Четвер, 25.04.2024, 23:24

 

Форма входу

Календар новин
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Жовтень » 22 » Шовковський буде грати за Гореничі?
Шовковський буде грати за Гореничі?
14:58

Вадим ШЕЛЬМЕНКО, головний тренер ФК "Ірпінь" (Гореничі).

Вадиме Георгійовичу, які враження у вас залишилися від матчу і взагалі від протистояння з півфіналістом "Ілліч-Осипенком"?

— Хороша команда, добре вкомплектована. Та ми підійшли до протистояння з "іллічівцями" у всеозброєнні. Результат матчу і двобою взагалі по грі. Хоча в дебюті київського поєдинку наш воротар Андрій Ковтун врятував команду, коли був вихід сам на сам. Ми дуже раді, що вийшли у фінал, хоча грою деяких наших гравців залишилися незадово-леними.

Чого чекаєте від фіналу?

—  Я є максималіст і у житті, і в роботі. Звичайно, ставимо одну мету —  виграти Кубок України серед аматорів.

Чи має значення, де починати — у Львові чи вдома?

— Є свої "за", а є свої "проти".

Ваша команда за своїм кадровим потенціалом чи не найдосвід-ченіша у цих змаганнях. Дистанцію до фіналу ви пройшли прогнозовано і легко або були десь труднощі?

— Сказати чесно? Були труднощі у першому матчі проти ФК "Ходак" у Черкасах. Ця команда постала дуже дисциплінованою і по грі, і по самій організації —це і екіпірування, і автобус тощо. Видно, що до команди у керівництва клубу дуже серйозне ставлення. Мабуть, це була найсильніша супротивниця, з якою нам довелося зустрітися на дистанції до фіналу.

  Ваша команда — це поклик душі чи маєте серйозні плани щодо її майбутнього?

—  її було створено чотири роки тому практично з нуля. Як відомо, зараз триває будівництво навчально-тренувальної бази в Гореничах для національної збірної України. Саме під цей проект і готується ця команда, а отже, вона, впевнений, матиме величезне майбутнє. У нас зростає зміна — це гравці 1986, 87 років і аж до 1991 року народження. І молодь на фоні досвідчених гравців горить бажанням завоювати місце в основному складі. Щодо перспектив — дай, Боже завоювати Кубок аматорів, і тоді однозначно поставимо завдання про участь у Кубку України серед професіональних команд.

  Чи вдасться вам на наступний рік зберегти кістяк команди?

—  Якщо під нашою орудою грають такі майстри, отже, нас поважають. Думаю, що вдасться. З усіма досвідченими футболістами — Миколою Волосянком, Олегом Волотьком, Юрієм Дмитруліним, Василем Кардашем, Андрієм Ковтуном, Сергієм Коноваловим, Віталієм Косовським, Сергієм Нагорняком, Віктором Уляницьким, Едуардом Цихмейструком — у мене хороші, дружні стосунки. Наприклад, Олег Волотьок трішки вже не влаштовує за своїми кондиціями — ми запропонували його тренувати дітей дитячої школи нашого клубу. Хтось поступово відходитиме, переходячи на тренерську роботу в нашому клубі, хтось вливатиметься новий. Наприклад, коли Олександр Шовковський завершуватиме кар'єру, запропонуємо йому виступати за нашу команду (сміється). Жартую, звісно. Хоча...
 
Джерело матеріалу : газета "Український футбол" №118, 22 жовтня 2008 року
                                   інтернет сайт газети "Український футбол"
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 791 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024