П'ятниця, 26.04.2024, 20:16

 

Форма входу

Календар новин
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Вересень » 25 » Заміни знову спрацювали
Заміни знову спрацювали
08:46
ЧЕМПІОНАТ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ФУТБОЛУ 2008.ВИЩА ЛІГА. 24 ТУР.

ФК «Путрівка» (с. Путрівка)– ФК «Максима» (Українка) – 1:0 (0:0)

Здоровка. «Колос». 50
Арбітр: Драчов (Київ)

ФК «Путрівка»: Яковчук, ТУРЧИН (Лагутін,74), Пекний, Білоцерківець, Мельник, Дмитренко, Бишовець, Киричок (Фролов,72), Бенедичук (Євсеєв, 46), Дорофеєв (Бартош,63), Панфілов (Зуєвич,46).
Керівник команди: Л.В.Матушевич

ФК «Максима»: Дацюк, Богданов (Прачук,72), Сіденко, Кочин, Якубчик, Івах, Ірхін (Хіщенко,63), Даниловський,Григораш, Гогуля, МЕЛЬНИК.
Тренер: І.А. Іщенко

Гол: Бартош (81)

Попередження: Дмитренко (64, небезпечна атака суперника), Пекний (75, недисциплінована поведінка) – Григораш (22, небезпечна атака суперника), Ірхін (40, недисциплінована поведінка), Мельник (51, недисциплінована поведінка)

    Обидві команди насправді заслужили похвали. «Путрівка» — за бажання і вміння виграти. «Максима» — за виучку і готовність боротися до кінця. Хоча й уникнути претензій обом колективам не вдалося: вони помилялися в обороні.
    Вже на четвертій хвилині у воріт гостей виникла «пожежа»: Пекній майстерно закинув м’яч за спини захисників «Максими» на Дмитренка. Але одинадцятий номер путрівців пробив прямо у воротаря. Через декілька хвилин, скориставшись позиційним провалом опонента в середині поля кращий в цьому поєдинку гравець команди гостей Анатолій Сіденко змістившись ближче до воріт путрівців видав поперечну передачу на Якубчика. На заваді удару стали захисники. Відповідь путрівців не примусила на себе чекати  і упродовж декількох наступних хвилин вони піддавали штурму ворота суперника, але – виключно із кутових: перші дві подачі Киричка  були знешкоджені обороною «Максими», третю – «запартачив» Пекній. Більших обертів вісь атак путрівців набрала у другій половини гри.

    На початку тайму біля штрафного майданчику опонентів путрівці отримали право на небезпечний штрафний. За виконання стандарту взявся Олександр Пекній, і яке було розчарування, коли м’яч полетів набагато вище воріт…Не зумівши вразити чужі ворота, путрівці взялися за свої. Це, Сергій Мельник мабуть не розібравшись в ситуації, пробив по володіннях свого партнера по команді Юрія Яковчука, благо кіпер швидко зреагував на постріл і перевів м’яча на кутовий. На цьому різкі нападаючі «Максими» потрапили у щільні лещата опіки захисників «Путрівки», звільнитися від яких вони не змогли. Натомість, за дев’ять хвилин до кінця гри господарі створили маленький шедевр. Лагутін бездоганною передачею відрізав опонентів од епіцентру подій,а Бартош, вискочивши на м`яч з-за спин захисників, з воістину штурманською точністю, віртуозним ударом завершив цей маневр голом. Ось так, наприкінці матчу спрацювали заміни, проведені Матушевичем в другому таймі: в активі Лагутіна – результативна передача, на рахунку Бартоша – переможний гол.

Категорія: Першість Київської області | Переглядів: 611 | Додав: vrff
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024