Четвер, 25.04.2024, 10:16

 

Форма входу

Календар новин
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Вересень » 14 » "Біличі" в "прольоті"
"Біличі" в "прольоті"
14:59

У першому матчі вчорашнього ігрового дня зустрічалися «Університет» та «Біличі-1». Завдяки хет-трику Олега Дудко ірпінці, після першого тайму перемагали 3:0. У другому таймі «Біличі» дуже швидко забили 2 голи. Проте Олег Дудко забиває четвертий гол і робить рахунок 4:2! Вже в самому кінці матчу «Біличі» дотиснули суперників - забили двічі, могли і ще один забивати(захисник з лінії воріт вибив м’яч). Тож матч закінчився з рахунком 4:4. У серії пенальті влучнішими були ірпінці – 3:2.

«Промінь» зібрав дуже сильний склад на цей турнір, крім заявлених на Києво-святошинський район, ірпінці заявили виступаючих у ФК «Буча» - Буренко Ігоря, Марєвича Андрія, Золотого Евгенія та Москалика Юрія. Також заявлений був і виступаючий за ФК «Буча-03» - Мальчевський Роман.

І от, зібравшись повним бойовим складом на гру з «Орльонком» зясувалось, що суперники не зявилися на гру. Їм була зарахована поразка - 3:0.

У матчі СК «Ворзель» - «К-2» сильнішими були ворзельчани. Вони перемогли з рахунком 6:2.

Останній матч ігрового дня обіцяв подарувати нам справжнє видовище. Зустрічалися команди, які звикли у таких турнірах грати у фіналі. Хоч біличанська команда і називалась «Біличі-2» за неї виступали такі гравці як Янусь Леонід, Варениця Евген та інші гравці, які є багаторазовими чемпіонами ірпінського регіону з футзалу.

Прикра помилка голкіпера «Біличі-2» на останніх секундах матча коштувала біличанській команді місця у півфіналі. Голкіпер пропустив мяч поміж ніг, таким чином допомігши «ТКС» зрівняти рахунок. В серії пенальті  доля посміхнулася ірпінцям.

Сьогодні ж були зіграні півфінали.

У першій грі зустрічалися «Університет» та ФК «Промінь». У ірпінської команди вийшла накладка, адже в 11-00 вони мали грати в чемпіонаті Києво-святошинського району з футболу з ФК «Бобриця». Тому всі гравці поїхали на цей матч. Таким чином у півфіналі мусили "віддуватися" «неірпінці», тобто ті гравці, які заявлені за ФК «Бучу» та ФК «Буча-03».

Півтора тайму «Промінь» грав на рівних з «Університетом», поступаючись з рахунком 1:2. Потім дала знати про себе втома. Адже кожен з польових гравців вчора відіграв матч «на район», а сьогодні мусили грати без замін. Як результат - у  другій половині другого тайму «Університет» просто розтрощив «Промінь». Загальний рахунок – 5:1.

Другу півфінальну пару склали СК «Ворзель» та «ТКС».

Фаворитом звісно були ірпінці. У першому таймі була рівна гра, проте «ТКС» використали єдину помилку «Ворзеля» в захисті і відкрили рахунок, 1:0, доганяйте!

У другому таймі «своє слово сказав» Вашуленко Святослав. Його два влучні удари зняли всі питання щодо переможця.

То що ж ми маємо? У суботу, 20 вересня, на спорт-майданчику ЗОШ №12 м.Ірпінь.в 12-00 у матчі за третє місце зустрінуться ФК «Промінь» та СК «Ворзель», а у фіналі, в 13-00 -  «ТКС» - «Університет». Хочу зазначити, що «Промінь» та «Ворзель», зовсім недавно, на День Незалежності, вже зустрічалися у подібному турнірі в матчі за 3-є місце. Тоді перемогу в серіїї пенальті здобули ірпінці.

«ТКС» та «Університет» також не так давно зустрічалися у фіналі турніру, присвяченому памяті жертвам аварії на ЧАЕС. Тоді, «ТКС» в останні хвилини вирвали перемогу  з рахунком 2:1.

Запрошуємо усіх вболівальників відвідати ці матчі!

Категорія: Міні-футбол.Ірпінський регіон | Переглядів: 682 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024