П'ятниця, 26.04.2024, 01:05

 

Форма входу

Календар новин
«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Грудень » 5 » Представляєм учасників...
Представляєм учасників...
11:50
Чемпіонат Ірпінського регіону з футзалу.
Група "А"
 
«Біличі»

Ця команда не потребує того, аби її представляти. Вже чотири роки поспіль «Біличі» стають чемпіонами Ірпінського регіону з футзалу. Коли в цій команді, одночасно на майданчику, грають Євген Варениця та Олександр Пилипенко, то протистояти їм майже неможливо.

У цьому році команда потрапила до досить непростої групи, але у стартових двох турах переграла своїх прямих конкурентів за вихід у «фінал чотирьох» та захопила лідерство.

Можна з впевніністю сказати, що якщо із «зірками» все буде добре, то команда, найвирогідніше, знову здобуде чемпіонський титул.

на фото: Євген Варениця ("Біличі") (фото сайту: www.ffu.org.ua)


 
Прогноз «Футбольна Київщина»: мабуть, 5-й рік поспіль, "Біличі" стануть чемпіонами
 

СК «Імператор»

Команда з такою назвою вперше бере участь у чемпіонаті Ірпінського регіону, але це не означає, що «Імператор» - новачок турніру. Просто команда «ТКС» змінила назву. Команда з року в рік є претендентом на золоті медалі, проте цього року «Імператору» буде важко  вийти з групи. Команда вже невдало стартувала у чемпіонаті, набравши лише одне очко у двух стартових матчах. Проте попереду  ще 8 матчів і можна недолужити згаєне.


на фото: СК "Імператор" (фото сайту: www.biznesliga.kiev.ua)

 

Прогноз «Футбольна Київщина»: боротьба за 2-е місце у групі. Шансів у «Імператора» побільше ніж у інших команд.
 

ФК «Промінь»

Ще одна команда, яка змінила назву. У минулому році ці ж гравці виступали за команду «Фаворит», яка посіла 4-е місце. Підсумкове місце команди буде залежати від того, як будуть гравці збиратися на матчі. Якщо на кожен матч «Промінь» збиратиме усіх сильніших своїх гравців то побореться за 2-е місце у групі.


на фото: ФК "Промінь" (фото сайту: www.biznesliga.kiev.ua)


Прогноз «Футбольна Київщина»: боротьба за 2-е місце у групі.
 

«ФПМ»

Завжди непоступлива, бойова команда. Нікому так просто очки не віддасть. Така собі темна конячка, яка наврятчи буде претендувати на два прохідних місця, але може добре когось «підставити», забравши важливі очки

Прогноз «Футбольна Київщина»: 4-5 місце у групі.
 

«Біличі-2»

Молода, амбіційна команда, яка вже у першому турі створила сенсацію, поділивши очки з «Імператором». Мінусом цієї команди вважаю як раз їх молодість – нехватку досвіду. Проте кожній команді буде нелегко грати з молодими біличанцями, це вже не та команда, яка у минулому році була постачальником очок для інших команд.

на фото: "Біличі-2"


 

Прогноз «Футбольна Київщина»: 4-5 місце у групі.
 

ФК «Ірпінь»

Як показали матчі перших двох турів – команда явний аутсайдер групи. І писати тут нічого

Прогноз «Футбольна Київщина»: 6 місце у групі.
 
Група "Б"

 

«Університет»

Минулорічний фіналіст чемпіонату...Єдина команда, яка у груповому етапі здобула перемоги у всіх матчах( всього їх було 12) .У цьому році команда, як мінімум, може повторити минулорічний успіх – вийти до фіналу. Склад свій команда зберегла, до того ж добавилися ще парочка сильних гравців, тобто команда підсилилась...

на фото: "Університет"


 

Прогноз «Футбольна Київщина»: перше місце у групі
 

СК «Ворзель»

В останні сезони команда невдало виступає у чемпіонаті – неможе вийти до «фіналу чотирьох». У цьому році «Ворзель» має поборотися за одне з двух прохідних місць. Але як воно буде – невідомо, адже на матчі команда збирає всього 6-7 гравців. Проте, у цієї команди є своя секретна зброя - тренер Лисов Валентин Петрович. Коли на лавці запасних "Ворзеля" є їх "коуч" - це зовсім інша команда, аніж та, яка грала стартові два матча чемпіонату без нього.

на фото:  Лисов Валентин Петрович


Прогноз «Футбольна Київщина»: боротьба за 2 місце у групі

 

«Гостомель»

Це команда, яка може «поставити підніжку» будь-якій команді у своїй групі. При деякому збізі обставин, «Гостомель» може поборотися і за вихід з групи.


на фото:  "Гостомель" 


Прогноз «Футбольна Київщина»: 4-5 місце у групі
 

ФК «Буча»

Буча повертається!!! Минулорічний чемпіонат команда пропустила. Дивлячись на склад бучанців можна сказати, що він дуже відрізняється від того складу, який здобував призові місця у чемпіонаті Ірпінського регіону з футзалу. Склад команди омолодився, і це може негативно відобразитися на підсумковому місці команді. У стартових двух матчах команда здобула дві важкі перемоги далеко не над сильнійшими соперниками, побачим як команда буде грати з лідерами.


на фото: ФК "Буча" 


Прогноз «Футбольна Київщина»: боротьба за 2 місце у групі.

 
«Восход» (м.Ірпінь)

Ця команда вперше бере участь у даному чемпіонаті. У її складі є багато досвідчених гравців, які немало пограли у Ірпінському регіоні у футзал. Саме від них буде залежати доля команди.

Прогноз «Футбольна Київщина»: боротьба за 2 місце у групі.
 

«ІЕК-НАУ»

Ще один новачок турніру. До початку турніру «ІЕК-НАУ» всі вважали аутсайдером групи. Поки що, так воно і є, проте команда намагається навязати боротьбу більш досвідченим соперникам, проте у підсумку все-одно програє.
Прогноз «Футбольна Київщина»: 6-е місце у групі

 Роман Мальчевський, м.Ірпінь

 

 

 

Категорія: Футзал.Ірпінський регіон | Переглядів: 818 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024