П'ятниця, 19.04.2024, 08:37

 

Форма входу

Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Березень » 19 » Іменний турнір отримав нового переможця
Іменний турнір отримав нового переможця
09:24
                                                  Меморіал Миколи Кирсанова
  
Групові перегони. Стартовий відрізок турніру найрезультативніше провели саме путрівці. Вони виграли всі три матчі з очевидною перевагою в рахунку, що засвідчили й підсумкові цифри — 19:1 на користь команди Леоніда Матушевича. Однак опоненти путрівців, як стверджують фахівці, були об'єктивно слабкішими, ніж у групі "А", де статус основного фаворита мав бронзовий призер обласного чемпіонату і переможець лютневого Меморіалу Голубєва "Хілд-Любомир" із Ставища.  Бо путрівцям протистояли дві команди, сформовані в основному з юнаків. А от ставищенці мали справу з укомплектованими зрілими виконавцями колективами високого рангу. Чи врахували ці зауваження чемпіони, сказати не беруся. Та в останніх матчах турніру саме вони мали вигляд найбільше стомлених, а отже, й менше звичайного вправних.
Вирішальні матчі. Не дивно, що "Путрівка" мало нагадувала саму себе з яскравого минулорічного сезону і в цьогорічному напівфіналі. Хлопці з білоцерківських Фурсів, згуртовані найавторитетнішим фахівцем регіону Валерієм Поздняковим, забили флагману лише один м'яч. Але для перемоги вистачило і цього. Дивовижно, проте несподівано завершився й фінал: "Інтер" обіграв й іншого фаворита — команду зі Ставища. Леонід Джужик, президент "Хілда-Любомира", зізнався після фінального свистка, що й сам здивувався, спостерігаючи за діями підопічних: їм відчутно забракло свіжості. Тут і пригадали фахівці, що брати Іллічови з партнерами чергували матчі зимового турніру з поєдинками столичної бізнес-ліги. Надмірне ігрове навантаження плюс різкий перехід із залу на поле стандартних розмірів позначилися на функціональних можливостях, а відтак і на груповому маневрі ставищенської команди вельми негативно. Звідси й осічка на фінальному турнірному відрізку. Якщо "Хілд-Любомир" не зробить правильних висновків з програної битви, то може програти й війну за чемпіонство в області. Хоча саме турнірна вершина й приваблює Джужика з товаришами.
 
Меморіал Миколи Кирсанова. Фінал. "Хілд-Любомир" (Ставище) — "Інтер" (Фурси) — 2:2 (Медведєв, 41, пн, 79, пн — Кадар, 58, Глушок, 71), серія пенальті — 2:4.
Клименко (Тимошенко, 46), Пустовіт, А. Іллічов, Черній, О. Іллічов, Живий, Мельник, Квітко, Невгод (Гуніков, 42; Беридзе, 51; Апридонідзе, 77), Якубчик (Коротенко, 82), Медведєв. Тренер Мартинюк — Петров, Сокирко, Глушок, Клішня, Якименко, Іванов, Кадар, Юрченко, Ординський, Войцеховський (Сабадаш, 52; Бєлов, 85), Голюк. Тренер Поздняков. Арбітр Д. Кутаков (Бровари).
 
 газета "Київська Правда"
http://www.kiev-pravda.kiev.ua/
Переглядів: 661 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024