який перший тайм відіграв на відміну від Турчина – просто прекрасно ! Наприкінці тайму він мав виводити свою команду у відрив, але з трьох метрів запулив сферу в «молоко».
По перерві, Леонід Матушевич зняв з гри Турчина замінивши його на Сергія Киричка. Який, забігаючи наперед, відіграв на багато гірше ніж це зробив його попередник. За відведений йому час, Киричок тільки успів втратити м’яч і не чемно повестися з керівництвом, за що негайно був змінений на Бартоша. Та, поки це сталося. Путрівці організували ще один м’яч. Сергій Дорофеєв отримав м’яч поблизу карного майданчика суперника і відпасував на вільного перед воротам Дмитренка, а той в свою чергу наніс точного удару в ближній кут. Новіков, був безсилим… Рахунок став 0:2. Такий розвиток подій, був повністю на руку підопічним Матушевича. Залишалося лише зіграти від суперника і втримати переможний рахунок до кінця поєдинку. Але не такі вони, ті путрівці, щоб зупинятися на досягеному. Це команда, яка незважаючи на рахунок буде битися до кінця. Зрозумівши, що відігратися вже нереально, зенітовці розпочали терористричний акт проти суперників, збиваючи путрівців на кожному клаптику поля. За що, неодноразово були покарані Олегом Штикою жовтими картками.
За двадцять хвилин зустрічі, не без підтримки Нестерця зенітовці один м’яч відіграли. Олександр помилився із вибором позиції чим дозволив себе обіграти суперникові, яким був Дмитро Лазурець. Форвард додав швидкості вибіг на ворота Куцого і завдав удару в дальній кут воріт. Рахунок став 1:2.
На цьому гра закінчилася. ФК «Путрівка» здобула чергову перемогу в обласній першості та втримала потрібний відрив від опонентів, який складає п’ять очок.

Павло Добрянський
Категорія: Першість Київської області | Переглядів: 792 | Додав: vrff
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024