П'ятниця, 26.04.2024, 10:35

 

Форма входу

Календар новин
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Жовтень » 26 » Не шукайте логіки у футболі...
Не шукайте логіки у футболі...
11:03

Чемпіонат Київської області з футболу.  Вища ліга. 30 тур.

ФК  «Путрівка» – ФК «Макарів» –  2:1 (2:1)
Здоровка. «Колос». 50
Арбітр: Карпина (Обухів)
 
ФК «Путрівка»: Яковчук, Пекній –  К, Білоцерківець, Єрохін, Лях, Дмитренко (Нестерець, 60), Бишовець, Рачковський  (Турчин,63), Димков (Бенедичук, 46), Дорофеєв (Зуєвич,71), Панфілов (Фролов,76)

Запасні: Лагутін, Мельник
Начальник команди: Матушевич

ФК «Макарів:  Поштаренко, Чеховський, Севериненко  (Ситнік, 46), Костенко – К, Цепкало, Зубенко (Астаф’єв, 76), Осипенко (Касіч,  83), Рисенко, Рябчук, Гордієнко, Зборовський
Головний тренер: Пасько
Запасні: Жаданюк, Дімітров

Голи: Панфілов (17),  Дмитренко (41) – Зборовський (33)

Попередження: Чеховський,  Цепкало

Гравець матчу: Панфілов (ФК  «Путрівка»)

За відсутності  травмованого Юрія Дмитруліна ФК «Макарів» в матчі із «Путрівкою» прогнозовано не  вистояв, причому не мав на це жодних шансів.
  До перерви господарі грали і жвавіше, і  гостріше. Логічним наслідком їхньої переваги став красень-гол на 17-й хвилині. Панфілов  з лівого флангу увірвався до штрафного майданчику гостей, де спочатку розкидав  захисників і обіграв стража воріт, а потім глумливо відправив м’яча в сітку. Путрівці  повели в рахунку. Хоча зробити це, вони могли значно раніше, але на десятій  хвилині гри арбітр не зарахував гол Пекнія, зафіксувавши в Олександра положення «поза грою».
  На жаль, через декілька хвилин після  путрівського голу гості відновили матеріальну рівновагу. Причому, гол макарівців,  образно кажучи, став громом з ясного неба. Олег Зборовський, не зустрівши  протидії з боку захисника, ударив у верхній кут воріт господарів майже з лінії воротарської  площадки — і застукав зненацька Яковчука. Пропущений м’яч ще більше розлютив  господарів поля: путрівські захисники взяли в щільні лещата нападаючих «Макарова»,  а макарівські захисники сіли глибоко до власних воріт, що сили відбиваючи потужні  навали опонентів. Але ще до перерви гравці захисної ланки гостей допустили  просто дитячої помилки в обороні, в результаті чого отримали у свої ворота  другий м’яч. Безпосередню участь в організації другого голу путрівців, взяв Сергій  Панфілов, та цього разу він не забив, а опинившись в лічених метрах від цілі перевів  м`яча на центр площі воріт настільки зручно, що Дмитренкові залишалося хіба що  не промахнутися. Після цього гра дещо заспокоїлася і на кільканадцять хвилин перемістилася в  основному до середини поля.
  По перерві команди не змінили малюнку зустрічі:  макарівці – що сили оборонялися, путрівці – настирно контратакували. Справжню  пожежу у воротарській площадці, ударом зі штрафного на відстані тридцяти метрів  від воріт розпалив захисник Олександр Нестерець. Він ударив наскільки сильно і  точно, що воротар лише після другої спроби зумів упіймати «смугастого». Надалі гості  окопалися поблизу володінь  свого першого номера і тільки й робили, що  відбивалися. Близькими до успіху були Зуєвич, Пекній, Фролов, Бишовець — майже  всі з команди господарів! Але, як виявилося, логіки у футболі немає. Тож  результат залишився не змінним  – 2:1.
                                                                                                                    Павло Добрянський
Категорія: Першість Київської області | Переглядів: 706 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024