Четвер, 25.04.2024, 22:08

 

Форма входу

Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Лютий » 8 » "Університет" виграє групу "Б"
"Університет" виграє групу "Б"
14:53
Чемпіонат Ірпінського регіону з футзалу. Група "Б", 9-й тур
 
СК "Ворзель" -  "Університет" 3:6
 
Це був вирішальний матч, який відповів би на питання: "Хто буде першим у групі, хто уникне зустрічі з командою "Біличі" у півфіналі?"
"Університет" влаштовувала і нічия, але ірпінці досягли максимального результату - перемогли!
А відкрили рахунок ворзельчани. Дальнім ударом ворота, які захищав Карпенко, вразив Володимир Козій.
Проте вже дуже скоро "Університет" зусиллями Степаненко і Іващика вийшли вперед і надалі, лише зміцнювали свою перевагу. 
Тож тепер СК "Ворзель" зустрінеться у півфіналі із командою "Біличі", а "Університет" буде чекати результатів останнього туру. Саме тоді з'ясується хто буде їм протистояти у півфіналі - СК "Імператор" чи ФК "Промінь"... 
 
ФК "Буча" -  "ІЕК-НАУ" 3:7
 
А це повна несподіванка. "Буча", найсильнішим складом, умудрилася зазнати розгромної поразки від аутсайдера групи  - "ІЕК-НАУ". Це вже п'ята поспіль поразка бучанців, і це після надвдалого старту - 4 перемоги у чотирьох стартових матчах! Що сталося з командою? Втомилися чи що?
 
"Восход" -  "Гостомель" +:- (3:0)
 
Це прогнозувалося. "Гостомель" вже привчив всіх до своїх неявок на матчі...
 
Група "А", 9-й тур
 
СК "Імператор" -  "Біличі" 3:4
 
Ігровий день у групі "А" відкривав дуже цікавий матч. У ньому зустрічалися найтитулованіші футзальні колективи Приірпіння - "Імператор" та "Біличі". Фаворитом, звісно, виступала команда з Коцюбинського, але...
Але перший тайм, несподівано для всіх, завершився з рахунком 3:0 на користь "Імператора".
"Біличі" багато атакували, били по воротам, проте все відбивав голкіпер ірпінців - Олександр Дяченко. А от "Імператор" грав на контратаках, три з яких, завершив взяттям воріт біличанців.
На другий тайм "Біличі" вийшли зарядженими на те, щоб відігратися. Їм вдалося не просто зрівняти рахунок, а й взагалі здобути перемогу у матчі - 4:3
 
"Біличі-2" -  ФК "Ірпінь" 3:4
 
Схоже на те, що команда "Біличі-2", зробила  "основну ставку" на виступах у київській Прем'єр Лізі, де на даний момент, посідає 5 місце у  другому дивізіоні.
Тож не дивно, що тренер коцюбинської команди, в останніх матчах Ірпінського чемпіонату, експерементує зі складом, пробує якісь нові схеми...Тому,мабуть, біличанці сьогодні не дуже засмутилися  поразці від, "набравшого хід" у останніх матчах, ФК "Ірпінь".
 
ФК "Промінь" -   "ФПМ" +:- (3:0)
 
"Академівці" не з'явилися на матч через те, що в них в цей час була товариська зустріч з Торгово-економічним університетом, яка є етапом підготовки команди до участі в обласних змаганнях з футболу.
Таким чином, "Промінь", не докладаючи якихось зусиль, здобув три очки, які дозволили команді потіснити з другого місця СК "Імператор". Тепер все в ногах футболістів "Променя", яким потрібно перемагати, непереможні у цьому футзальному сезоні у Ірпінському регіоні, "Біличі" і тоді вже ніщо не завадить команді посісти друге місце у групі і вийти до півфіналу. Проте, самі розумієте, перемогти "Біличі" - це не просто важке, а надважке завдання!
 
Категорія: Футзал.Ірпінський регіон | Переглядів: 871 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024