П'ятниця, 29.03.2024, 01:07

 

Форма входу

Календар новин
«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Січень » 5 » ФК "Путрівка" - чемпіон області з футзалу
ФК "Путрівка" - чемпіон області з футзалу
22:17
ЧЕМПІОНАТ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ФУТЗАЛУ 2008
 
Свою першу обласну вершину в цьому виду футболу путрівчани підкорили ще в 2005 році. Після цього підопічні Матушевича взяли своєрідну паузу, яка тривала три роки. 

Група «А» (14 грудня. Кагарлик). Вже перший ігровий день турніру приніс гучну сенсацію – боротьбу за головний приз турніру припинила «Боярка». Боярчани, які в 2007 році виграли ці змагання, вже наступного року не змогли вийти з групи навіть з другого місця… І в цьому чимала «заслуга» футболістів «Аяксу», які зуміли нав’язати боярчанам свою гру і довели матч до перемоги. Результат гри 6:2. Цей виграш забезпечив "Аяксу" друге місце в групі й надав право грати в ½ фіналу. Туди ж, але з першого місця, вийшов «Кагарлик», який поступився «Боярці» – 0:2, але обіграв «Аякс» – 5:3.
Група «Б» (15 грудня. Васильків. ЗОШ № 9). Команди-півфіналісти від цієї групиnull визначилися ще задовго до початку ігор – своє «фе» висловив «Обухів», він взяв і не приїхав у Васильків на очні протистояння з «Путрівкою» і «Крушинкою». Тому замість трьох запланованих ігор відбулася лише одна: «Путрівка» – «Крушинка». В ній домінували путрівчани, які досить швидко прибрали ініціативу в свої руки і показали суперникові, що таке справжній фут зал ! В той час, як футболісти «Крушинки» лише порушували правила, футболісти «Путрівки» створювали моменти і втілювали їх в забиті м’ячі. Голи на рахунку: Киричка, Турчина, Нестерця і Лагутіна. Суперникові судилося відзначитися лишень раз, це зробив хтось із братів Борщенків. 4:1, і з першого місця групи «Б» до ½ прямує ФК «Путрівка», з другого – «Крушинка».
Півфінали (21 грудня. Васильків. ЗОШ № 9). В першому з них ФК «Путрівка» з «сухим» і розгромним рахунком «винесла» «Кагарлик» – 5:0 . В іншому «Аякс» переміг «Крушинку» – 3:1. Переможці пар – «Путрівка» і «Аякс» вийшли до півфіналу, повержені отримали право взяти участь в матчі за третє місце.
Матч за третє місце. Дуель за «бронзову» чашу турніру видалася дуже напруженою і динамічною. «Крушинка» і «Кагарлик» на протязі усього ігрового часу тримали глядачів в напрузі, ледь не кожна друга атака завершувалася голом. Фінальний свисток арбітра матчу зафіксував перемогу Крушинки з рахунком 7:5.
Фінал (21 грудня. Васильків. ЗОШ № 9). Без Володимира Нудика, який на момент змагань перебував в Азербайджані, шанси «Аяксу» в матчі з «Путрівкою» виглядали примарними. Націлені на «золото» путрівчани зробили все для здійснення заповітної мети: набили у ворота «Аяксу» потрібну кількість м’ячів і втримали перевагу. Результат гри 3:1 на користь «Путрівки». Таким чином, чемпіоном області з міні-футболу в 2008 році стала ФК «Путрівка», «срібло» дісталося «Аяксу», а «бронзові» медалі прикрашатимуть шиї футболістів «Крушинки».
Ліричний відступ. Як бачимо, усі призові місця змагань розділили між собою саме команди Васильківщини. Це говорить лише про одне: керівництво районної федерації футболу рухається в правильному напрямку !
Павло Добрянський
Категорія: Футзал.Чемпіонат Київської області | Переглядів: 695 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024