Четвер, 25.04.2024, 14:30

 

Форма входу

Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Березень » 5 » Меморіал Миколи Кирсанова
Меморіал Миколи Кирсанова
10:24

Меморіал Миколи Кирсанова

Завтра стартує турнір пам’яті фундатора Київської обласної федерації футболу
Микола Кирсанов, уславлений арбітр 50-60-х років минулого століття і заслужений тренер України, назавжди залишиться в історії Київщини футбольної як організатор обласної федерації на засадах госпрозрахунку. Вдячні учні вшановують його пам'ять іменним турніром. Цьогорічного березня традиційні футбольні перегони на Київщині відбудуться водинадцяте.
Навіть криза не стала на перешкоді організаторам. Хоча й дещо підкоригувала їхні плани. Загалом на старт одинадцятого Меморіалу Кирсанова вийдуть вісім аматорських колективів з Київщини. Рейтинговими лідерами цьогорічного турніру вважаються чинний і дворазовий чемпіон області — ФК "Путрівка" з однойменного села Васильківського району та ставищенський "Хілд-Любомир" — бронзовий призер обласного чемпіонату та свіжоспечений тріумфатор Меморіалу Голубєва-2009.
Команди розподілено на дві рівнозначні групи: "А" — "Хілд-Любомир" (Ставище), ФК "Вишневе", "Чайка" (Петропавлівська Борщагівка) та "Інтер" (Фурси), "Б" — ФК "Путрівка", Броварське вище училище фізичної культури, "Княжа-U17" (Щасливе) та ФК "Славутич". Одноколові перегони, що пройдуть щостого, сьомого та дев'ятого березня, визначать квартет напівфіналістів, які десятого числа розіграють путівки на вирішальну турнірну стадію. Дванадцятого березня відбудуться матч за третє місце та фінал.
Більшість зустрічей традиційних змагань, які зареєстровані в національному календарі під егідою Федерації футболу країни, пройде в Козині, на полі зі штучним покриттям. Юні княжичі свої поєдинки зіграють в клубному манежі, що в Щасливому. Як правило, турові перегони починатимуться о 10.30.
Турнір пам'яті Миколи Кирсанова започатковано в лютому 1999 року. Першим переможцем став білоцерківський клуб "Ригонда". Серед лауреатів зазначені й інші відомі колективи: бородянська "Система-Борекс", ірпінська "Нафком-Академія", "Княжа" з Щасливого… Минулорічний тріумфатор — "Єдність-2" з Плисок Чернігівської області. Цікаво, що золоті медалі переможців у різні роки отримали й такі відомі тренери, як Віктор Жилін, Володимир Мунтян, Степан Матвіїв і Віктор Іщенко, а серед гравців-учасників були й нинішні збірники країни Тарас Михалик і Рустам Худжамов.
Переглядів: 706 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024