П'ятниця, 29.03.2024, 08:01

 

Форма входу

Календар новин
«  Листопад 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Листопад » 11 » У колишнього динамівця перелом щелепи і струс мозку
У колишнього динамівця перелом щелепи і струс мозку
18:28
Операція коштувала шість тисяч доларів.

Колишній динамівець, чемпіон України сезону 1992/93 pp. та володар Кубка України 1993 року, а нині головний тренер команди другої ліги черкаського "Дніпра" Анатолій Безсмертний нині перебуває у столичній лікарні "Борис" із доволі невтішним результатом — перелом лицьової кістки та носа. У фахівця до того ж виявили струс мозку.


Такий діагноз встановили лікарі після того, як тренера, а за сумісництвом гравця аматорського клубу "Ірпінь", доставили до лікарні із фінального матчу Кубка України серед аматорів проти "Галичини".

На восьмій хвилині у боротьбі за м'яч Анатолій Безсмертний зіштовхнувся з гравцем "Галичини" Віталієм Тиркалом. При цьому львів'янин влучив ногою у голову ірпінцю. Удар був такої сили, що наставника черкаського "Дніпра" змушена була з поля забрати "швидка допомога". Вже тоді, після матчу, наставник "Ірпеня" Вадим Шельменко висловив припущення, що у його підопічного перелом щелепи, носа та струс мозку. Львів'янина ж арбітр матчу Євген Котенко вилучив із поля.


Відповідаючи на запитання кореспондента про стан здоров'я Анатолія Петровича, наставник "Ірпеня" Вадим Шельменко повідомив, що травма виявилася дуже серйозною, і Безсмертному зроблено операцію на лицьовій кістці. За словами Шельменка, операція коштувала шість тисяч доларів. Оскільки у гравця був ще й струс мозку, близько тижня йому доведеться пробути на стаціонарному лікуванні у столичній лікарні. Найбільше, що вразило Шельменка, за його словами, це те, що львівський клуб жодних вибачень ФК "Ірпінь" не висловив. "Я вважаю, що наш суперник повівся нечемно".


Прокоментувала ситуацію і прес-служба ФК "Дніпро" (Черкаси). Так, за словами прес-аташе клубу Віктора Українського, у лікарню до Анатолія Безсмертного вже їздило провідувати керівництво клубу на чолі з генеральним менеджером В'ячеславом Заховайлом. Близько тижня тренеру доведеться перебувати у лікарні, а тому цей період команда працюватиме під керівництвом помічників Безсмертного Ігоря Столовицького та Анатолія Дейнеки.

На матч 19-го туру ЦСКА — "Дніпро", який відбудеться в Бо-родянці, черкасці поїдуть без головного наставника.

Інформація газети "УФ""

Фото сайту "Футбольна Київщина"

Категорія: Кубок аматорської ліги з футболу | Переглядів: 811 | Додав: vrff
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024