П'ятниця, 26.04.2024, 10:41

 

Форма входу

Календар новин
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Жовтень » 26 » Без шансів для суперника...
Без шансів для суперника...
10:55
Чемпіонат Київської області з футболу – 2008. Вища ліга. 28 тур
 
ФК «Путрівка» - «Грань» 1:0
Здоровка. «Колос». 100
 
Арбітр: Штика (Біла Церква)

ФК «Путрівка»: Яковчук, Білоцерківець, Рачковський, Пекній, Лях, Демков (Бенедичук, 46), Турчин (Зуєвич, 46), Бишовець (Лагутін, 85), Дмитренко (Фролов, 53), Дорофеєв (Бартош, 74), Панфілов (А.Борщенко, 71)

Начальник команди: Л.В.Матушевич

ФК «Грань»: Клименко, А. Коновалов, Баленко, Дармороз, Гнатенко, Штаєр, Перін, Зубенко (Мозговий, 59), Башкіров, Юрченко, Мирона (Федик,59)

Головний тренер: В.В.Котенко 

Гол: Дорофеєв (71)

Вилучення: Гнатенко (57)
 
ФК «Путрівка» – «Грань» – це, традиційне протистояння лідерів обласної першості бере свій початок із недалекого,2003 року, а саме –  третього етапу розіграшу обласного кубку.

Першого разу між собою ці команди зустрілися п’ять років назад, на третій стадії розіграшу кубку Київської області з футболу. Незважаючи на те, що двох попередніх суперників в розіграшу ФК «Путрівка» обіграла із загальним рахунком 4:0((«Рефрижератор» (Фастів) – 3:0, «Чайка» (Щасливе) – 1:0)), в матчі з більш досвідченим суперником «Граню» – поступилася… 0:1. Наступного, 2004 року, доля вдруге звела двох титанів Київщини футбольної і вдруге в кубковому матчі, але вже у фіналі. Укомплектована футболістами друголігової «Освіти» «Грань», в тому матчі, від «Путрівки» залишила, хіба-що назву, «розірвавши» її на шматки із рахунком 4:0. На цьому футбольна драма під назвою: «Путрівка» - «Грань» взяла паузу, яка тривала три роки і от, із початком цьогорічної першості, ці команди зустрілися втретє. В черговій дуелі футбольних лицарів, жодна із команд свою кров не пролила, гра закінчилася внічию 0:0. Тож відповісти на запитання: «Хто кращий в цьому сезоні, «Грань», або «Путрівка» ?», – повинен був матч, який відбувся 21 жовтня, в Здорівці.

            Незважаючи на те, що гра в Здорівці проходила в будній день – середу, перед глядачами команди предстали в оптимальних складах, що додало грі ще більшої інтриги і не прогнозованості.  ФК «Путрівка» на правах господаря почала з атак і майже одразу могла йти у відрив, якби на удар Дорофеєва зі штрафного не зреагував Клименко. Бузовці ще не пропустили, як гра в них розклеїлася: жодного удару в площину воріт до двадцятої хвилини, жодного небезпечного прострілу із далекої відстані. Все, чим запам’яталася «Грань» в перші двадцять хвилин, це – відмінною грою досвідченого стража воріт Юрія Клименка відомого футбольній громадськості своїми виступами в команді з пляжного футболу «Новій Ері» (м. Київ). Впевнені дії воротаря дозволили команді заграти у відкритий футбол, результатом якого став єдиний небезпечний удар по воротах Яковчука. На початку другого тайму гості залишилися в меншості: Гнатенко вирішив перевірити на міцність футболку Дмитренка і перевірив – футболка виявилася міцною, а Дмитренко упав на землю…. Білоцерківський рефері матчу Штика в момент порушення  знаходився і без усіляких зволікань відправив Гнатенка за межі поля – гості залишилися в меншості. Навіть після вилучення, вони не опустили руки, а за лічені секунди створили одну із своїх мало чисельних атак. Оборона «Путрівки» в перший збій дала на п’ятдесят третій хвилині, чим відразу ж скористався Федик: чотирнадцятий номер «Грані» підловив центральних захисників й наніс різкого удару в нижній кут воріт Яковчука. Удар для воротаря виявився із розряду не простих, але доклавши чималих зусиль кіпер його парирував.  Як з`ясувалося пізніше, бузовчани на цьому й зупинилися: надалі вони наближалися до чужих володінь взагалі лічені рази, зате в обороні працювали з потрійним навантаженням. Фролов, Панфілов і Дорофеєв – завжди тримали оборонців у напрузі. За двадцять хвилин до фінального свистка путрівців нарешті прорвало – вони забили ! Ближче до закінчення матчу партнер вивів на вільний простір Дорофеєва, той технічно позбувся опіки захисників і переграв Клименка — 1:0.
Матеріал підготував:                                                                                      Павло Добрянський
Категорія: Першість Київської області | Переглядів: 672 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024