Четвер, 25.04.2024, 12:46

 

Форма входу

Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Лютий » 28 » У фіналі "Буча-03" та "Мироцьке"!!!
У фіналі "Буча-03" та "Мироцьке"!!!
18:29
Відкритий чемпіонат м.Буча з футзалу. Півфінали.

ФК "Буча-03" (м.Буча) - "ТБС"(м.Буча)  6:2 (1:0)

"Буча-03":
Одіноков - Созанський, Юхимчук Д., Мальчевський, Кравчук М., Мухін, Макаренко О., Товстенко, Совенко

"ТБС": Карпенко - Лісник, Швабій, Іващик, Степаненко, Обіход, Кулагін, Єршов

Голи: Созанський (8';34'), Мальчевський (23';28';40'), Юхимчук Д (40')

Попередження:
Юхимчук Д (
36')

Якщо брати до уваги результати голосування на сайті, то самі ці дві команди, на думку відвідувачів сайту, є найбільш реальними кандидатами на перемогу у чемпіонаті. На двох "ТБС" та "Буча-03" набрали 80% голосів.
Як і прогнозувалося, команди розпочали матч "обережно" - старалися більше контролювати м'яч та грати від оборони.
Перший небезпечний момент біля воріт "ТБС" виник на 5-ій хвилині. М'яч після удару Мальчевського, влучив у поперечину.
На 8-ій хвилині матчу Сергій Созанський краще всіх зорієнтувався у штрафному майданчику "ТБС" і результативно пробив у кут воріт.
Після голу ініціативу у матчі повністю заволоділи "ТБС", а "Буча-03" почала грати на контратаках. Мали свої нагоди Степаненко, Кулагін, Іващик, але всі їхні удари були або в "молоко", або їх відбивав Одіноков, який провів блискучий матч!
Останні п'ять хвилин тайму м'ячем володіли тільки гравці "ТБС", вони  "зажали" "Бучу-03" на своїй половині поля, але втілити у гол таку перевагу не змогли.
На тому перший тайм і завершився.
На початку другого тайму Мальчевський виконав "сольний" прохід до воріт "ТБС" і сам же його і завершив, 2:0!!!
Однак на 27-ій хвилині "Буча-03" позиційно помилилася у захисті - залишивши самого Іващика, який з двух метрів легко переграв Одінокова.
А вже за хвилину Мальчевський, з передачі Одінокова, головою переправляє м'яч у ворота "ТБС", 3:1. Але одразу, наступна атака номінальних гостей завершається голом у ворота "Бучі-03" - Іващик вдало зіграв на добиванні.
Рахунок 3:2 тримав  усіх в напрузі, і гравців "Бучі-03", і "ТБС", і вболівальників, яких, доречі, дуже багато зібралося у цей день у залі.
На 34-ій хвилині Макаренко с Товстенко розігрують м'яч з аута, Валентин віддає передачу на дальню штангу, де Созанський переправляє футбольний знаряд у сітку воріт, 4:2, і це вже вагома заявка на перемогу.
Дуже швидко, "Буча-03" набирає 5 фолів, тобто кожен наступний фол означав би 10-ти метровий пенальті у свої ворота. Тож господарі почали грати жорстко, але в межах правил. Ще декілька разів врятував свою команду Одіноков, парирувавши небезпечні удари Степаненко і Ершова.
На 40-ій хвилині Кравчук ввів м'яч з аута на Мальчевського, а той прострілив в напрямку воріт. На дальній штанзі на м'яч чекав Юхимчук Дмитро, який переправив круглого у ворота, 5:2, і це вже було крапкою. Крапкою у тому плані, що стало вже зрозуміло ім'я першого фіналіста.
А от остаточну крапку у матчі встановив Мальчевський, який обікрав захисника і влучно пробив у кут воріт, 6:2!

ФК "Фенікс" (м.Буча) - ФК "Мироцьке" (с.Мироцьке)  4:4 (1:3) по пен.0:2

"Фенікс": Кіров - Яременко В., Молдованов І., Шаповал, Зозуля, Медвідь, Молдованов Д., Коваль, Бондарчук, Куріч

"Мироцьке": Клочай, Коваленко, Черняк, Ігнатенко, Квашук, Семенюк, Бойдюк, Зеленський, Микитюк

Голи: Коваленко (11';16'), Бондарчук (13';30';38'), Семенюк (19'), Молдованов (26'), Квашук (37')

Попередження: Коваленко (7'), Ігнатенко (22')

Другий півфінал вийшов не менш цікавим!!! Дві рівні за класом команди - "Фенікс" та "Мироцьке" виборювали між собою єдину путівку у фінал.
Матч краще почали бучанці.  Проте їм ніяк не вистачало точного завершального удару. А "Мироцьке" навпаки, начебто і грали гірше, проте забивали більше :)
Відмінно розіграна комбінація за участю Семенюка та Коваленко завершилася голом Ігоря у ворота "Фенікса" на 11-ій хвилині матчу. За дві хвилини Андрію Бондарчуку вдалося зрівняти рахунок, але не надовго. На 16-ій хвилині той же Коваленко виводить "Мироцьке" вперед. А за три хвилини Семенюк, ударом зі штрафного, робить рахунок вже 3:1!
До честі "Фенікса", вони зуміли переломити хід поєдинка у другому таймі. На 26-ій хвилині Дмитру Молдованову вдалося виконати класний "сольний" прохід, який він завершив точним ударом по воротам, які захищав Клочай. За чотири хвилини Бондарчук Андрій зрівнює рахунок. Але вже до цього часу "Фенікс" умудрилися набрати п'ять фолів. Тому за черговий фол бучанців на гравці з "Мироцького" був назначений 10-ти метровий пенальті у ворота "Фенікса". Кіров не виручив свою команду - Юрій Квашук реалізував цей пенальті.
Залишалося зіграти 3 хвилини, і цього "Феніксу" вистачило для того, щоб звести матч у нічию - на 38-ій хвилині Андрій Бондарчук, ударом зі штрафного, оформив хет-трик. Нічия 4:4, і доля путівки у фінал вирішувалася фортуною - серія пенальті.
"Фенікс" зробили цікавий, і в той же час незрозумілий для багатьох хід - місце у воротах зайняв Шаповал.
Перший удар гравця "Мироцького" (здається це був Коваленко) Сергій парирував, і це збільшило шанси "Фенікса" на вихід у фінал, але хто ж тоді знав, що все так закінчиться...
Потужний удар Куріча - приймає на себе поперечина, "Мироцьке" свою другу спробу реалізує і виходить вперед, 1:0.
Другий удар у "Фенікса" виконував кращий гравець цього матчу - Бондарчук Андрій, і фортуна відвернулася від нього - Василь Клочай парирує його удар.
Завершив цю серію пенальті Семенюк Максим, який чітко пробив у кут воріт і тим самим вивів свою команду у фінал.
Ось такі вони баталії на першому відкритмоу чемпіонаті м.Буча з футзалу!!!


Категорія: Футзал. Відкритий чемпіонат м.Буча | Переглядів: 833 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024