Четвер, 02.05.2024, 22:01

 

Форма входу

Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Лютий » 17 » Десять команд у десятому сезоні
Десять команд у десятому сезоні
23:10
Меморіал Віталія Голубєва 
Турнір пам'яті видатного київського динамівця п'ятдесятих років минулого століття, організований Київською обласною федерацією футболу вже вдесяте, зібрав десять аматорських команд з Києва та Київської області. Рейтинговий лідер традиційних зимових змагань — ставищенський "Хілд-Любомир", бронзовий призер обласного чемпіонату 2008 року. Новий володар головного призу визначиться в суботу, 21 лютого.
Формула Меморіалу Голубєва звична: дві рівнозначні групи  на першій стадії та матчі з вибуттям на фінішній прямій. Групу "А" сформували столичне "Місто Світла", ставищенський "Хілд-Любомир", обухівська "Вікторія", футболісти Київського обласного інтернату спортивного профілю з Терезиного та сімнадцятирічні княжичі зі Щасливого. Останні свої календарні матчі проводитимуть у власному манежі, а решта команд гратиме на полі зі штучним покриттям у Козині, що в Обухівському районі. Група "Б" базується в Ірпені, на базі Податкового університету. Однойменна тамтешня команда приймає в себе боярський "Зеніт", "Євро Біс" із Києва, "Чайку" з Петропавлівської Борщагівки та вихованців Броварського вищого училища фізичної культури. До раунду стикових ігор вийдуть по дві найкращі команди з кожної групи. 19 лютого відбудуться напівфінали, 21-го — малий і великий фінали.
 На старті найкраще враження справили учасники ірпінської групи. "Податковий університет", очолюваний Володимиром Смовжем, упевнено переграв амбітну "Чайку", забивши по м'ячу наприкінці кожного тайму. На 44-й хвилині відзначився Мар'євич, а на 79-й — Олешко. "Зеніт" Василя Наумчука та Юрія Миколаєнка розгромив "Євро Біс" з рахунком 5:2. Кияни, серед яких були й футболісти з неабияким досвідом офіційних виступів у турнірах професіоналів — Городов, Козленко та Поздєєв, спромоглися на більш-менш гідний опір юнакам хіба що до перерви. Хоча половину другого тайму за боярців грали переважно 13-15-річні  хлопці!..
А в групі "А" перегони повели обухівці. Спочатку вони перемогли вихованців обласного інтернату завдяки голу Засенка, а потім буквально розгромили юних господарів. Вагому заявку на вихід до наступної стадії зробили й підопічні Ігоря Ніколаєва з "Міста Світла", вигравши принципову зустріч у ставищенців. Однак матч за перше місце вони програли "Вікторії".
Отже, повна картина стартових турів: "Хілд— Любомир" — "Княжа-U17" — 2:1, "Вікторія" — КОІСП — 1:0, "Княжа-U17" — "Вікторія" — 0:4, "Місто Світла" — "Хілд-Любомир" — 2:1, "Вікторія" — "Місто Світла" — 1:0, КОІСП — "Княжа-U17" — 1:1, "Зеніт" — "Євро Біс" — 5:2, "Податковий університет" — "Чайка" — 2:0, "Євро Біс" — "Податковий університет" — 0:2, БВУФК — "Зеніт" — 1:1, "Податковий університет" — БВУФК — 4:0, "Чайка" — "Євро Біс" — 4:0. Лідери групових перегонів: "А" — "Вікторія" (Обухів), яка виграла всі три матчі й достроково стала напівфіналістом, "Б" — "Податковий університет", який також не залишив жодного шансу конкурентам — дев'ять очок і жодного пропущеного м'яча.
Категорія: Товариські матчі | Переглядів: 868 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024