П'ятниця, 26.04.2024, 20:05

 

Форма входу

Календар новин
«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Січень » 20 » ПРИСТОЛИЧНІ ОГЛЯДИНИ
ПРИСТОЛИЧНІ ОГЛЯДИНИ
10:54

Почався перший цього року всеукраїнський турнір

Чотирнадцятий сезон іменного турніру, організованого Київською обласною федерацією футболу під проводом Олександра Тютюна, стартував минулої п 'ятниці на спортивних аренах Київщини.
Матчі відбуваються в манежах Чапаївки та Щасливого, а також на відкритих полях заміської навчально-тренувальної бази "Динамо". Серед глядачів є й чимало знаних фахівців народної гри.
На відкритті популярних змагань під дахом динамівського манежу були присутні, зокрема, президент Національної футбольної федерації Григорій Суркіс і президент київського "Динамо" ігор Суркіс, а також провідники футболу столичної області на чолі з Олександром Тютюном. Сама споруда, як завше дбайливо підготовлена гостинними господарями, приємно вразила новеньким синтетичним килимом: грати за таких умов футболістам стало ще зручніше.
Традиційні січневі перегони, освячені іменем легендарного Воротаря Республіки, сприймаються як перші футбольні оглядини в новому році. Зрозуміло, що найбільший інтерес викликають команди лідера національної прем~ер-ліги. Так, першолігове "Динамо-2" презентувало глядацькій аудиторії новачка Дудченка та свого вихованця Калитвинцева-молодшо-го. Обидва заявилися на полі після перерви і в окремих епізодах засвідчили неабиякий ігровий потенціал. Старші за рангом виграли й клубну міжусобицю, узявши гору над молодіжним складом — 3:1. М~ячі для "Динамо-2" забили Гармаш, Шевчук і Коркишко, а гол престижу з одина-дцятиметрового записав на свій баланс обнадійливий вихованець шкільної групи Вячеслава Семенова та Сергія Журавльова Макаренко. На-загал перевага першолігової команди була беззаперечною. Судячи з усього, підопічні Володимира Мунтяна ще мають зігратися: в антракті сезону вони зазнали відчутних кадрових змін.
Найкращий вигляд з-поміж інших учасників чотирнадцятого Меморіалу Макарова справив утворений з досвідчених футболістів ФК "Макарів", який виграв обидві стартові зустрічі. Лідером атак сьомої за минулорічним рейтингом команди Київщини став Артем Мостовий, відомий за виступами в дублях "Арсенала" та донецького "Металурга", а також у "Борисфені", черкаському "Дніпрі" і алчевській "Сталі". А от "Єдність", яка щойно вийшла з відпустки, лише призвичаюється до манежного футболу, що підтверджує й скромний результат: одне очко в двох стартових матчах. Правда, під прапором юнацької "Княжої" протистояла команді з Плисок експериментальна княжа дружина переважно з досвідчених гравців.

Результати стартових матчів: "Місто Світла" (Київ) "Арсенал" (Біла Церква) — 1:4, ДЮСШ-15 (Київ) ФК "Київ" — 4:2, молодіжний склад "Динамо" (Київ) "Нафком" (Брова-ри) — 0:1, "Динамо-2" (Київ) МАУП (Київ) — 2:1, "Зеніт" (Боярка) — ФК "Макарів" — 2:6, "Єдність" (Плиски) —  "інтер" (Фурси) — 0:0,  "Ходак" (Черкаси) ФК "Буча" — 1:0, "Арсенал" ДЮСШ-15 — 3:1, "Вікторія" (Обухів)   "Місто  Світла"    1:0, "Нафком" "Макарів" — 0:1, МАУП —  "Зеніт" — 1:2, молодіжний склад "Динамо" "Динамо-2" — 1:3, "інтер" "Ходак" — 0:2, "Княжа-1117" "Єдність" — 2:1.

Найцікавіші матчі сьогоднішнього дня: "Єдність" проти "Ходака" в Щасливому (початок о 13.30) і молодь "Динамо" проти макарівських "муніципалів" у Чапаївці (14.00). Першолігове "Динамо" зіграє в клубному манежі з боярським "Зенітом", початок зустрічі о 12.00.

Валерій ВАЛЕРКО, "Український футбол"
Категорія: Меморіал Макарова | Переглядів: 681 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024