П'ятниця, 26.04.2024, 01:57

 

Форма входу

Календар новин
«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Грудень » 2 » Перший чемпіонат стартував!
Перший чемпіонат стартував!
00:09
Перший відкритий чемпіонат м.Буча з футзалу. Перший тур
Група "А"

ФК «Буча-03» - «Церква» (м.Ірпінь) 5:2 (2:1)

 

Матчем відкриття став поєдинок Бучі-03 та ірпінської команди «Церква».

Бучанці виступали у такому складі: Одіноков(к) – Товстенко, Юхимчук Д., Мухін, Мальчевський, Макаренко О., Созанський, Кравчук М.

Перший гол чемпіонату було забито після розіграшу вільного удару у бік воріт «Церкви» - Валентин Товстенко відкотив м’яч під удар Роману Мальчевському, який пробив під поперечину воріт, голкіпер був безсилий.

Ірпінці зрівняли рахунок у середині першого тайму, це зробив Стригун. Проте під кінець першого тайму Кравчук Максим своїм голом вивів «Бучу-03», знову, вперед.

У дебюті другого тайму Дмитро Юхимчук, пробиваючи з гострого кута, змусив капітулювати голкіпера «Церкви».

Матч перейшов у спокійне русло, здавалось «Буча-03» легко втримає переможний рахунок, проте паніку у стан бучанців вніс гол Руслана Семенюка, рахунок став 3:2 на користь бучанської команди, інтрига у матчі була повернута.

Але тут свій клас продемонстрував Валентин Товстенко. Спочатку він, ударом зі штрафного з центра майданчика, поцілив у верхній кут воріт, а потім, ударом із 10-ти метрового "пенальті", вдруге засмутив голкіпера «Церкви» та встановив остаточний результат матчу.

 

«Фенікс» (м.Буча) - «Арсенал» (м.Буча) 7:2 (2:2)

 

Перший тайм пройшов у більш-менш рівній боротьбі. У «Арсенала» двічі відзначився Вадим Білич, голи якого дозволили його команді піти на перерву за рахунку 2:2.

А от на другий тайм «Арсенала» не вистачило. «Фенікс» продемонстрував цікаву, видовищну гру та забив 5 сухих голів.

 

ФК «Личанка» - ГО «Правиця» (м.Буча) 3:2

 

Цей матч запамятався першим вилученням на турнірі. Червону картку собі у пасив записав Теліцький Олександр. Але це сталося вже у другому таймі. А от у першій половині матчу «Личанка» зуміла двічі засмутити голкіпера «Правиці». Авторами голів стали брати Кравчуки. Спочатку забив Олександр, а потім  відзначився Сергій, який забив гол головою. «Правиці» вдалось забити один гол, його автором став Куцопал Денис.

У другому таймі Олександр Кравчук оформив дубль. Потім сталося те, з чого я починав розписувати про даний матч – вилучення Теліцького, який дуже грубо зіграв у своєму штрафному майданчику проти гравця «Личанки», за що справедливо отримав жовту картку, яка стала для нього вже другою у цьому матчі. Удар Олександра Кравчука зі 6-ти метрової позначки прийняла на себе штанга, рахунок залишився незмінний. А вже у самому кінці матчу «Правиця» спромоглася на ще один гол у ворота суперників, отож остаточний рахунок матчу – 3:2 на користь «Личанки».
Турнірна таблиця після першого туру

 
Група "Б"
 

«Буча-032» - «Молодь» (м.Буча) 7:8 (1:5)

 

Другий ігровий день розпочинався матчем команд «Буча-032» та «Молодь»(м.Буча).

«Буча-032» виступала у такому складі: Шпакович Д., - Шпакович М., Стахов Є., Вірченко О., Жупіков В., Ткаченко О., Макаренко В.

Змарнувавши у дебюті зустрчі декілька чудових нагод, номінальні господарі пропустили контратаку «Молоді» і Максим Бишок розстріляв голкіпера суперників. Цей гол якось надламав «Бучу-032», яка перший тайм повністю провалила, програвши 1:5. І лише у середині другого тайму команда прийшла до тями, але вже було запізно, наздогнати суперника не змогли. Героем матчу можна сміливо назвати Максима Бишка, який забив у цьому матчі 6 голів, ще два голи у ворота «Бучі-032» забив Андрій Долівець.

У номінальних господарів пять разів відзначився Олег Ткаченко і ще по разу забили Володимир Жупіков(з пенальті) та Вячеслав Макаренко.

 

«Гостомель» - ФК «Мироцьке» 4:5 (1:3)

 

Матч видався на славу! «Мироцьке» впевнініше почали матч та чудово відіграли у першому таймі, в якому вони перемогли з рахунком 3:1.

У другому таймі, поступаючись з рахунком 2:4, «Гостомель» знайшов у собі сили відіграти 2 м’ячі. Творцем цих двух голів у ворота «Мироцького» став Сергій Сабадаш – голкіпер гостомельчан, який віддав гольову передачу та сам, зі штрафного, забив один гол.

Проте у ФК «Мироцьке» був свій герой – це Мілютін Віталій, зусиллями якого було забито пятий гол у ворота «Гостомеля».

Не обійшлося у цьому матчі без вилучення. Проштрафився гостомельський гравець – Василь Білько, якого було вилучено за спробу нанести травму супернику.

 

«ТБС» (м.Буча) - «ДЮК» (м.Ірпінь) 5:5

 

Ще один цікавий матч у цій групі. «ДЮК» на протязі всього матчу перемагав з різницею в 1 м’яч, «ТБС» завжди були наздоганяючими. Отак і проходила гра – ірпінці заб’ють, бучанці – зрівняють. Дійсно вийшов захоплюючий, інтригуючий поєдинок. За лічені секунди до завершення матчу  врятував «ТБС» від поразки удар Юрія Степаненко.

                                                            Турнірна таблиця після першого туру


Категорія: Футзал. Відкритий чемпіонат м.Буча | Переглядів: 771 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024