П'ятниця, 29.03.2024, 07:09

 

Форма входу

Календар новин
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Жовтень » 25 » Зеніт залишається у першій лізі
Зеніт залишається у першій лізі
17:29
Чемпіонат києво-святошинського району.Матч за право грати у першій лізі.
  
ФК "Зеніт"(с.Петрівське) - СК "Шпитьки" 1:0 (в додатковий час)
с.Білогородка, 50 глядачів
 
От чомусь згадався мені заголовок статті у газеті "Факти" - "Обидно, досадно, да ладно, ладно, ладно"...Саме з таким заголовком у 1999 році вийшла ця газета після програного динамівцями Києва півфінального матчу  мюнхенській Баварії з рахунком 1:0. 
Так, прикро..."Шпитьки" програли...
У першому таймі, не можна було сказати, що ініціативою володіє якась з команд. Рівна гра, без моментів, як сказав з посмішкою тренер "Шпитьок" - "Катеначчо".
Другий тайм вийшов дещо цікавішим, адже почали з'являтись гольові моменти!
У "Шпитьок" міг відзначитися Віталій Чорновол, який пробивав у падінні через себе, але влучив у захисника, який підстрахував на лінії воріт свого голкіпера.
Була у номінальних гостей ще одна чудова нагода. №2 шпитьковсьої команди отримав передачу у правому куті штрафного майданчика та пробив по воротам.Голкіпер цей удар відбив, а от добити круглого у сітку воріт було нікому.
"Зеніт" свій шанс отримав на останній хвилині другого тайму. Десятий номер команди вийшов віч на віч з кіпером суперників. На щастя для "Шпитьок", удар прийняла на себе стійка воріт.
У першому овертаймі "Зеніт" отримав  другий реальний шанс забити. Поки другий номер "Шпитьок" розводив руками та щось пояснював арбітру, з його зони гравець "Зеніту", який вийшов на заміну і грав під №21, вийшов на побачення з кіпером гостей. Але і на цей раз удача була на стороні представника другої ліги. Удар знову прийняв на себе каркас воріт.
Ну а вже коли всі вболівальники, тренери команд та, мабуть, і гравці обох команд готувалися до серіїї післяматчевих пенальті, сталася біда.
Під час атаки "Зеніта" у штрафному майданчику "Шпитьок", гравець гостей хотів вибити м'яч подалі...Це в нього не вийшло, м'яч зрізався і покотився у напрямку воріт, де його забрав голкіпер гостей. Арбітр призначив вільний удар у сторону "Шпитьок". Саме він і став роковим для гостей. До воріт було близько 10-11 метрів, зенітівці розіграли цей вільний удар і....м'яч опинився у сітці воріт гостей.
На фото:через мить м'яч опиниться у сітці воріт СК "Шпитьки"
 
 На фінальний штурм у СК "Шпитьки" просто не вистачило часу, адже залишалося грати трохи більше хвилини.
Фінальний свисток арбітра дав привід святкувати одним, а іншим...
Категорія: Києво-святошинський район | Переглядів: 848 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024