Четвер, 25.04.2024, 00:07

 

Форма входу

Календар новин
«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Січень » 22 » Є перші чвертьфіналісти!
Є перші чвертьфіналісти!
10:32
ФІНІШУЮТЬ ГРУПОВІ ПЕРЕГОНИ В ЧАПАЇВЦІ ТА ЩАСЛИВОМУ
 
Сьогодні на турнірі пам 'яті видатного вітчизняного воротаря будуть зіграні завершальні матчі в групах. Тим часом п 'ять чвертьфіналістів з восьми визначилися достроково. Проте серед них поки що лише одна команда флагманського "Динамо" першолігова.
"Динамо-2" під проводом Геннадія Литовченка та Юрія Калитвинцева виграло чотири матчі з чотирьох і беззаперечно переважає всіх учасників групових перегонів. Але й на головного фаворита сьогодні чекає матч підвищеної складності. Попри те, що в ролі суперника "блакитно-білих" виступає сьомий за підсумками минулого сезону аматорський клуб столичної області. Однак ФК "Макарів", а мова саме про нього, згуртований з учорашніх професіоналів на кшталт Продана, Мамаді, Мостового, Козира, Поштаренка, Цепкала та інших знаних майстрів, і встиг зарекомендувати себе в Чапаївці насправді з найкращого боку. Тренує пристоличну команду Сергій Пасько, а опікуються нею щиро залюблені в народну гру брати Володимир і Олександр Горбики (перший голова Макарівської райдержадміністрації, а другий президент клубу). Матч команд, які завчасно вийшли з групи, почнеться в динамівському манежі о 12.00.
А ще за дві години там же зійдуться в значно принциповішому змаганні молодіжний склад уславленого київського клубу та представницька команда Міжрегіональної академії управління персоналом. Либонь, саме в цій зустрічі й визначиться третій чвертьфіналіст від групи "Б": турнірний похід продовжить переможець матчу. Однак нічийний результат може вивести в призери переможця іншого протистояння "Зеніт" проти "Нафкома". Резервісти "Динамо" поповнилися й великою групою гравців, що прибули до Києва на перегляд: Оздоєв, Голенков, Канделакі, Пархоменко-молодший, Тотадзе, Тундуба, дещо призабутий вже Чепилов... А серед маупівців, очолюваних граючим тренером Ігорем Лагойдою, є й відомі в професіональному світі виконавці: Башлай, Р.Городов, Іванов, Поздєєв, Варченко, Проневич...
Чвертьфінальне товариство вже набуло такого вигляду: "Динамо-2" , ФК "Макарів", "Арсенал", ДЮСШ-15 і "Ходак". Не виключено, що продовжать боротьбу й дві команди від групи "В" "Єдність" та "Інтер", які мають всі шанси фінішувати одразу за черкащанами. Нагадаю, що третя за ліком попередня група базується в Щасливому і змагається в манежі на "Княжій Арені".

Результати матчів: ДЮСШ-15 (Київ) "Вікторія" (Обухів) — 3:0, ФК "Київ" "Арсенал" (Біла Церква) — 1:4, "Динамо-2" (Київ) "Нафком" (Бровари) — 2:0, "Зеніт" (Боярка) — молодіжний склад "Динамо" (Київ) — 2:4, ФК "Макарів" МАУП (Київ) — 2:2, "Ходак" (Черкаси) "Княжа" — 4:1, ФК "Буча" "Інтер" (Фурси) — 1:4, "Вікторія" "Київ" — 3:1, "Місто Світла" (Київ) ДЮСШ-15 — 1:4, "Нафком" МАУП — 1:3, молодіжний склад "Динамо" "Макарів" — 0:0, "Динамо-2" "Зеніт" — 4:1, "Буча" "Княжа" — 1:0, "Єдність" (Плиски) "Ходак" — 2:1.

Чвертьфінальні поєдинки відбудуться в п'ятницю, а напівфінали в неділю. Вівторковий фінал стане чотирнадцятим у літописі традиційно найпершого вітчизняного турніру року.

Валерій ВАЛЕРКО, "Український футбол"
Категорія: Меморіал Макарова | Переглядів: 634 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024