Середа, 24.04.2024, 20:47

 

Форма входу

Календар новин
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Вересень » 20 » ФК "Путрівка" здолала «Місто Світла»
ФК "Путрівка" здолала «Місто Світла»
20:56
Чемпіонат Київської областіз футболу. Вища ліга. 23-й тур.

ФК «Місто Світла» (м. Київ) –ФК «Путрівка» – 2:4 (2:2)

Здоровка. «Колос». 100

Арбітр: Баранівський (Бородянка)

ФК «Місто Світла»: Висик (Осауленко,81), Гончарук (Литвиненко, 62), Грачьов, Тутберідзе, Онуфрієнко, Іванець (Натальченко, 78), Юречко, ІВАНОВ, Луговий (Павлюченко, 81) ,Фаненко, Алієв.
Тренер: І. В. Ніколаєв

ФК «Путрівка»:
Яковчук, Білоцерківець, Рачковський, Нестерець (Мельник, 62), ПЕКНИЙ, Бишовець, Демков (Бенедичук,29), Турчин (Киричок, 76), Дмитренко (Лагутін, 81), Дорофеєв (Фролов, 79),Панфілов (Зуєвич, 71).
Керівник команди: Л.В. Матушевич

Голи: Грачьов(18), Іванов (21) – Іванов (5, у свої ворота), Пекний (27), Бенедичук (60),Білоцерківець (85, з пенальті)

Попередження:
Тутберідзе(4), Висик (27), Гончарук (30), Фаненко (54), Литвиненко (75), Онуфрієнко(85) – Бенедичук (55), Рачковський (70)

Через те, що домашнє поле «МістоСвітла» знаходиться на реконструкції, гру проти ФК «Путрівка» кияни проводилив Здоровці.

Путрівці почали жвавіше, чим змусили суперника нервувати. Вже в дебюті Олександр Іванов, зігравши на випередження завдав потужного удару від центру поля по власних воротах і повів лік голам. Однак успішним для киян, цей м’яч не назвеш, адже вони постали в скрутному становищі. Та підопічні Ніколаєва доволі швидко вирівняли гру і рахунок в матчі. Це сталося після розіграшу кутового: коли молодий півзахисник «Місто Світла» Іраклій Тутберідзе втілив в забитий м’яч передачу свого партнера. Згодом стрілецький «дубль»оформив активний в захисті Іванов, який обернув на гол подачу від кутового прапорця. Такий результат і розвиток подій змусив «Путрівців» заграти злагодженіше, і швидше. Не поступаючись опонентам у контролі над м’ячем,вже в середині матчу гості змогли зрівняти рахунок. Гол Пекнія, відбувся після подачі Білоцерківцем штрафного: вибравши чудову позицію, крайній захисник «путрівців» головою вгатив м`яча в сітку метрів з восьми. Через декілька хвилин підопічні Матушевича повинні були йти у відрив: після фірмового навісу Андрія Білоцерківця пробивав Панфілов, але Іван Висик цей удар парирував.

По перерві путрівці спробували дошкулити суперникові в контратаках. А через двадцять хвилин після початку другого тайму, вони вперше в поєдинку вийшли вперед. Юрій Турчин прострілив від кутового прапорця, м’яч прокотився воротарською зоною, де його підхопив Андрій Бенедичук і наніс підступного удару по воротах суперника. Останній гол в матчі забивався в заключну десятихвилинку.Олександр Фролов виграв дуель в захисника і вже підготувався до удару,як з допомогою суперника рухнув на землю. Рішення арбітра – пенальті! Одинадцятиметровий удар в забитий м’яч втілив знаний майстер цієї справи Андрій Білоцерківець, який розвів воротаря із м’ячем по кутах. Зумівши зібратися в нелегкій ситуації, путрівці таки довели рахунок матчу до логічного.

До пасиву гостей, окрім автоголу Іванова можна також віднести неспортивну поведінку керівників і воротаря команди. Перші: впродовж всієї гри «сиділи» на шиї арбітра, дошкуляли йому не чемними висловами і претензіями, а другий – від початку поєдинку всіляко провокував путрівців і вболівальників дорішучих дій. Та вони, розуміючи психологічне становище Висика, рідко велися на ці провокації.

Категорія: Першість Київської області | Переглядів: 716 | Додав: vrff
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024