П'ятниця, 26.04.2024, 11:53

 

Форма входу

Календар новин
«  Листопад 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Листопад » 30 » ФК "Буча" захоплює лідерство
ФК "Буча" захоплює лідерство
20:33
Чемпіонат Ірпінського регіону з футзалу. Група "Б" . Другий тур
 
"ІЕК-НАУ" - ФК "Буча" 4:5
 
Матч "ІЕК" – ФК «Буча» видався напруженим і цікавим. Фаворитом вважались бучанці, але не все так сталося як гадалося. 3:1 - з таким рахунком "Коледж" вигравав у Бучі і тількі після цього гравці оговтались і забили 3 мячі. Проте "ІЕК-НАУ" вистачило сил зрівняти рахунок і тільки під самісінький кінець матчу ФК "Буча" вирвала перемогу. Потужний удар гравця бучанців приніс їм 3 очки після чого вони вийшли на першу сходинку турнірної таблиці.
 
"Восход" - "Гостомель" 4:5
 
У матчі "Гостомеля" та "Восхода" також була напружена боротьба. Вже на початку гравці почали жорстко грати і Шаповалов, який у минулому турі потрапив до символічної збірної туру, ознаменувався вилучення. Без нього звісно було важко, але "Восход" тримався і матч проходив у швидкому темпі з безліччю моментів. Рахунок хитався то в одну то в іншу сторону, але все-таки гостомельчани переважили своїх опонентів і здобули перемогу з мінімальним рахунком.
 
"Університет" - СК "Ворзель" 2:2 (0:0)
  
Цей матч можна однозначно визнати просто найкращим! В якомусь плані це сенсація тому, що "Університет", вперше за два сезони, втрачає очки в груповому етапі.
Матч розпочався зразу з атак і агресивної гри. Фол Козія Вови біля штрафного майданчику відзначився для нього гірчичником. Небезпечний удар головою гравця "Університета" та сейв голкіпера на початку матчу. Потім розпочалось неймовірне. Козій фолить біля штрафного майданчика, справедливо команда "Університету" заробляє штрафний але….. Гулай мабудь забув, що у Вови є гірчичник і показує другий та запалює червоне світло. Звісно фол ніяк не тягнув на жовту картку але, "Ворзель" залишається в меншості та й ще без замін. Фоли за фолами, неймовірні атаки і під кінець матчю "Університет" заробляє фол, а Мельниченко показує на 10-ти метровий. Голкіпер наважився пробивати, проте його удар пройшов в притирку біля стійки. Рахунок залишається 0:0 і до закінчення залишається 1 хвилина. Іващенко Олександр отримує другий гірчичник і також вилучається. Ворзель не зміг використати більшість і перший тайм закінчився з нульовою нічиєю. У ворзельчан не було замін і вони почали другий тайм тим же складом і в дебюті пропустили м’яч. "Університет" ще забив після помилки захисників і вигравав вже 2:0. Але неймовірна самовіддача і за 8 хвилин дивовижний удар Онищюка Максима в самісіньку дев’ятку скорочує розрив. І СК "Ворзель" понісся вперед. За півтори хвилини до закінчення "Ворзель" проводив атаку, здається був фол, але арбітри мовчать і м’яч відскочив до Марченка Віктора і той зрівняв рахунок. Дивовижно, програючи 2:0 такому супернику, як "Університет" хлопці без замін змогли відігратись. Рахунок утримали ворзельчани і заробили 1 очко. Хто був на грі ті й судіть хто і як грав, але на мою думку це кращий матч туру.
 
Турнірна таблиця після двох турів
 
Денис Трохименко

Категорія: Футзал.Ірпінський регіон | Переглядів: 733 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024