Субота, 20.04.2024, 12:43

 

Форма входу

Календар новин
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Вересень » 21 » "Чабани" декласують "Бучу-03"
"Чабани" декласують "Бучу-03"
19:26

ФК «Буча-03» - ФК «Чабани» 0:3 (0:2)

смт.Немішаєво, «Технікум», 35 глядачів

Голи:  Лонской (10), Рачковський(32), Потапенко(48)

 

Склад ФК «Буча-03»: Одіноков Віталій - Юхимчук Дмитро (Макаренко Олег,70), Шпакович Максим (Мухін Юрій,58), Вірченко Олександр(к), Негода Віктор (Косенко Руслан,46) – Стахов Євген (Товстенко Валентин,46), Мальчевський Роман, Юхимчук Сергій, Кравчук Максим, Мартиненко Ігорь(Пинишкевич Ігорь,80) - Ткаченко Олег (Літкевич Сергій,81)
 

Оцінки арбітрам матчу
Арбітр в полі: (4)
Бокові арбітри: (5)
Герой матча:
 калюжі на футбольному полі
Антігерой матча: 
футбольне поле

"Чабани" на матч привезли 2 склади, саме таке враження в мене склалося, коли я побачив як делегація гостей у чорних костюмах з написом «FC Chabany», почала виходити з автобусу.

 

«Буча-03» вже вкотре незмогла зібрати усіх своїх сильніших гравців:

Жупіков Володимир – дискваліфікований, Совенко Артем – прихворів, Созанський Сергій та Кравчук Дмитро були відсутні по іншим причинам, ну а Косенко Руслан зустрічав у аеропорту свого рідного брата – паралімпійського чемпіона з футболу, тому встиг приїхати лише на 2-й тайм...5 гравців, і всі гравці основи!Півкоманди фактично...

 

Розписувати про матч – немає сенсу...тому коротко про головне:

 

ФК «Чабани» відкрили рахунок на 10-ій хвилині і зробив це Ігорь Лонской. В штрафному майданчику господарів «почалася пожежа», яку спричинила велика калюжа. Довго футболісти один за одним «пірнали» у цю калюжу, одні для того, щоб завдати влучного удару по воротам, інші – аби не дати завдати такого удару гостям. Краще всіх зорієнтуватися, у цій ситуації, вдалося Ігорю, який і поцілив у ворота.

Є претензії і к боковому арбітру. Як здалося, під час передачі у штрафний майданчик "Бучі-03", форвард "Чабанів" перебував у положенні поза грою. Валентин Овдієнко прапорець «не засвітив»...А саме простріл цього форварда призвів до тієї «пожежі» і голу...

 

Подвоїли рахунок гості також завдяки тій самій калюжі! На цей раз, цей «дефект поля» зіграв злу шутку з Олександром Вірченко. Капітнан ФК «Буча-03» підслизнувся, а гравець ФК «Чабани» отримав чудову, і як виявилось, результативну передачу від калюжі і забив гол!

Щодо моментів у господарів – то їх було два, і обидва змарнував Олег Ткаченко. Двічі форвард господарів вибігав із-за спин захисників, виборював м’яч і пробивав.Але...

ФК «Чабани» у першому таймі мали ще одну чудову нагоду забити гол. Дмитро Броварський по зоні лівого інсайда вибігав на ворота бучанців і пробивав у ближній кут. Надійно, у цьому моменті, зіграв Одіноков Віталій, який відбив цей удар.

 

На другий тайм «Буча-03» випускає, щойно приїхавшого, Косенко Руслана. Ця заміна мала посилити гру в атаці.

 

Але не встиг Руслан увійти як належить у гру, як ФК «Чабани» забили третій гол! Знову результативну передачу можна записати на калюжу(але вже біля інших воріт). На цей раз вона дезорієнтувала Мартиненко Ігоря, який не зміг вибити мяч у доволі простій ситуації. Таким подарунком, така команда як ФК «Чабани», команда яка претендує на золоті медалі у другій лізі, команда яка хоче грати у першій лізі району, не має право не скористатися! Удар гравця гостей у кут воріт і 0:3!

Бучанці зрозуміли, що вони приречені. ФК «Чабани» це не «Динамо», тим більше часу залишалось на відігрування набагато менше, ніж з динамівцями.

Чим ще запамятався другий тайм? Великою кількістю замін, та ударом Сергія Киричка у поперечину воріт.

Фактично, «Буча-03» за другий тайм не створила жодного гольового моменту. Так були перспективні атаки, але першою ж передачею ця «перспективність» перетворюваля у ніщо.

ФК «Чабани» весь другий тайм багато комбінували у центрі поля, хотіли забити ще. Команда просто контролювали хід матчу!

Перемога ФК «Чабани», перемога, я би сказав на класі.

 

Вже після матчів 18-ого туру, судячи по результам, можна констатувати факт – за чемпіонство боротьбу продовжують три команди, а саме СК «Шпитьки», ФК «Колос» та ФК «Чабани». «Фріззант» і «Буча-03» - «відсіялись». Хоча у бучанців, залишилися теоретичні шанси посісти третє місце. Для цього потрібно перемагати у всіх чотирьох матчах, що залишилося зіграти і...сподіватися на диво! Хоча це футбол і тут можливо все!

P.S. Важко об’єктивно писати про матч, у якому сам приймаєшь участь. Я старався. Тож, ФК «Чабани», не осуджуйте, з радістю прочитаю Вашу версію)))
P.S. Калюжі у "героях матчу"  - як автори 3-х результативних передач)))

   

Категорія: Києво-святошинський район | Переглядів: 833 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024