Субота, 20.04.2024, 09:10

 

Форма входу

Календар новин
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Жовтень » 22 » "Колос" виходить у першу лігу.
"Колос" виходить у першу лігу.
21:19
Чемпіонат Києво-святошинського району.Друга ліга
 
ФК «Колос»(с.Чабани) - ФК «Буча-03» 3:2 (2:0)

c.Новосілки, 30 глядачів

Арбітр: Руслан(м.Вишневе)

 

Голи:  Дацюк Павло(12'), Сіденко Анатолій(30), Гулик Павло(70’) – Скроб Дмитро(62’), Жупіков Володимир(81)

 

Склад ФК «Колос»: Дацюк Микола, Іванченко Віктор, Перепелиця Максим, Авдишев Дмитро, Галущенко Андрій, Гулик Павло, Прачук Олександр, Якубчик Юрій, Чуланов Ігорь (Крамаров Олександр, 90), Сіденко Анатолій, Дацюк Павло

Склад ФК «Буча-03»: Одіноков Віталій (Шпакович Дмитро,46) - Макаренко В'ячеслав (к)(Мухін Юрій,46), Шпакович Максим (Стахов Євген,46), Созанський Сергій, Жупіков Володимир – Юхимчук Дмитро (Літкевич Сергій, 46), Товстенко Валентин, Кравчук Максим (Пінішкевич Ігорь,60),  Мартиненко Ігорь(Кравчук Дмитро,46)  - Ткаченко Олег, Юхимчук Сергій (Скроб Дмитро, 46)

 

Оцінки арбітрам матчу
Арбітр в полі: Руслан «л
исий» - 2
Бокові арбітри:  - (4)

Герой матча: Анатолій Сіденко

Антігерой матча: «Лисий»

Подія матча:  «Колос» посідає 2-е місце і виходить у першу лігу!

 

 

Навіть не знаю з чого почати дану статтю...

Бучанці на цей матч зібрали 21 гравця!(краще б на «Мислін» стільки зібрали). Тож, ще до матчу виникла проблема – кого не вписувати у заявку на матч. Це питання було вирішено за 20хв до початку матча.

У «Колоса» спостерігалася інша ситуація. В них, навпаки, невистачало гравців(я нарахував 13).

Матч видався на славу! Початок поєдинку і весь перший тайм був повністю за «Колосом». Бучанці знали, хто такий Сіденко і що він може. Але втримати його не вдалося. Анатолій став героєм першого тайму. Вже першим своїм дотиком він міг відкривати рахунок, але його удар головою пройшов вище поперечини.

На 12-й хвилині матчу рахунок таки було відкрито. Провалився правий фланг захисту у гостей, звідки Сіденко прорвався у штрафний майданчик, розібрався із Шпаковичем, виманив на себе голкіпера та відпасував назад – у центр штрафного майданчика звідки Дацюк Павло  розстріляв порожні ворота!

На 30-ій хвилині рахунок було подвоєно! На цей раз відзначився вже сам Анатолій Сіденко! «Колос» провів чудову атаку правим флангом, звідки Юрій Якубчик виконав простріл у штрафний майданчик, де 11-й номер «Колоса» переправив футбольний снаряд у сітку воріт «Бучі-03», забивши таким чином свій 26-й гол у чемпіонаті! Але, є у цьому голі і значна провина арбітра матчу. Він не помітив порушення правил у центрі поля, коли не по правилам зіграли проти Максима Кравчука, після чого «Колос» перехопив мяч, пішла передача направо, а далі....

Ще двічі у першому таймі бучанців рятувала стійка воріт! У першому випадку після удару зі штрафного мяч влучив у стійку і покинув межі поля, а у другому моменті – з 22-х метрів «стріляв» Олександр Прачук (на днях підписує контракт з ФК «Нафком» Бровари).

У «Бучі-03» по справжньому гольовий момент міг бути лише один, якби Сергію Юхимчуку вдалося обробити мяч, тоді він вийшов би віч-на-віч з голкіпером «Колоса».

На другий тайм гості випустили так званий «дубль». А «Колос»....Чи то господарі втомилися, чи просто вирішили, що «гра зроблена» і розслабилися, але факт, залишається фактом -   бучанські дублери «ганяли» весь другий тайм такий класний, у першому таймі, «Колос»!!!

Дуже скоро, після початку другого тайму, гості могли забити гол. Тканчеко Олег виходив на побачення з голкіпером, але боковий засвітив прапорець. Багато було суперечок на рахунок того, був там офсайд чи не було. Гравці «бучанської основи», які вже відпочивали на трибунах  не змогли дійти згоди у даній ситуації. Одним здалося був офсайд, іншим – ні. Так само сперечалися між собою гравці ФК «Чабани», які завітали на матч, після своєї перемоги над ФК «Фанат».

Та вже на 13-ій хвилині другого тайму Буча-03 таки забила! Лівим флангом до штрафного майданчика увірвався Дмитро Кравчук та відпасував на Скроба, який пробив по воротам, голкіпер відбив м’яч, але той продовжував котитися у ворота і вже майже з лінії його вибивав захисник господарів. Проте зробив це надто не вдало – «виніс» мяча не вийшов, зате вийшла передача у цетр штрафного майданчика на Дмитра Скроба, який з другої спроби, таки відправив круглого у ворота! Інтрига повернулася!

Та на 70-ій хвилині ії «вбив» арбітр. Він призначив штрафний у ворота «Бучі-03» майже на лінії штрафного майдачика. Де він там побачив порушення правил з боку бучанця – ніхто не зрозумів!!! Порушував правила гравець «Колоса»!

Якби там не було, а «Колос» розіграли штрафний і Павло Гулик наніс удару по воротам... не складного для голкпіера удару, але у воротах бучанців стояв вже запасний кіпер, який до цього матчу не провів жодної хвилини на полі у сезоні. Тож для Дмитра Шпаковича цей удар виявився складним, і мяч прослизнув під руками голкіпера та залетів у ворота, 3:1!

Бучанці завелись, і Ткаченко, у наступній атаці, після передачі Скроба пробиває у поперечину. Згодом після передачі Мухіна Юрія забиває гол Володимир Жупіков! 3:2, залишалось грати близько 10-ти хвилин...Цього виявилося замало. Арбітр додав до основного часу аж 1!!!!!!!! хвилину, за яку «Колос» встиг зробити заміну.

Перемога надала путівку у першу лігу «Колосу». «Буча-03» «показала зубки» і характер, тому особливо не засмучувалися, тим більше результат для команди вже не був важливий!

Бажаємо «Колосу» успіхів у 1-ій лізі! Сподіваємося у сезоні 2010 зустрітися знову...у першій лізі!

 

Категорія: Києво-святошинський район | Переглядів: 876 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024