П'ятниця, 19.04.2024, 14:39

 

Форма входу

Календар новин
«  Листопад 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Листопад » 3 » Путрівці обіграли сталеварів
Путрівці обіграли сталеварів
23:06
Чемпіонат Києвської області. 30-й тур.
  
ФК «Путрівка» – ФК «Біл-Сталь» (Біла Церква) – 3:2 (0:1)
29 жовтня. Здоровка. «Колос». 150 чол.

Арбітр: Карпина (Обухів)

ФК «Путрівка»: Куций, Білоцерківець, Нестерець, Мельник, Пекній – К, Бартош, Киричок, Рачковський, Лагутін (Бенедичук,46),  Зуєвич, Фролов.
Начальник команди: Л. Матушевич

ФК «Біл-Сталь» (стартовий склад): Семенюк, Коваль – К, Гуніков, Слісаренко, Чорногрицький, Кравченко, Калініченко, Кулик, Бондаренко, Римарчук, Ординський.
Головний тренер: В.Кожура

Голи: Фролов (53, 70), Пекній (61, з пенальті) – Римарчук (29), Ординський (68)

Попередження: Рачковський, Слісаренко.

Гравець матчуОлександр Фролов.
 
Коли Римарчук, успішно завершив зусилля партнерів, і в середині першого тайму,  започаткував лік голам, про можливу перемогу гостей в тренерському штабі «Біл-Сталі» не говорив хіба що байдужий. Бо «сталевари», граючи легко й розкуто, цілеспрямовано штурмували чужі володіння. Не скажу, що путрівці виявилися безпорадними статистами у протистоянні з середняком. Ні, команда з Путрівки боролася самовіддано і насправді з усіх сил. Інша річ, що на цей матч команди вийшли з абсолютно різними завданнями: путрівці пограти у футбол заради задоволення, а білоцерківці – лише за перемогою. Однак в другому таймі «Путрівці», що називається упіймали ниті гри і не випустили їх до закінчення матчу.
    На початку другого тайму Пекній віртуозно ударив зі штрафного, м’яча у воротарській зоні гостей підстеріг Фролов  і без шансів для голкіпера поклав його у ворота. Через декілька хвилин, путрівці вирвалися уперед: пенальті без шансів для воротаря реалізував Пекній. В ролі наздоганяючого гості перебували близько семи хвилин, доки прудконогий Ординський на швидкості не обіграв воротаря і не відновив матеріальну рівновагу. Повіривши у власні сили підопічні Віталія Кожури не зупинилися, за що досить швидко були покарані. Ошелешені нахабністю гостей, господарі досить швидко переламали хід матчу і притисли суперника до воріт. На цьому гра на чужій половині поля для «Біл-Сталі» завершилася, а за двадцять хвилин до фінального свистка і зовсім розвіялися мрії про «бронзу». Справжній шедевр створив Фролов: знаходившись в тридцяти метрах від воріт, він ніби рукою, вклав м’яча в дальню «дев’ятку» чужих воріт. Після цього, Віталій Кожура провів ряд замін, але і це не допомогло його команді здобути таку вкрай необхідну перемогу.
    Виграш у білоцерківських сталеварів став для «Путрівки» вже двадцять шостим в обласній першості. Таким чином, із дев’яноста можливих, путрівці здобули 80 очок і справедливо стали дворазовими чемпіонами області. 
Категорія: Першість Київської області | Переглядів: 643 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024