П'ятниця, 29.03.2024, 16:56

 

Форма входу

Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Лютий » 18 » Парад регіональних чемпіонатів
Парад регіональних чемпіонатів
15:14
Бородянський район: тріумфальна п’ятирічка «Хутора»
Звісно, були певні негаразди та непорозуміння і в бородянців. Однак за рівнем організації чемпіонат цього поліського району насправді став одним з найкращих на Київщині минулого року. Не в останню чергу тому, що кожний учасник турнірних перегонів мав і турботливого господаря, і командного лідера. "Хутір" — Георгія Єрка та Олександра Романькова, "Надія" — Дмитра Науменка, "Рубін" — Анатолія Рудніченка, "Нова Буда" — заслуженого тренера України Віталія Пилипенка, "Залісся" — Валентина Гапоненка і Олександра Леоненка… Важливо, що почали працювати з командами й зіркові в минулому футболісти: Іван Іваненко — зі "Здвижівкою", Василь Остринський — з "Майданівкою", Валентин Зелінський — з "Клавдієвим"… Тому й зарядженість на гру була воістину винятковою: нижчі за класом, як правило, програвали, але в упертій і безкомпромісній боротьбі, що тримала в напруженні всіх аж до фінального свистка.
Чемпіон, однак, зостався незмінним: райцентрівський ФК "Хутір" став найсильнішим п'ятий рік поспіль. Правда, цього разу його перевага над найближчим переслідувачем була мінімальною... "Хутір" заснували і всіляко підтримують авторитетні меценати Георгій Єрко та Олександр Романьков, а провідні ролі в команді відіграють їхні сини Роман і Сергій, гідне товариство котрим склала славнозвісна футбольна родина Юрченків: 45-річний Віктор Аркадійович і його юні нащадки Михайло та Дмитро й минулого сезону були найпомітнішими в офіційних районних змаганнях. Основними виконавцями чемпіонської дружини стали також Легоцький, Звєрєв, Олешко, Шома, Дещенко, Цапук…
Віце-чемпіонські регалії для Дружні завоювала команда, підготовлена тренерами Андрієм Бондарем і Василем Сліпенком, а провідними її виконавцями були Колесник, Костюченко, Саган, Короткий, Юрій і Віктор Чорні. Бронзові медалі для Пісківки вибороли брати Чморики та Червонюки, а також Петрук, Кучерук, Шульгач і Гончаренко-молодший, згуртовані в конкурентоспроможний колектив Анатолієм Рудніченком, Олегом Панчиком і Олександром Українцем. А підсумкова таблиця чемпіонату району така:
Найвлучнішим стрільцем сезону став Олександр Шома — 26 м'ячів, а найкращим гравцем — Михайло Юрченко (обидва — з "Хутора"). Олексій Мажуга з Нової Буди отримав нагоду як найкращий молодий футболіст району. А другий за престижністю командний приз дістався "Рубінові". Цікаво, що пісківці всі кубкові матчі виграли завдяки вищій влучності в серії пенальті!
 
 
Ставищенський район: четвірка небайдужих
Федерація футболу Ставищенського району і райрада ФСТ "Колос", очолювані Сергієм Дзисюком, щороку проводять низку цікавих турнірів. Зокрема, Кубок пам'яті воїнів-інтернаціоналістів зажив слави та визнання й за межами столичної області. А от офіційні районні змагання найвищого рангу в регіоні лише відроджуються завдяки підтримці фірми "Хілд" і її президента Леоніда Джужика.
Минулого року квартет найсильніших аматорських колективів розіграв чемпіонат і Кубок Ставищенського району. В обох випадках основними фаворитами були райцентрівське "Проміння" і "Авангард" з Гейсихи. Календарні перегони виграли ставищенці, взявши гору над опонентом у безпосередньому двобої — 6:1 і 3:3. А от у кубковому фіналі "Авангард" обіграв "Роксолану" з Бесідки з рахунком 3:0. Підсумкова таблиця чемпіонату 2008 року така:
Стрижневими виконавцями чемпіонської команди були Кобзар, Малиш, Шалієвський, Бритвич, Проценко і 17-річний Дзисюк-молодший. А склад "Авангарда" гуртувався довкола Савченюків, Морозів і Розуменків…
Переглядів: 669 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024