П'ятниця, 26.04.2024, 23:52

 

Форма входу

Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Лютий » 19 » Обласні визнання Леоніда Матушевича і ФК «Путрівка»
Обласні визнання Леоніда Матушевича і ФК «Путрівка»
15:27

Обласні визнання Леоніда Матушевича і ФК «Путрівка»

За підсумками V звітно-виборчої конференції Київської обласної федерації футболу, яка відбулась 17 лютого в Будинку кіно, що в м. Києві, голову Васильківської районної федерації футболу Леоніда Матушевича обрано першим заступником голови Київської обласної федерації футболу Олександра Яковича Тютюна.
на фото: Леонід Матушевич
За знаного не лише на теренах Васильківщини футбольного активіста, батька футбольного клубу «Путрівка» і голову Васильківської районної федерації футболу Леоніда Матушевича віддали свої голоси 75 із 75 делегатів конференції.
ФК «Путрівка» в числі кращих аматорських команд області. Окрім обрання головуючого федерації, його заступників, членів Виконкому та інших органів КОФФ, в урочистій обстановці відбулося нагородження кращих аматорських футбольних команд Київщини. До символічного рейтингу кращих футбольних колективів області потрапив багаторазовий чемпіон та володар кубку Васильківського району, дворазовий чемпіон вищої ліги Київщини – ФК «Путрівка».  Компанію путрівчанам у списку кращих непрофесійних команд Київської області зіставили минулорічний володар кубку України – ФК «Ірпінь» (Гореничі) і фіналіст чемпіонату України 2006 року – ФК «Грань» (Бузова).
Наші люди у Виконкомі. В.М. Кучма.  Керуючий усіма фізкультурно-спортивними ділами району Василь Миколайович Кучма продовжує робити свій внесок в розвиток обласного футболу як член Виконкому КОФФ. У Виконкомі головної футбольної структури області Кучма була присутній також минулі роки. Для районного футболу ця особистість є воістину історичною, адже саме за поданням голови районного спорткомітету була легалізована футбольна федерація Васильківщини. Усього Виконком при столичної федерації футболу налічує 23 особи, серед них найбільш відомими на Васильківщини є начальник управління з питань спорту та туризму КОДА Іван Панасович Куроченко, і Володимир Маслов – за плечима цього арбітра не один десяток матчів за участю ФК «Путрівка». 
 
«Новоспечений обласник» – С.С. Зателепа. Віднині, голова КДК Васильківської районної федерації футболу буде ділитися своїм досвідом, і переймати ази Контрольно-дисциплінарного комітету КОФФ. Вестиме верх над Зателепою голова Комітету – Григорій Устинович Савчук. Окрім Зателепи і Савчука футбольне правосуддя на Київщині здійснюватимуть ще три особи Віктор Денисюк, Валерій Машовець і Дмитро Бірюк.
 

Павло Добрянський

Категорія: Васильківський район | Переглядів: 1053 | Додав: vrff
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024