П'ятниця, 29.03.2024, 16:33

 

Форма входу

Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Березень » 2 » ФК "Мироцьке" - чемпіон!
ФК "Мироцьке" - чемпіон!
15:12
Відкритий чемпіонат м.Буча з футзалу. Матч за 3-є місце

"ТБС"(м.Буча)  - ФК "Фенікс" (м.Буча) 9:7 (5:3)

"ТБС": Карпенко - Лісник, Швабій, Іващик, Вашуленко, Хвостенко, Кулагін, Єршов

"Фенікс": Кіров - Молдованов І., Шаповал, Зозуля, Медвідь, Молдованов Д., Коваль, Бондарчук, Куріч

: Вашуленко (5'), Лісник (6'), Кулагін (9';29'), Іващик (14';22';25';29'), Бондарчук (14';19';24'), Карпенко (17'), Молдованов І. (20';35'), Шаповал (27';37')

  Швабій (28'), Коваль (29')

"ТБС" та "Фенікс" зіграли у "відкритий" футзал, порадували вболівальників великою кількістю голів. Сильнішими у цьому матчі виявилися гравці "ТБС", які і посідають у підсумку третє місце.

ФК "Буча-03"(м.Буча)  - ФК "Мироцьке" (с.Мироцьке) 3:3 (2:2) по пен. 1:2

"Буча-03": Одіноков - Созанський, Юхимчук Д., Мальчевський, Кравчук М., Мухін, Макаренко О., Товстенко

"Мироцьке": Клочай, Мілютін, Черняк, Квашук, Семенюк, Бойдюк, Зеленський, Микитюк

: Мальчевський (4';12'), Мілютін (6';14';29'), Созанський (38')

  Мілютін (34')

До фіналу дійшли переможці груп «А» та «Б» - ФК «Буча-03» та ФК «Мироцьке». У кожної команди були кадрові втрати на цей матч. У бучанців не змогли зіграти через травми Юхимчук Сергій та Совенко Артем, а у «Мироцького» були відсутні Ігнатенко, Пан та Коваленко.

Матч розпочався у високому темпі. На 4-ій хвилині рахунок вже був відкритий. Мальчевський Роман наніс «підкрученого» удару з лівої і м’яч влучив чи то в штангу воріт, чи залетів у ворота, а вже звідти відскочив у руки голкіперу. Ніхто не може із 100% впевнінестю сказати був там гол чи ні (навіть відео-повтори чіткої відповіді не дали :) ). Арбітри, порадившись, зарахували взяття воріт.

Не довго «Буча-03» вела у рахунку – Мілютін Віталій, після розіграшу м’яча з ауту, влучно пробив у кут воріт – 1:1. Це сталося на 6-ій хвилині.

У бучанців на цей гол були свої аргументи. Кравчук ввів м’яч з аута на Юхимчука, а Дмитро виконав простріл у штрафний майданчик, де Мальчевський, зігравши на випередження, переправив м’яч у сітку воріт. Згодом аналогічно розіграна комбінація ледь знову не завершилася голом – на цей раз Мальчевському забракло точності.

«Мироцьке» не відсижувалося у захисті, багато атакувало. Гравці цієї команди технічні, часто «беруть гру на себе». Найбільше цим «зловживав» Мілютін, якого на 14-ій хвилині збили (на думку арбітра, але це також була спірна ситуація, багатьом здалося, що Віталій падав сам) поблизу штрафного майданчика «Бучі-03». Він же, 2-й номер «Мироцького», цей штрафний і реалізував, 2:2.

Були ще моменти як і в бучанців, наприклад удар Юхимчука у поперечину, так і у «Мироцького» - небезпечні удари Мілютіна, Квашука та Семенюка парирував Одіноков.

Другий тайм активніше розпочали бучанці, але ця активність призвела лише до голу у власні ворота. Знову Мілютін, знову зі штрафного, забиває третій гол у ворота «Бучі-03» і тепер вже бучанці були у ролі наздоганяючих. Прийшлося «розкривати тили» і йти у вабанк – забивати. У «Мироцького» з’явилося більше простору в атаці, але вони цим не скористалися, Одіноков, надалі,  відбивав все що летіло у його ворота. Натомість «Буча-03» створила два гольові моменти моменти. У першому – удар Мальчевського прийняла на себе штанга, а у другому – Созанський, з передачі Юхимчука, зрівняв рахунок за дві хвилини до закінчення матчу. Зал «вибухнув» оваціями, переважна більшість присутніх у залі палко підтримували та вболівали за бучанську команду.

На тому матч і закінчився, в ці останні дві хвилини команди вирішили зіграти обережно, щоб не пропустити.

Матч перейшов у серію пенальті, другу для «Мироцького» у цей вікенд. Нагадаю, що у півфіналі «Мироцьке» в серії пенальті обіграли «Фенікс»…

Першим пробивав Валентин Товстенко. Василь Клочай «взяв» цей удар!!!

Удар Мілютіна – гол, «Мироцьке» вже попереду.

Мальчевський також реалізує свій удар, 1:1!!!

Квашук пробиває – м’яч залітає у ворота, 1:2…

І ось тут сталася кульмінація усього фіналу, Максим Кравчук так і не зміг з двох спроб  завдати удару по воротам, арбітр Мельниченко більше спроб не надав, ФК «Мироцьке» - ЧЕМПІОН першого відкритого чемпіонату м.Буча з футзалу!

Коли емоції трохи вгамувалися у залі, розпочалася церемонія нагородження призерів.

Команди отримали грошові премії та медалі різного гатунку. ФК «Мироцьке» був вручений головний приз – Кубок м.Бучі з футзалу.

Шляхом голосування представників команд були визначені переможці у різних номінаціях.

Ітак, кращим голкіпером чемпіонату  став Одіноков Віталій (ФК «Буча-03»)

Кращим захисником став Созанський Сергій (ФК «Буча-03»)

Кращим нападником було визнано Мілютіна Віталія (ФК «Мироцьке»)

Кращим гравцем турніру обрали Шаповала Сергія («Фенікс»).

Цим гравцям були вручені грошові премії, статуєтки та пам’ятні призи від спонсора чемпіонату – екіпірувального центра «Фабрика Футбола».

Були і інші нагороди. Президент ФК «Буча» Василь Олексюк вручив грошові премії наймолодшому та найстаршому гравцю турніра. Ними стали Іванченко Євген (14 років) та Брюховецький Володимир (49 років). Обидва виступали за команду ГО «Правиця».

Нагороджений був і кращий бомбардир чемпіонату – гравець ФК «Арсенал» - Жуковський Владислав, який забив 31 гол.

А Макаренко Наталія вручила свій приз - так званий «другий кращий голкіпер чемпіонату», володарем якого став болгарнин Пламен Кіров із команди «Фенікс».

На цьому всі урочистості було завершено, перший відкритий чемпіонат м.Буча з футзалу було офіційно закрито. Запрошуєм команди взяти участь у другому чемпіонаті!

ФОТО- та ВІДЕО-ЗВІТИ БУДУТЬ РОЗМІЩЕНІ НА САЙТІ ПІЗНІШЕ, ДЕСЬ НА ТИЖНІ…ЗАЛИШАЙТЕСЯ З НАМИ :)

P.S. замовити диск із усіма фото з турніру можна тут - http://irpinfc.at.ua/forum/33-175-1

Категорія: Футзал. Відкритий чемпіонат м.Буча | Переглядів: 1140 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024