П'ятниця, 19.04.2024, 11:37

 

Форма входу

Календар новин
«  Листопад 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Листопад » 22 » "Імператор" виходить у лідери
"Імператор" виходить у лідери
21:00
Ліга "С"
"ІзоБуд" - "Імператор" 1:2
 
У цьому матчі зустрілися дві команди, які у попередніх матчах не втратили жодного очка, тож перемога виводила переможця на одноосібне перше місце у групі "J". Цей напружений поєдинок завершився перемогою "Імператора", з чим я і вітаю гравців цієї команди!
На фото:  команда "Імператор".
Фото: сайт Бізнес Ліги - www.biznesliga.kiev.ua

 
Ліга "D"
"МегаМакс" - "IPC-SKIDKA" 3:3 (2:1)
 
Ірпінці дали гідний бій "МегаМаксу" - чемпіону Бізнес Ліги у лізі "А" 2008 року!
Весь матч "IPC" володіли ініціативою, але довго не могли втілити свою перевагу у забиті голи. Ірпінці ще й умудрилися першими пропустити. Але, на щастя, удар Іващика Олександр дозволив команді вже у наступній атаці зрівняти рахунок. Чудові нагоди вивести свою команду вперед згаяли Андрій Мар'євич та Олександр Рябоконь.
Під занавіс другого тайму "МегаМакс" провів непогану атаку, яка завершилася взяттям воріт "IPC",які захищав Дмитро Цихановський.
У другому таймі ірпінцям вдалося швидко зрівняти рахунок, відзначився Юрій Москалик. В середині тайму Андрій Мар'євич вивів "IPC" вперед - 3:2! Залишалося зіграти ще шість хвилин. "IPC" віддали ініціативу супернику, намагалися грати на контратаках. Деколи ірпінцям щастило, коли гравці "МегаМаксу" хибили з убивчих позицій. Чудово грав у воротах Дмитро Цихановський, який не раз врятував свою команду від пропущеного голу. За дві хвилини до завершення матчу ірпінці провели відмінну контратаку - Іващик та Рябоконь виходили у двох на одного голкіпера. Нажаль, Іващик віддав не зовсім зручну передачу на Олександра Рябоконя, який не зміг влучити у порожні ворота. Натомість, рівно за хвилину до завершення матчу "МегаМакс" здобув право на введення м'яча з ауту поблизу воріт ірпінців. Розіграш ауту - удар - рикошет  - саме ця "трьоходівка" киян дозволила м'ячу опинитися у сітці воріт. Остаточний рахунок матчу - 3:3. "МегаМакс" втрачає перші очки та ВПЕРШЕ, у цьому сезоні, пропускає голи!
"IPC-SKIDKA" виступала у такому складі: Цихановський, Репеха, Буренко, Кіриченко, Москалик, Рябоконь, Мальчевський, Іващик, Мар'євич

На фото: "IPC-SKIDKA".
Фото: сайт Бізнес Ліги - www.biznesliga.kiev.ua
Стоять (зліва направо): Буренко Ігорь, Репеха Олесандр, Цихановський Дмитро, Кіріченко Олександр, Іващик Олександр
Присіли (зліва направо): Москалик Юрій, Рябоконь Олександр, Мар'євич Андрій, Мальчевський Роман

 

Роман Мальчевський, м.Ірпінь

Категорія: Бізнес Ліга | Переглядів: 832 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024