Четвер, 25.04.2024, 01:24

 

Форма входу

Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Березень » 12 » Кубок Києво-Святошинського району з футзалу: 20 команд в п’яти групах
Кубок Києво-Святошинського району з футзалу: 20 команд в п’яти групах
00:02
Футзал. Чемпіонат Києво-Святошинського району.

20 команд вийшли на старт цьогорічного розіграшу Кубку Києво-Святошинського району з фут залу.

Формат змагань. За жеребом були сформовані чотири групи, до кожної із яких увійшли п’ять команд. Переможці груп виходять до 1/2 фіналу, ігри якої, аналогічно матчу за третє місце і фіналу, – відбудуться 29 березня.

Три боярські команди – у числі фаворитів. Відрадне представництво із чудовими показниками у змаганнях має місто Боярка. Відразу три повпреди цього міста –«Фанат», «Динамо» і однойменний футбольний клуб, – мають у своїх групах стовідсоткові результати. «Боярка» разом із «Шпитьками» – очолила групу «А». В очному протистоянні цих команд, яке відбулося восьмого березня, перемогу з рахунком 4:3 святкували саме боярчани. Без поразок у групі «Б» крокує «Фанат», він розділяє верхній щабель із командою Чабанів – обидва суперники мають по шість очок, а за кращою різницею забитих і пропущених м’ячів переважає саме «Фанат». Двовладдя за безпосередньою участю боярчан тримається в групі «В». Тут компанію на лідируючих позиціях динамівцям склала «Вишня» із Вишневого. Все ж, за однакової кількості очок першою в таблиці стоїть саме «Вишня», адже в одноосібній дуелі вона здолала «Динамо» – 4:3. Єдина група, в якій «обійшлося» без боярчан – група «Г». Лідерство у цьому квінтеті захопили спортсмени Гатного, які у своєму активі мають дві перемоги, одну нічию і є зразком найбільшої реалізації моментів у воріт суперника. У стрілецькому реєстрі бомбардирів Гатного – 25 м’ячів.



Абослютні аутсайдери – «Колос», «Рома», «Дмитрівка» і «Лука». Міжнародного жіночого дня були зіграні матчі третього туру змагань, за результатами яких вималювалася чітка картина можливих учасників півфіналів, і безнадійних аутсайдерів турніру. До кагорти останніх увійшли «Колос» (Музичі), «Рома» (Княжичі), команда Дмитрівки і Лука. Жодній з цих команд, в останніх двох-трьох іграх не судилося не те, що перемогти, а навіть звести бодай один матч до нічиєї. Антирекорд турніру належить футболістам Луки, які в другому турі були розбиті опонентами з Гатного – 14:0. Загальна кількість пропущених обороною Луки м’ячів становить 30. Так само йдуть справи і в «Роми»: у трьох іграх команда із Княжичів забила лише п’ять м’ячів, натомість у свої пропустила  – 30.


Групові перегони закінчаться 22 березня. Півфінал, матч за третє місце і вирішальна битва турніру – пройдуть 29 березня.


Павло Добрянський


P.S. Велика подяка Андрію Семікіну (СК "Шпитьки") за надані фото


Категорія: Футзал. Києво-Святошинський район | Переглядів: 842 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024