П'ятниця, 26.04.2024, 19:05

 

Форма входу

Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Лютий » 4 » Нам виповнився 1 рік!!!
Нам виповнився 1 рік!!!
20:19
Сьогодні сайту "Футбольна Київщина" виповнюється 1 рік!!!
 
Ідея створення цього сайту з'явилася у мене. Перші два місяці своєї роботи сайт називався "Футбол Приірпіння", тому що в планах було освітлювати футбольні події, що стосувалися Приірпіння. Тобто - виступи команд цього регіону у різних змаганнях, їх досягнення, розповідати про чемпіонат регіону з футзалу, а також про турніри на майданчиках зі штучним покриттям.
Але з часом, з'явилися більш масштабні плани - захотілося розповідати про як можна більше футбольних турнірів, які проводяться у Київській області. Шляхом голусування на форумі була придумана нова назва - "Футбольна Київщина".
З'явилася, так звана, команда сайта до якої увійшли:
Роман Мальчевський, головний адміністратор сайту
 
Придумав ідею - створення саме такого футбольного сайту і втілив її в життя.
Став таким собі "головним н'юзмейкером".
 
 
 
 
 
Максим Шпакович, адміністратор сайту
 
Максим став помічником і "правою рукою" Романа. Завдяки його зусиллям, про цей сайт дізналася відносно велика кількість людей, тобто завдяки Максу, сайт стали відвідувати.
Також, Шпакович являється відповідальним по зв'язку з Києво-Святошинською Районною Федерацією Футболу (КСРФФ) і, за відсутності головного адміністратора, керує діяльністю сайту
 
 
 
 
Павло Добрянський, модератор
 
Павло у нас головний спеціаліст по чемпіонатах Київської області та Васильківського району з футболу та футзалу. Саме він, в основному, і висвітлює події у цих чемпіонатах...
 
 
 
 
 
Денис Трохименко, адміністратор
 
Нещодавно приєднався до команди сайту. В його обов'язки буде входити редагування сторінок на сайті , зміна турнірних таблиць, результатів. Це потрібно, щоб трохи "розвантажити" головного адміністратора. Побачимо, як Денис впорається з цим завданням
 
 
 
 
Є ще так звані "журналісти" сайту, які пишуть огляди матчів за участю своїх команд. Це Олександр Амелін та "Витек". Завдяки цим людям у нас була (і, сподіваюсь, буде) змога прочитати про матчі  ФК "Чабани" та ФК "Колос" (с.Чабани).
За цей рік на сайті зареєструвалося 670 чоловік, що набагато перевищило ту цифру, на яку я розраховував у перший рік діяльності сайту. 
На протязі року ми достатньо добре висвітлювали чемпіонат та розіграш кубку Києво-святошинського району з футболу, частково  - чемпіонат Київської області та Васильківського району, меморіал Макарова, кубок аматорської ліги України.
На даний момент на сайті розповідається про події у чемпіонаті Ірпінського регіону з футзалу, про київські Прем'єр Лігу та Бізнес Лігу.
А головне - наш сайт став офіційним сайтом Першого відкритого чемпіонату м.Буча з футзалу!!!
Багато ще чого планується зробити, сайт розвивається, а це - головне!
 
Продовжуйте відвідувати сайт, розповідайте друзям, а ми, постараємося, щоб тут Вас чекали цікаві футбольні новини, які стосуються Київщини!!!
Категорія: Вітаємо! | Переглядів: 977 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024