П'ятниця, 29.03.2024, 11:52

 

Форма входу

Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Березень » 14 » Перший матч
Перший матч
18:04
Товариські зустрічі.
 
ФК "Арсенал" (м.Буча) - ФК "Буча-03" (м.Буча) 3:5 (1:3)

«Буча-03» : Одіноков – Юхимчук Д. (Макаренко В., 55), Шпакович  М. (Вірченко, 46), Лазорик, Жупіков (Мартиненко,46) –  Мальчевський (Літкевич, 75), Єршов (Товстенко, 55), Совенко (Кравчук М.,46), Кравчук Д. (Вітюк, 65) – Самченко, Коновалов (Стахов, 46)

Голи: Самченко-2, Мальчевський, Єршов, Стахов – Урліх, Пастух-2

У складі «Арсенала» були помічені знайомі обличчя. Скроб, Мацик, Негода, Пінішкевич Ігор ще у минулому році захищали кольори ФК «Буча-03», а Анісімов, Астащенко та Мордкович грали за «санітарів» у попередні сезони. Вадим Білич, у сезоні 2004 року виступав за «Старт» (м.Ірпінь). До речі, саме він тоді у матчі першого кола чемпіонату Києво-Святошинського району у другій лізі, ударом зі штрафного, забив переможний гол у ворота «Бучі-03» , ірпінці  ж тоді перемогли 1:0. Вадим Пастух у минулому році виступав за ФК «Буча». Вболівальники бучанської команди ще повинні памятати   матч першого кола між командами ФК «Буча» та «Гатне». Тоді дубль Пастуха, який вийшов на заміну, допоміг бучанцям перемогти у тому матчі – 3:1. Ті, хто вже забув події у тому матчі, може їх згадати, прочитавши тут.

Владислав Жуковський у сезоні 2007 року грав за ФК «Промінь» (м.Ірпінь), де у чотирьох матчах забив пять голів. Разом з ним у складі ірпінців тоді грали теперішні "каноніри" – Пінішкевич Артем та Крошко Олег.

Дивлячись на склад «Бучі-03» можна було також зробити деякі висновки.

По-перше, у порівнянні з останніми матчами минулого сезону, кидалася у очі відсутність у складі таких гравців як Созанський, Юхимчук Сергій, Мухін, Косенко, Ткаченко та Макаренко Олег. Ці всі гравці по різним причинам не змогли зіграти у цьому матчі.

По-друге, у складі зявилися нові прізвища:

Єршов Руслан – вже колишній півзахисник ФК «Буча», призваний до команди посилити гру у центрі поля. Його досвід та майстерність неодмінно знадобляться команді у цьому сезоні.

Лазорік Степан – центральний захисник, який у цьому матчі, як то кажуть : "був на перегляді".  Забігаючи на перед, можна відмітити, що Степан зіграв досить непогано, його діями залишился усі задоволені, тепер ми його  побачимо і у офіційних матчах нового сезону.

Коновалов Володимир – нападник ФК «Промінь», який у міжсезоння, вирішив змінити команду. Тепер у «Бучі-03» возєднається ігрова зв’язка Мальчевський – Коновалов, яка до цього, чотири роки «робила погоду» у ірпінських командах – «Старт», «Спартак», «Промінь»…

Ну і Олег Самченко! Цього гравця представляти не потрібно, всі його мають знати – чемпіон і кращий тренер чемпіонату Києво-Святошиснького району сезону 2008 року, срібний призер чемпіонату Київської області – 2008 у складі «Нива» (с.Бузова). Якщо все буде гаразд, побачимо його у кольорах «Бучі-03» у новому сезоні.


Матч відбувався за складних погодних умов, проте синтетичний газон ірпінського стадіону «Ентузіаст» був у доброму стані.

Команди все міжсезоння тренерувалися у залі і цей матч, для багатьох його учасників, став першим виходом на «свіже повітря». Після футзального мяча важко одразу, без тренувань, звикнути до футбольного мяча. Тому не слід було очікувати чогось незвичайного від команд.

Вже стартові хвилини матчу показали перспективи кожної з команд у даному протистоянні. «Буча-03» захопила контроль над м’ячем. Як кажуть наші коментатори: «ігрова та територіальна перевага», була на боці «санітарів». Були відрізки часу у матчі, коли «Буча-03» досить непогано комбінувала і розігрувала цікаві комбінації.

Відкрив рахунок у матчі Олег Самченко, який з лінії штрафного майданчика точно пробив у кут воріт. Подвоїв рахунок Роман Мальчевський, який звільнився від опіки захисника і скористався передачею Коновалова – з лінії воротарського майданчика пробив поміж ніг голкіперу.

Третій гол забив Єршов. Руслан, ударом головою, замкнув на дальній штанзі «ювелірну» передачу з фланга Олега Самченко.

«Арсенал», під занавіс матчу, один мяч відквитав. Це Урліх наважився на удар із-за меж штрафного майданчика. Мяч, рикошетом від когось з гравців, залетів у ворота.

У перерві команди виконали декілька замін.

Початок другого тайму став проводженням першого тайму, тобто «Буча-03» продовжувала краще контролювати мяч і володіти ініціативою. Це втілилося у ще два голи у ворота «Арсенала». Олег Самченко, отримавши мяч від Товстенко, змістився в центр і пробив з 14-ти метрів під поперечину воріт – 4:1, а згодом класного і потужного удару з кута штрафного майданчика завдав Стахов, у голкіпера не було шансів, 5:1!

«Буча-03» зробила ще декілька замін, таким чином склад, у порівнянні з першим таймом, змінився більше ніж на 70%!

Це використали гравці «Арсеналу», які перехопили ініціативу і почали раз за разом створювати гольові моменти біля воріт «Бучі-03». Одним з таких моментів не скористався Жуковський, якого вивели віч-на-віч з голкіпером.

За 12 хвилин до кінця зустрічі Вадим Пастух, класним ударом зі штрафного, дещо скорочує відставання у рахунку. «Жуніньо!!!» - залунало з трибун)))

А вже у доданий арбітром час, все той же Пастух скористався помилкою оборонців «Бучі-03» і з 11-ти метрів чітко пробив у кут воріт...


 


Переглядів: 820 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024