Вівторок, 30.04.2024, 09:27

 

Форма входу

Календар новин
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Вересень » 29 » Скандал в Кодаках
Скандал в Кодаках
17:08
Ще більше ускладнили своє завдання до завоювання районного чемпіонства футболісти «Сигналу». В звітному турі гребінківці приймали, чи не найбільше розчарування цьогорічних змагань – «Салтік», який в минулому році до останнього моменту вважався претендентом на «бронзові» медалі районних змагань, а в цьогорічній першості – веде натужну боротьбу за місце в чільній п’ятірці.  Та у звітному поєдинку підопічні Гребіника, продемонстрували – що останнє слово в першості вони, ще не сказали. «Промовчали» й нападаючі «Салтіку», які жодного разу не вразили ворота опонентів, в свою чергу форварди господарів поля також не вирізнялися активністю, тож рахунок 0:0. Нічиєю «Сигналу» сповна скористалася «Глева-2000», яка невимушено розбила  «Крила Рад» і  знову підвищилася в турнірній таблиці.
    Повний антипод суперників і злива м’ячів – ось основні характеристики матчу «Крила Рад» – «Глева-2000». З мріями про чемпіонство глевахівці вийшли на гостьовий поєдинок із крушинцями.В свою чергу суперники будь-що намагалися затьмарити сподівання опонентів.І в них це виходило…та лише – перші сорок п’ять хвилин. За підсумком яких рахунок матчу був напруженим, а суперник насолоджувався мінімальною перевагоюв один м’яч – 1:2. Що сталося із «Крилами» в другому таймі – запитання до Нострадамуса… А поки крушинці намагалися грати у футбол  – суперники по-справжньому пресували їх захисні редути. Цей пресинг тривав до останньої хвилини матчу, аж поки головний арбітр матчу не дав фінальний свисток і не зафіксував перемогу «Глеви-2000» із рахунком 1:7. Голами в екс-лідера турнірних баталій відзначились: хетриком – Євгеній Євсеєв, дублем – Роман Остапенко, ще по одному м’ячу забили Сергій Тітов і Павло Савко. За крушинціву першому таймі забив Ігор Бригинець.
    В той час, як «Глевахівці» трощили крушинців, одноосібний лідер першості «Тайфун» на власній арені знущався із «Ветеранів». Та знущання не були довготривалими, адже поважати вік футболісти «Тайфуну», як виявилося – уміють.  Ворота «Ветеранів» були вражені лише тричі: в них дуплетом розписався Олександр Андріяка і забитим м’ячем відмітився Юрій Балашов. На ці м’ячі ветерани відповіли лише одного разу. 3:1 – невимушена перемога господарів поля, яка залишає їх на верхній сходинці турнірної таблиці.
    Всю непередбачуваність «Плиски» на власній шкірі відчули футболісти «Світанку».  Перший м’яч поєдинку було забито аж на сорок третій хвилині: автором голу став темношкірний форвард ковалівців Сейдж. В дебюті другого тайму, господарі пропустили вдруге, цього разу провалом захисної ланки плисак  скористався Дмитро Бабич. Наприкінці матчу гравці Панченка мали ще одну нагоду, аби відзначитись, але пенальті не реалізував Олексій Барабаш, який запулив шкіряну кулю вище каркасу воріт. 
    Скандального відтінку набув матч в Кодаках, де «Юність» грала із «Аяксом»… Грала..і не дограла (!!!). За декілька хвилин до фінального свистка і рахунку 0:1 на користь ксаверівців, арбітр матчу Владислав Кернер отримав «в зуба» від футболіста кодацької команди,який (як мені роз’яснили) в той момент  був на лавці запасних. Тож матч було перервано.  Знаючи суровість і рішучість СТК ВРФФ можу сміливо заявити – винуватцеві, а саме тому, хто підняв на арбітра руку– світить, як мінімум 24 місяці дискваліфікації…
Ще один матч в Кодаках, в якому«Фортуна» зустрічалася із «Саливінками» закінчився внічию 2:2.
    Лідируюче тріо змагань має наступний вигляд: «Тайфун» – 44 очки, «Глева-2000» – 40 очок, «Сигнал» – 39 очок.
Джерело матеріалу - Футбольна Васильківщина
Категорія: Васильківський район | Переглядів: 808 | Додав: vrff
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024