П'ятниця, 29.03.2024, 08:38

 

Форма входу

Календар новин
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Вересень » 14 » І диявол не допоміг
І диявол не допоміг
13:58
ФК «Динамо»(Крюківщина) - ФК «Буча-03» 3:4 (3:1)

смт.Крюківщина, «Afrika», 50 глядачів

 
  
Голи:  ? - Ткаченко-3(45, 62, 79-пен), Косенко(88)
 
Склад ФК «Буча-03»: Скроб Дмитро - Макаренко В'ячеслав (Юхимчук Дмитро,55), Шпакович Максим (Негода Віктор,84), Вірченко Олександр(к), Жупіков Володимир - Мальчевський Роман (Товстенко Валентин,80), Юхимчук Сергій (Кравчук Максим,46), Стахов Євген (Макаренко Олег,70), Мартиненко Ігор - Косенко Руслан, Ткаченко Олег.
Оцінки арбітрам матчу
Арбітр в полі: (4)
Бокові арбітри: (5)
Герой матча:
 ФК
«Буча-03»…
Антігерой матча:
  АФРИКА!
Подія матча: програвати 0:3 і перемогти 4:3!!! От Вам і подія
Фішка матча: Кажуть настає глобальне потепління, але в Африці щось все навпаки - холодно було(як для Африки)
 

«Буча-03» прибула в Крюківщину із значними проблемами зі складом. Через різні причини були відсутні чотири гравця основи, а саме: Одіноков Віталій (основний голкіпер), Кравчук Дмитро, Совенко Артем (основні півзахисники), Созанський Сергій (основний центральний захисник, без якого тепер важко уявити оборону бучанців).

У день матчу в Африці (саме так назвали цю місцевість гравці ФК «Чабани») було незвично холодно, моросив дощ.

Якість «поляни» - жахлива! На суб’єктивну думку гравців «Бучі-03», домашня арена «Динамо» гірша навіть за  Stadio de Pustyr” у Вишневому!

«Динамо» також мали проблеми зі складом – через дискваліфікацію матч повинні були пропускати Пивовар та Ісаков. Але вже перед самим виходом на поле зясувалось, що Пивовар - у стартовому складі, а «Динамо» нічого незнає про те, що він дискваліфікований (якби він зіграв у цьом матчі, а «Динамо» перемогло,

«Буча-03» могла спокійно «відсудити» 3 очка).   

Ситуація з дискваліфікованим гравцем була вирішена за допомогою дзвінка Дмитру Бірюку, який підтвердив, що Пивовар дискваліфікований! Тож «Динамо» починало матч у десятьох.

Як то кажуть, Буча, з перших хвилин матчу, понеслась вперед. Гра бучанців акцентувалася на навісах у штрафний майданчик господарів, де високі форварди гостей мали мати перевагу у грі «в повітрі».

Незважаючи на старання бучанців, по справжньому гольвовий момент біля воріт суперника вони створити не змогли. А от біля своїх воріт це їм вдавалося на відмінно. Вибивання м’яча від своїх воріт у виконанні динамівців призвело до того, що Скроб та Шпакович у штрафному майданчику «Бучі-03» не розібрались у тому, кому вибити м’яч, один з одним зіштовхнулись і м’яч дістався форварду «Динамо»,  якому залишалося просто влучити у порожні ворота з 2-х метрів. Прикрий гол...

«Буча-03» побігла відігруватись, а на томість отримала 2-ий гол у свої ворота. Помилився голкіпер, який у простій ситуації випустив мяч у ворота після чергового вибивання мяча зі своєї половини поля у виконанні динамівців.

Вже після голу «Динамо» випустили 11-ого гравця на поле. Почалася нервова гра. «Динамо» почали підтверджувати свою славу «брудної» команди. Фол за фолом...

А потім...потім «Динамо», продовжуючи грати в «пінг-понг», а не в футбол,  забили третій гол! Після цього третього голу, в мене зявилась така думка, що динамівці всією командою «продали душу дияволу», аби перемогти «Бучу-03». Адже не маючи жодного удару у ствір воріт гостей, динамівці умудрились забити 3 голи! Як ще таке можна пояснити? Третій гол став результатом неузгодженої дії голкіпера та центрального захисника «Бучі-03», чим знову скористався форвард «Динамо», який вже вдруге отримав «подарунок долі» - пусті ворота, мяч в ногах, до воріт 2 метра...3-0! Буча капітулює?

Фіг Вам! На останній доданій хвилині першого тайму Мартиненко вивів на ударну позицію Ткаченко, який відправив футбольний снаряд у сітку воріт «Динамо».

В перерві гравці «Бучі-03» переговорили між собою, підбадьорили свого голкіпера, налаштувались і вийшли на другий тайм.

Зрозуміло було, що бучанці «понесуться» відігруватись, що вони і зробили, як тільки арбітр дав свисток про початок другого тайму.

Динамівці, своїми грубими підкатами провокували гостей. Першим нерви невитримали у Жупікова. Проти Володимира виконали грубий підкат сзаду і гравець «Бучі-03» вирішив провчити хулігана. Результат – червона картка обом гравцям.

В середині тайму Буча-03 забила другий гол. Мальчевський отримав передачу біля штрафного майданчика «Динамо», головою скинув мяч на Косенко, Руслан виконав «різану» передачу на Ткаченко, а Олег просто переграв голкіпера. 3-2! Понеслалсь...

Буча-03 атакує лівом флангом. Мартиненка збивають у штрафному майданчику господарів – свисток мовчить. «Завелась» вже лавка запасних гостей, арбітр довго заспокоював їх. Віктор Негода висказав все, що він думає про арбітра, і, невиходячи на поле отримав жовту картку.

На 78-ій хвилині матчу гості здобули право на пробиття штрафного. Його взявся виконувати Максим Кравчук, який в перерві замінив Сергія Юхимчука. Макс виконав навіс у штрафний майданчик «Динамо», де завалили Шпаковича. Арбітр свиснув, але що? Пенальті! Нарешті!

Штатний пенальтист «Бучі-03» Олег Ткаченко розвів мяч і голкіпера по різним кутам. 3-3!
Одразу керівництво бучанців зняло з гри «розбушовавшогося» Мальчевського. Замість Романа на поле вийшов Валентин Товстенко, який мав посилити гру у центрі поля. Таким чином Мартиненко мав сам закривати всю ліву бровку.

На 89-ій хвилині матчу Ткаченко пустили в прорив по правому флангу, Олег виконав навіс у штрафний майданчик господарів, голкіпер «Динамо» помилився на виході і Товстенко міг відправляти мяч у порожні ворота. Це у Валентина трохи не вийшло, проте вийшла гольова передача на Косенко Руслана, який у «повітрі» переграв захисника і головою завдав удару по порожнім воротам! 3-4 на користь «Бучі-03»! І диявол не допоміг!

Вже на доданих хвилинах у штрафному майданчику «Динамо» завалили Товстенка, 100% - пенальті, але свисток арбітра в черговий раз промовчав.

Господарі за весь другий тайм створили лише один полумомент – невлучний удар зі штрафного! Да і Скроб більше не помилявся у воротах, надійно відіграв другий тайм!

Отак, коли пролунав фінальний свисток на полі творилось щось неймовірне, це треба було бачити! Вся бучанська делегація вибігла на поле святкувати!!! УРА!   

Фактично, підсумовуючи цей матч, можна сказати, що «Буча-03» сьогодні забили 7 голів...

Категорія: Києво-святошинський район | Переглядів: 778 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024