Четвер, 25.04.2024, 12:02

 

Форма входу

Календар новин
«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Грудень » 17 » За 5.5 секунди до мети...
За 5.5 секунди до мети...
21:31
Бізнес Ліга. 7-й тур
Ліга "С".Група "J"
"Адвокат-Захист" - "Імператор" 4:2
 
«Імператор», у останньому турі першого етапу, поступилися команді «Адвокат-Захист». Слід зазначити, що цей матч вже не мав ніякого турнірного значення для ірпінців, тому не слід дивуватися такому результату.
 
На наступному етапі "Імператор" зустрінеться з такими командами: "Griffin", "Master-market" та "Ренесанс Капітал"
Ліга "D".Група "K"
 
"Аструм-Інвест" - "IPC-SKIDKA" 1:2
 

IPC” достроково забезпечили собі місце у «прохідній четвірці», тому у цьому матчі вирішувалося лише місце «Скидки» у підсумковій турнірній таблиці групи «К». У разі перемоги ірпінці посіли би друге місце, яке дає можливість, у настпуному раунді, потрапити до більш простої групи. «Аструм-Інвесту» було потрібно лише очко, для виходу із групи.

Перший тайм пройшов у спокійному руслі, майже без гольових моментів. Щоправда, «Аструм-Інвест» мав дві чудові нагоди, аби відкрити рахунок, проте, гравці цієї команди, нереалізували ці шанси.

У другому таймі «SKIDKA» «увімкнула швидкості» - команда забігала, але гольових моментів як не було, так і не стало. Натомість, «Аструм-Інвест», за 4 хвилини до завершення матчу, спіймали ірпінців на контратаці і відкрили рахунок – відзначився Андрій Фещенко.

Паралельно з даним матчем, у сусідньому залі відбувався інший матч цієї групи: «Укрзолото» - «Тайра», у якому впевнено перемагали «ювеліри». Тож ситуація у групі стала наступна:

«МегаМакс» - 17, «Український Дім» – 16, «Аструм-Інвест» – 15, «IPC-SKIDKA»  - 13, «Укрзолото» - 13.

За 55 секунд до завершення матчу Дмитро Цихановський вкинув м’яч руками аж до штрафного майданчика суперників, де його прийняв Олександ Рябоконь. Сашко відкинув футзальний знаряд трохи назад, на набігавшого Андрія Марєвича, який гарматним ударом відправив «круглого» у девятку воріт суперника. Ситуація у групі дещо змінилася: «МегаМакс» - 17, «Український Дім» – 16, «IPC-SKIDKA»  - 14, «Аструм-Інвест» – 13, Укрзолото» - 13…

Але це ще був не кінець! За 5,5 секунди до фінальної серени, «Аструм-Інвест» здобув право на пробиття кутового удару – послідував пас назад на гравця, який віпасував м’яч до своїх воріт – голкіперу, а той…вирішив потягнути ці останні секунди і замешкався – не встиг вчасно вибити м’яч подалі. Голкіпера пресенгував Андрій Мар’євич і перший номер «Аструма» помилився – вибивавши м’яч, він влучив, якраз, у Андрія, від якого м’яч відскочив у сторону, а там, Юрій Москалик, з госторого кута, вразив порожні ворота суперника. 2-1!!! Залишалося зіграти – 0.9 секунди…

Такої кінцівки ніхто не очікував, особливо представиники «Укрзолото», які спостерігали останні хвилини цього матчу. Після того, як м’яч, після удару Юрія Москалика опинився в сітці – їх («Укрзолото») вразив шок і вони побігли у сусідній зал сповістити іншим радісну новину…

У настпуному груповому раунді «IPC-SKIDKA» потрапила до групи «», де її суперниками стануть «Київстар», «Він-форт»,  «K-Mobile», «Mindshare» та «Zeppelin».

Категорія: Бізнес Ліга | Переглядів: 717 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024