П'ятниця, 26.04.2024, 18:08

 

Форма входу

Календар новин
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Вересень » 8 » Футбол у біноклях
Футбол у біноклях
16:58
Чемпіонат Києво-святошинського району.Друга ліга.
ФК "Буча-03" - ФК "Фанат" 1:0(0:0)
 
Гол: Ткаченко Олег (60)
 
Склад ФК "Буча-03": Одіноков - Макаренко В.(Юхимчук Д.,46), Созанський, Вірченко(к) (Шпакович М.,57), Мартиненко (Жупіков,54) - Кравчук Д., Совенко (Товстенко,80), Юхимчук С.,(Кравчук М.,24, Стахов,65), Мальчевський - Ткаченко(Макаренко О.,82), Косенко
На цей раз я не буду виставляти оцінки арбітрам, бо вони будуть суттєво відрізнятися від тих, які виставили спортивні газети Боярки. Також небуду визначати героїв і антигероїв матчу, бо когось виділити – неможливо…

«Буча-03» - «Фанат»…El classico! Це принципове протистояння бере свій початок у 2003 році. Тоді новостворений ФК «Буча-03» вперше приймав участь у розіграші кубку района і саме тоді,  доля вперше звела сьогоднішніх суперників...Вдома "Буча-03" відстояла нічию 3:3, а на виїзді зазнала поразки 0:2.

У минулому сезоні «Фанат» двічі обіграв бучанців. Спочатку на стадіоні «Ювілейний» у скандальному матчі, який найкраще серед усіх запам’ятав гравець «Бучі-03» Вітюк Дмитро, «Фанат» обіграв бучанців з рахунком 2:1. У другому колі фанатівці вже впевнено переграли «Бучу-03» у себе вдома з рахунком 4:0.

І от у цьому сезоні, у першому колі, при досить упередженному суддівстві до бучанської команди, «Буча-03» вперше здобула перемогу над «Фанатом» з рахунком 3:1...

Прийшла черга ще одного матчу… «Фанат» на цей поєдинок не зміг задіяти свого капітана – Демідова(травма), також, через пошкодження, не вийшов у стартовому складі – Малеванчук. Був відсутній і кращий бомбардир команди – Бітлян.

«Буча-03» також мала деякі проблеми зі складом  -невідомо було, чи зможе зіграти Юхимчук Сергій…Зміг, але не довго, вже в середині першого тайму його довелося міняти

Згадуючи події першого тайму можна відмітити, що боротьба, переважно, точилася в центрі поля. Команди створили лічені моменти.
.
на фото - Руслан Косенко завдає удару по
воротам "Фаната" після подачі з кутового

На 20-ій хвилині матчу Мальчевський вирішив «підставити» Макаренка Вячеслава, віддавши передачу назад прямо на хід форварду «Фаната». В’ячеслав змушений був фолити, за що справедливо отримав жовту картку. Удар зі штрафного у виконанні Ярослава Біленко пройшов поряд із штангою. Мав Ярослав і ще одну нагоду забити зі штрафного, але в цей раз його удар був занадто неточним.

«Буча-03» за перший тайм створила три по справжньому гольові момента. Ткаченко з правого фланга виконав просто «пас-лялечку» на Кравчука Дмитра, який був сам на дальній штанзі. Діма не зміг приборкати мяч, і момент було втрачено.

Мав свої нагоди відзначитися і Косенко Руслан. У першому випадку, м’яч з відскоку від землі перескочив захисників і потрапив до форварда "Бучі-03", який вирішив одразу, в один дотик, пробити головою. Проте удар виявився прямо у руки голкіпера «Фаната».

А от після подачі з кутового Косенко  виграв «дургий поверх» у захисника і головю завдав удару по воротам…м’яч пройшов в лічених сантиметрах від поперечини…На тому перший тайм і закінчився…
У другому таймі у складі «Фаната» з’явився Олексій Малеванчук, а у «Бучі-03» - Юхимчук Дмитро.
«Фанат» краще контролював м’яч, хоча це не дозволило їм  стоворити справжні гольові моменти…
«Буча-03» гостро контратакувала, і одна така контратака завершилася тим, що господарі здобули право виконати кутовий. «Фанат» був дуже незадоволений таким рішенням. Після подачі з кутового Косенко знову перегарає свого опонента у повітрі, завдає удару по воротам, м’яч від поперечини залітає за лінію воріт і вилітає назад у поле, де Ткаченко Олег, головою, знову відправляє круглого у сітку…Саме на Олега цей гол і записали. Бучанці побігли привітати свого голеадора з черговим успіхом, а «фанатівці» пішли висказувати своє «фе» боковому арбітру, який і назначив цей кутовий.

Що було потім?

Потім були намагання «Фаната» зрівняти рахунок, проте у справжні гольові моменти ці старання не втілилися. Знову, тьфу-тьфу-тьфу, дуже добре зіграв захист «Бучі-03».

«Буча-03» продовжували грати на контратаках і...у ворота «Фаната» мали влітати ще мячі.

Мальчевський, зі своєї половини поля, передачею на метрів 40-45 вивів Ткаченко Олега сам на сам з голкіпером «Фаната». Олег вирішив не бити, а відпасувати лівіше на Руслана і  зробив це надто невдало...Потім Руслана вивіли одного на захисника та голкіпера «Фаната». З захісником Косенко розібрався, вийшов сам на сам і...невлучив у ворота...Ну а на останній хвилині матчу фінальний свисток арбітра матчу – Дмитра Мельниченко зірвав чергову «контру» бучанців. На цей раз Косенко та Мальчевський виходили вдвох на одного захисника «Фаната»...Але цей свисток не дуже засмутив гравців «Бучі-03», адже вони і так здобули важливі 3 очки!

Категорія: Києво-святошинський район | Переглядів: 806 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024