П'ятниця, 19.04.2024, 16:10

 

Форма входу

Календар новин
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Жовтень » 14 » Буча-03 посідає четверте місце!
Буча-03 посідає четверте місце!
11:09

Чемпіонат Києво-святошинського району.Друга ліга

 
ФК «Буча-03» - ФК «Факел» 0:0 (0:0)

c.Мих.Рубежівка,20 глядачів

Арбітр: Дмитро Мельниченко

 

Склад ФК «Буча-03»: Одіноков Віталій - Макаренко В'ячеслав (к)(Мухін Юрій,55), Шпакович Максим, Созанський Сергій, Жупіков Володимир – Юхимчук Дмитро (Макаренко Олег,80), Товстенко Валентин, Мальчевський Роман (Скроб Дмитро,88),  Мартиненко Ігорь(Кравчук Дмитро, 60)  - Ткаченко Олег, Юхимчук Сергій

 

Оцінки арбітрам матчу
Арбітр в полі: Мельниченко - (5)
Бокові арбітри:  - (4)

Подія матча:  «Буча-03» посідає 4-е місце

 

Оскільки напередодні даного матчу СК «Шпитьки» обіграли ФК «Вишню», то «Буча-03» втратили вже остаточно будь-які шанси на потрапляння до трійки кращих команд ліги. Тому завдання перед бучанцями стояло таке – втримати своє четверте місце. Для цього було достатньо просто не програти «Факелу».

 

Завдання це було виконане на ура!

Гра виявилася напруженою, основна боротьба точилася у центрі поля. За весь матч команди, на двох, створили стільки гольових моментів, що їх навіть можна перерахувати на пальцях однієї руки.

В дебюті матчу непоганий шанс відкрити рахунок мав Валентин Товстенко, який напередодні святкував свій День Народження. Перший удар півзахисника прийняв на себе захисник «Факела», а повторний постріл 15-ого номера «Бучі-03» «влучив у молоко».

В середині першого тайму «Факел» провів непогану атаку і Максиму Смолію невистачило якихось пару сантиметрів аби дотягнутися до м’яча і переправити його у ворота після прострілу півзахисника.

У другому таймі «Факел» взяв на озброєння удари з дальніх дистанцій, адже захисники «Бучі-03» діяли на відмінно і не підпускали гравців гостомельської команди до свого штрафного майданчика.

У «Бучі-03» були більш реальні нагоди відзначитися, али обивді їх запоров Мальчевський. Спочатку Юхимчук Сергій накрутив декілька гравців «Факела», увійшов у штрафний майданчик, виконав навіс на дальню штангу де був самотній Роман. Форвард бучанців вирішив не бити одразу, а спочатку обробити м’яч, через що втратив дорогоцінні секунди, за які і голкіпер встиг повернутися у ворота і захисники, тож удар Романа був «накритий» кіпером «Факела».

Вдруге свій свій шанс бучанська десятка втратила після того, як Валентин Товстенко віддав непогану передачу в зону лівого інсайда, де Роман звільнився від опіки захисників. Форвард приймав мяч спиною до воріт, але встиг поміти що на нього вибіг голкіпер «Факела», тож вирішив пробити через себе, намагаючись перекинути кіпера. І це йому не вдалося.

«Факел» під кінець зустрічі заробив право на виконання двох штрафних з «убивчих» точок. Перший удар пройшов вище воріт, другий – прийняла на себе стінка.

Тож результатом матчу стала закономірна нічия, яка влаштувала господарів. ФК «Буча-03» у цьому сезоні показав свій кращий результат в історії  - 4-є місце у другій лізі. Прогрес очевидний(у минулому році було лише 6-є місце, а перед цим – третє місце у третій лізі).

Останній тур для бучанців вже нічого не вирішує, але багато що вирішує для СК «Шпитьки» та ФК «Колос». Саме «Буча-03» може у когось відібрати срібні медалі, а комусь вручити. Знаю лише одне, ФК «Буча-03» на останній матч буде налаштовувати себе як і на всі попередні матчі – на максимальний результат, а як воно буде – час покаже. «Колос» - сильна команда , хоче не просто перемогти і посісти 2-ге місце, але й взяти реванш за поразку у першому колі.

 

Категорія: Києво-святошинський район | Переглядів: 1033 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024