Субота, 20.04.2024, 09:33

 

Форма входу

Календар новин
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Жовтень » 6 » "Буча-03" ставить підніжку "Шпитькам"
"Буча-03" ставить підніжку "Шпитькам"
18:04
 
ФК «Буча-03» - СК «Шпитьки» 3:1 (1:1)
смт.Немішаєво, стадіон "Технікум", 40 глядачів
Арбітр: Анатолій Снімщіков
 
Склад ФК «Буча-03»: Одіноков Віталій - Макаренко В'ячеслав (к)(Мухін Юрій,46), Шпакович Максим, Созанський Сергій, Мартиненко Ігорь(Літкевич Сергій, 90) – Мальчевський Роман (Скроб Дмитро,78), Юхимчук Сергій, Товстенко Валентин, Кравчук Максим (Вірченко Олександр,60), Юхимчук Дмитро (Макаренко Олег,80), - Ткаченко Олег
 
Голи: Ткаченко Олег (34',58',68') - Омельченко Руслан( 9')
 
на фото: Шпакович Максим - Чорноволу Віталію: "О-па-па, йди сюда"
 
 

Оцінки арбітрам матчу
Арбітр в полі: Снімщіков - (4-)
Бокові арбітри:  - (4)
Герой матча:
 Олег Ткаченко
Антігерой матча:  відсутній

Фішка матча: у попередні сезоні "Шпитьки" та "Буча-03" ділили очки порівну, цей сезон, як показав цей матч, на став винятком 
 Подія матча: черговйи хет-трик Ткаченко Олега
 
Про події матчу Ви зможете прочитати трохи нижче. Спочатку, мені хотілось би, написати про події, які сталися до даного поєдинку, а саме про відношення до "Бучі-03" з боку місцевої влади, дирекції стадіону "Ювілейний" і т.д.
Обіцянки - залишилися обіцянками! Як бачите, "Буча-03" продовжує приймати домашні матчі у Немішаєво, незважаючи на заяви керівництва ФК "Буча" про те, що команду "пустять" на "Ювілейний".
І якщо на матч з "Динамо" (Крюківщина) стадіон не дали по причині великої навантаженості футбольного поля(ФК "Буча" та Ветеранів), яка об'єктивно була присутня і претензій не могло бути, то  матч з ФК "Мислін" нам не дозволили грати на центральному стадіоні тому, що там, у цей день грали ФК "Ірпінь"(Гореничі)!!! Гореничі грають у Бучі, а "Буча-03" - НІ! Ну і добре, і з цим ми змирилися, бо була дана обіцянка, що в День м.Бучі, матч зі СК "Шпитьки" буде зіграно саме на "Юбілейному".
І ось тут, нас знову "надули". Як стало відомо у вівторок, знову були знайдені причини, аби не дати зіграти у Бучі - виставка собак, фінал міні-футбольного турніру, матч Ветеранів...Як це все набридло! Ганьба шановні, ганьба! Вам має бути соромно!
Ну і інформація для представників ФК "Факел". Матч 21-ого туру між командами ФК "Буча-03" та ФК "Факел" буде зіграно у смт.Немішаєво і тільки там! Принципова позиція!
 
А тепер безпосередньо щодо матчу зі СК "Шпитьки". 
"Буча-03", нарешті, змогла виставити майже оптимальний свій склад і це не могло не позначитися на якості гри команди! Проте активніше матч розпочали гості, яки привезли чисельну армію своїх вболівальників. Зліва виділявся непоганою технікою та хорошою швидкістю - Семикін Андрій, справа активно діяв Омельченко Руслан, ну а на вістрі грав, вже відомий всім, Віталій Чорновол.
Перевага "Шпитьок" матеріалізувалася у гол вже на 9-ій хвилині. Семикін Андрій опинився сам зліва, біля штрафного майданчика, виконав передачу у воротарську зону, де помилився Одіноков, який випустив з рук м'яч, а Омельченко Руслан, зорієнтувавшись у ситуації, підставив ногу  і круглий опинився у сітці!
Ось так знову, "Буча-03" у четвертому матчі поспіль, сама собі створила проблеми на рівному місці.
Але цей гол позитивно подіяв на господарів. Макаренко В'ячеслав, у центрі поля, пару раз "добряче" зустрів Семикіна Андрія, який вже просто не зміг нормально відбігати матч. В центрі поля всю верхову боротьбу почав вигравати Товстенко Валентин, на флангах почали тероризувати своїх візаві брати Юхимчуки. І саме один з братів, а саме Сергій, став автором гольової передачі на Ткаченко Олега. Юхимчук віддав передачу на хід Олегу, а форвард бучанців обігнав захисника, прокинув м'яч повз голкіпера "Шпитьок" і зрівняв рахунок.
Другий тайм, як і перший, активніше починали грати "Шпитьки", яким перемога була дуже потрібна. Але такого запалу гостям вистачило лише на 10 хвилин. Випав з гри грізний "Чортік", якого виключив з гри Шпакович. Було видно, що Віталій нервує, тому у багатьох випадках від починав грубо діяти.
А другий гол у ворота "Шпитьок" став результатом чудово розіграної комбінації. Созанський Сергій віддав передачу в центрі поля на Мальчевського, який у свою чергу, пробігши з м'ячем метрів з 10 віддав на Кравчука. Макс в один дотик віддав на лівий фланг на Дмитра Юхимчука, а лівий хав "Бучі-03" виконав подачу у штрафний майданчик гостей, де Олег Ткаченко знову "залишив у дурнях" захисника та голкіпера "Шпитьок" і вивів свою команду вперед.
Через десять хвилин господарі збільшили свою перевагу. Знову гол став результатом комбінаційної гри в центрі поля - Товстенко, перепасувавшись з Мальчевським, віддав передачу на Юхимчука Сергія, який обіграв захисника, увійшов у штрафний майданчик і виконав простріл. Ткаченко Олег опинився сам навпроти порожніх воріт і носом оформив хет-трик!
на фото: Олег Ткаченко забиває трєтій гол у ворота гостей
 
СК "Шпитьки" явно такого не очікували. Більш того, вже у наступній атаці бучанці мали забивати 4-й гол! Це Олександр Вірченко, після розіграшу кутового, розтрілював ворота гостей, але чи то голкіпер, чи то захисник, перевів м'яч на кутовий.
"Шпитьки" пішли у вабанк! Починаючи з 75-ої хвилини вони спробували виконати штурм воріт "Бучі-03". У деякій мірі їм це вдалось. Після подачі з кутового гравець гостей пробивав по воротам, Одіноков( якого слід відзначити за те, що після прикрого пропущеного голу, весь  час, який залишалося грати, Віталій відстояв впевнено і надійно) був же безсилий, але підстрахував свого кіпера Юхимчук Сергій, який вибив м'яч з лінії воріт.
Після ще одного кутового, ледь не зрізав м'яч у власні ворота Мухін.
Буча-03  в самому кінці матчу провела чудову контратаку, коли Ткаченко і Скроб виходили удвох на одного голкіпера. Проте Олег, зближаючись з кіпером, відпустив далеко від себе м'яч  і той дістався голкіперу гостей, який кинувся у ноги форварду.
 
Підсумок - заслужена перемога господарів. Олег Ткаченко "помстився" гостям за нереалізовані моменти у першому матчі.
СК "Шпитьки" бажаємо не падати духом, ми постараємося відібрати очки у "Колоса", тож у Вас ще не все втрачено!
 
Категорія: Києво-святошинський район | Переглядів: 855 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024